نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 11 از 68 نخستنخست ... 7891011121314152161 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید onlymaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    45 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

بنده از دوشنبه که این قضیه رو متوجه شدم رفتم و یک درخواست دادم . خوشبختانه امروز واریز شد . اکانت بنده قبل عید به دلیل واریز مستقیم یکی از دوستان بلاک شد . من رفتم یک اقرانامه به محل از دفتر اسناد رسمی با دادن ۳۲۲۰۰ تومان گرفتم و به همراه شناسنامه ام دادم ترجمه کردند و فرستادم . اکانتم در کمتر از یک روز دوباره باز شد . البته اولش فارسی فرستادم گیر دادن و گفتن انگلیسی بفرست . از عید تا حالا هم یک چند باری درخواست دادم و همه واریز شدند . حالا نمی دونم از این به بعد چطوره . آیا باز هم میشه درخواست داد یا نه . به هر حال تجربه ای که بنده داشتم رو عرض کردم شاید به درد دوستان بخوره .

2. تعداد تشکر ها ازonlymaj به دلیل پست مفید

عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

xplusboy و onlymaj عزیز، ممنون که به تاپیک ملحق شدین. اطلاعات مفیدی هم دادین.
    ما بچه‌های ایران باید از حال هم باخبر باشیم چون کسی نیست ازمون حمایت کنه و شرایط کار هم برای ایرانی ها سخته.
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

4. تعداد تشکر ها ازmajid-f به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    139 پست

سلام میشه ادرس سایتشو بدید منم عضو شم چطوریه درامدی داره سایتش ؟

6. تعداد تشکر ها از saman-00 به دلیل پست مفید

عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saman-00 نمایش پست ها
    سلام میشه ادرس سایتشو بدید منم عضو شم چطوریه درامدی داره سایتش ؟
    سامان جان این آدرس سایت: Freelancer.com - Hire Freelancers & Find Freelance Jobs Online

اما همونطور که میبینی اکانت ایرانی همچین بی دردسر هم نیست. من اگر امروز می‌خواستم یک اکانت باز بکنم و امکانش رو هم داشتم اولا اکانت رو با هویت حقوقی باز میکردم (اکانت متعلق به یک شرکت، نه یک شخص حقیقی) و در ثانی از شرکتی استفاده می‌کردم که خارج از ایران ثبت شده باشه. خارج از ایران بودن اکانت فایده‌ش اینه که اگر تحریم‌ها تا جائي پیش رفت که شرکت‌های استرالیائی هم ملزم شدن به ساکنان ایران سرویس ندن مشکلی برای اکانت پیش نمی‌آد، شرکت بودنش هم فایده‌ش اینه که بصورت قانونی قابل واگذاری میشه (اعتباری که یک اکانت شخصی کسب میکنه ارزشمند هست اما فقط برای شخص صاحب اکانت و این ارزش قابل تبدیل به پول نیست).

البته اگر به شکل دست‌گرمی و امتحانی میخوای وارد فری‌لنسر بشی رفتن دنبال مدارک برای اکانت خارج از ایران (چه شخصی و چه شرکتی) به دردسرش نمی‌ارزه -- مگر اینکه فامیل نزدیک داشته باشی که کمکت کنه. اگر نداری، یک اکانت با هویت و آدرس و تلفن واقعی‌ت راحت میتونی باز کنی و شروع کنی به دنبال پروژه دویدن! (اول کار پروژه گرفتن سخته)

امیدوارم موفق باشی
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

8. تعداد تشکر ها از majid-f به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    23 پست

سلام دوستان.
    اینجا کسی مدارک Identification برای برداشتن لیمیت ها از اکانتش توی فریلنسر ارایه داده؟ سه تا مدرک میخواد، یکی اسکن پاسپورت یکی قبض برق یا آب یا قبض مالیات و سومی هم عکس به همراه کد! (همون که مثل زندانی ها هست!)
    دفعه پیش که اکانت من لیمیت شد تونستم با گواهی اشتغال به تحصیل انگلیسی لیمیتش رو بردارم چون هنوز خدمت نرفتم و برای گرفتن پاسپورت باید 15 میلیون تومن وثیقه بزارم! الان که به پشتیبانیش تیکت زدم که من نمیتونم اسکن پاسپورت ارایه کنم و مثل بقیه ایرانی ها قبضم فارسی هست و دفعه پیش هم قبض فارسی ارایه کردم و شما قبول نکردید! ترجمه رسمی هم نه از شناسنامه و نه از چیز دیگه ای قبول نمیکنید! من چطور میتونم خودم رو برای شما Identify کنم؟، بلافاصله تیکت رو Close کردند!
    چقدر رفتار میتونه تحقیر آمیز باشه!! 400$ تو حسابم داشتم، گور پدرش با فریلنسر نامرد یه پروژه 5000$ دارم، نمیدونم کارفرماشو چیکار کنم! باید کلی باهاش صحبت کنم که رازی بشه مستقیم ازش پول بگیرم. کوفتشون بشه اون فی که روش گرفتن

10. تعداد تشکر ها از epsi1on به دلیل پست مفید

عضو جدید mst_ab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    اینجا کسی مدارک Identification برای برداشتن لیمیت ها از اکانتش توی فریلنسر ارایه داده؟ سه تا مدرک میخواد، یکی اسکن پاسپورت یکی قبض برق یا آب یا قبض مالیات و سومی هم عکس به همراه کد! (همون که مثل زندانی ها هست!)
    دفعه پیش که اکانت من لیمیت شد تونستم با گواهی اشتغال به تحصیل انگلیسی لیمیتش رو بردارم چون هنوز خدمت نرفتم و برای گرفتن پاسپورت باید 15 میلیون تومن وثیقه بزارم! الان که به پشتیبانیش تیکت زدم که من نمیتونم اسکن پاسپورت ارایه کنم و مثل بقیه ایرانی ها قبضم فارسی هست و دفعه پیش هم قبض فارسی ارایه کردم و شما قبول نکردید! ترجمه رسمی هم نه از شناسنامه و نه از چیز دیگه ای قبول نمیکنید! من چطور میتونم خودم رو برای شما Identify کنم؟، بلافاصله تیکت رو Close کردند!
    چقدر رفتار میتونه تحقیر آمیز باشه!! 400$ تو حسابم داشتم، گور پدرش با فریلنسر نامرد یه پروژه 5000$ دارم، نمیدونم کارفرماشو چیکار کنم! باید کلی باهاش صحبت کنم که رازی بشه مستقیم ازش پول بگیرم. کوفتشون بشه اون فی که روش گرفتن
    سلام دوست عزیز، من هنوز ارسال نکردم، چون مثل شما برای رفع لیمیت مدرک غیر از فارسی ندارم. خدا رو شکر من خیلی تو حسابم پول نیست! وگر نه بیچاره می شدم! من هم بیخیال شدم. فقط یه پروژه ناقص دارم که دلم برای کارفرما می سوزه! براش انجام میدم.
    به نظر من هم اگر تو Elance یا ODesk مشکل نداری، پروژه 5 هزار تایی رو منتقل کن به یکی از این سایتا و اونجا پیگیری کن.

12. تعداد تشکر ها از mst_ab به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mst_ab نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز، من هنوز ارسال نکردم، چون مثل شما برای رفع لیمیت مدرک غیر از فارسی ندارم. خدا رو شکر من خیلی تو حسابم پول نیست! وگر نه بیچاره می شدم! من هم بیخیال شدم. فقط یه پروژه ناقص دارم که دلم برای کارفرما می سوزه! براش انجام میدم.
    به نظر من هم اگر تو Elance یا ODesk مشکل نداری، پروژه 5 هزار تایی رو منتقل کن به یکی از این سایتا و اونجا پیگیری کن.
    oDesk فکر کنم از همون اول مدارک میخواد.
    همیشه باید یه مشکلی باشه، تا چند وقت پیش که فریلنسر ف.تلر بود. این چند وقت هم که صفحات https باز نمیشد، نمیتونستم Withraw کنم، چیز پی ان هم که ماشالله رسما تعطیلش کردن (اعم از کریو و تانل و بارباتانل و ...). فقط از VPS میتونم با فریلتسر کار کنم. فکر میکنم چند وقت دیگه هم به خاطر اینکه ایرانی ها رو لیمیت کرده، دوباره فیلش تر میشه.
    بدیش این هست که این فریلنسر از همه سایتهای دیگه بزرگتر هست، واقعا سایت عالی ای بود. حیف شد...

14. تعداد تشکر ها از epsi1on به دلیل پست مفید

عضو جدید Tehranshahr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    72
    تشکر شده در
    52 پست

سلام دوستان
    در مورد تحریم یک چیزی خدمتتون بگم شفاف.

در حال حاضر جمهوری اسلامی تحریمه نه اشخاص ایرانی مگر اینکه وزارت خزانه داری آمریکا مشخصا فرد رو تحریم کنه.

فرد ایرانی اگر خارج از ایران ساکن باشه تحریم شامل حالش نمیشه حتی با پاسپورت ایرانی.

پس دنبال درست کردن پاسپورت جعلی نباشید که هویتتون پیش سایت به باد نره البته چنین کاری محاله چون باید با در دست داشتن پاسپورت عکس بندازین!

16. تعداد تشکر ها ازTehranshahr به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    49 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Tehranshahr نمایش پست ها
    سلام دوستان
    در مورد تحریم یک چیزی خدمتتون بگم شفاف.

در حال حاضر جمهوری اسلامی تحریمه نه اشخاص ایرانی مگر اینکه وزارت خزانه داری آمریکا مشخصا فرد رو تحریم کنه.

فرد ایرانی اگر خارج از ایران ساکن باشه تحریم شامل حالش نمیشه حتی با پاسپورت ایرانی.

پس دنبال درست کردن پاسپورت جعلی نباشید که هویتتون پیش سایت به باد نره البته چنین کاری محاله چون باید با در دست داشتن پاسپورت عکس بندازین!
    دوست عزیز، کلیه شهروندان ایرانی هم تحریم هستند!
    اگر غیر از این بود شهروندان ایرانی میتونستن حساب پی پال داشته باشن، یا میتونستن خارج از کشور حساب باز کنند

18. تعداد تشکر ها از saeidza به دلیل پست مفید

عضو دائم AvalinHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,265
    تشکر تشکر شده 
    3,847
    تشکر شده در
    2,580 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidza نمایش پست ها
    دوست عزیز، کلیه شهروندان ایرانی هم تحریم هستند!
    اگر غیر از این بود شهروندان ایرانی میتونستن حساب پی پال داشته باشن، یا میتونستن خارج از کشور حساب باز کنند
    در مورد paypal ایرانی ها با پاسپورت ایرانی میتونن با آدرس خارج از ایران حساب paypal داشته باشند بدون هیچ مشکلی.
    البته باید ثابت کنن که ساکن خارج از ایران هستن.
    بیش از 15 سال همکاری با دیتاسنتر هتزنر
    پرداخت هزینه سرورها با سورس بانکی

http://www.avalinhost.com

20. تعداد تشکر ها ازAvalinHost به دلیل پست مفید

صفحه 11 از 68 نخستنخست ... 7891011121314152161 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)