Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دوستان تاپیکی که اصل مطلبش در مورد کلاهبرداری احسان ملت و درگاه دانش پژوهان فارس بود رو دارید به کدام سو میبرید؟
قصد این دوست زیان دیده این بوده که اعلام کنه شرکت دانش پژوهان فارس و شتاب بیز هر دو یکی است و صاحبان دله *** خوبی داره که جیب یه مشت بچه رو خالی میکنند بدون فکر به این موضوع که شاید اون باب یتیم هست و داره با این راه خرج خونواده رو میده که کم نیستند و بنده میشناسم همچین دوستانی رو
به جای اینکه انقدر از این درگاه و اون درگاه تعریف کنید بیاید راه چاره نشون بدید. هر درگاه تو این سایت یه تاپیک داره برید اونجا تا دلتون میخواد پست بزنید.
بنده که میگم از طریق پلیس فتا اقدام کن. شک نکن به پولت میرسی.
انقدر سایت این احسان زیقی است و خیالت راحت نمیتونه ثابت کنه چی میفروختی. چون سایت درهپیت شتاب مثل پی لاین و..... با ای پی کار نمیکنه و هیچ لاگی موجود نیست. بر فرض هم که باشه پای خودش هم گیر میوفته.
دوست عزیز حتما پیگیری کن تا این مردک با پول امسال شما نره عشق و حال. جای این موجود فقط تو طویله است![]()
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
این
ادمین سایت
اخر بن شد![]()
![]()
والا دوستانی که با این درگاه واسط مشکل دارن
من پیشنهاد می کنم از همین امروز با زرین پال فعلا کار کنید
حالا بعدا که به وضعیت عادی برگشتید هر تصمیمی که خواستید بگیرید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
دوستان ساكي مشكل از خودتونه بريد مستقيم دركاه بكيريد خلاص من راحت از تموم بانك ها دارم سريع هم بهم دادن
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
یکی از درگاه ها که اسمش رو نمی برم جدیدا هر مبلغی رو با یک صفر کمتر تسویه می کنه اگر حواستون نباشه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)