من بهت میدم شیوا هاست . خدمت شما :
Dentist | Improve your dental health
و
Live preview for WordPress theme #32954
شباهتشون رو با این مقایسه کنید :
- پزشک آشنا انتخاب بهترین پزشک
ضمن اینکه به این مورد هم توجه کنید :
http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png
افزایش سئو
ویرایش توسط mobomas : January 23rd, 2014 در ساعت 13:39
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
مشغله های زیادی داری آقای سعدونی ؟
مشغول گرفتن پول پیش از ملت و ارائه قالب اماده هول هولکی در روز آخر ؟
چرب زبونی که آره ما تیم حرفه ای و قوی هستیم ؟
ما پشتیبان شما هستیم ؟ ما دوست شما هستیم ؟
که طرف دو ماه زنگ بزنه و ازت خواهش کنه تورو خدا فونتت رو درست کن ، فرمی که گفتی رو بزار ، فلان پیج که گفتی عکساشو بدین ، راه بنداز .
بله دیزاینا .
نباید هم دیگر در تاپیکی که تا اینجا 890 نفر ! بازدید داشتن پاسخی ارسال کنی .
پاسخ هات رو بزار واسه مشهد حضوری بگو
.
ضمنا دیروز یک نفر بلافاصله بعد از پست شما در پنل وردپرس ما نام نویسی کرد . البته من نمیدونم چطور . ولی شاید شما بدونی :
افزایش سئو
ویرایش توسط mobomas : January 23rd, 2014 در ساعت 13:39
چقدر خوب مدرک می دهید دست مردم!
چند مورد از مشکلات سایت پزشک آشنا را نوشتم که 100% بر می گرده به طراح که شما باشید! با خواند کل تاپیک هم فهمیدم که شما از ناواردی مشتری بخوبی سو استفاده میکنید! که ایمیل های شما واضح است! رندرینگ فرم و آزمایشگاه و این چرت و پرت ها چیه؟ مگه contact form 7 از این چیزا داره؟
چطور با استفاده از یک قالب وردپرس آماده که ناشیانه هم فارسی و راستچین شده جرات می کنید همیچن تهدیدی بکنید؟
همه مشتریان شما باید بدانند که شما برای روز مبادا چه کدهایی در سایشان می گذارید!؟ هر زمان هم پول لازم بودید حتما خودتان سایت را هک می کنید که به شما به عنوان طراح مراجعه کنند که پول بگیرید براشون درست کنید.... آفرین بر شما.....
خودتان را بخوبی معرفی کردید!
من دیگه حرفی ندارم!
ویرایش توسط mobomas : September 23rd, 2013 در ساعت 18:07
شما که میفهمید بفرمایید تا ایشون بفهمه!
زبان دارید! میگفتید محتوا با ما نیست هرچن که پولش گرفتین
بنده تازه قالب دیدم این قالب اصلا ارزش 600 تومان نداره این به من رایگان بدن حتی حاظر نیستم روی سایتم قرار بدم!
پیشنهاد می کنم قوانین جرائم رایانه ای رو بخونید یا پرس و جو کنید برای شکایت چه بلایی سرتون میارن
یعنی شما هکر هستید!
شما با کد هک میکنید!!!!!!! شاگرد قبول میکنید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)