سلام
خیلی شیک و اسپشیال یکی بگه نامحدود چی بگیرم؟ اول نظر خودتونو بگید بعد اگه حال کردین جواب زیری رو هم بدین
128 مخابرات یا اسیاتک ؟ با ذکر قیمت
دمتونم حسابی گرم از جوابایی که روانه میکنید![]()
سلام
خیلی شیک و اسپشیال یکی بگه نامحدود چی بگیرم؟ اول نظر خودتونو بگید بعد اگه حال کردین جواب زیری رو هم بدین
128 مخابرات یا اسیاتک ؟ با ذکر قیمت
دمتونم حسابی گرم از جوابایی که روانه میکنید![]()
با سلام
اسیا تک
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
" پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
با سلام
من پیشگامان دارم کاملا ناراضی هستم
پیشنهاد من فقط و فقط فن آوا یا عصرتلکام
باتشکر
سلام شاید اون نامحدوده ولی این که گفتم محدودیت 4 گیگ داره ولی از 12 تا 7 رایگانه و سرعت دانلودشم 150 هست که اگه تا صبح بزاریش بالای 3 و نیم گیگ دانلود میکنهپیشگامان که 1 mb ماهی 90 تومانه ؟!!
میرسه بر گوش از کربلا باز صدای چاووش
هرجا شهیدی خفته یه شعبست از قبر شیش گوش
کرب و بلاست هرجا که شهیدی داره به آغوش
خدا نیاره کرب و بلایی بشه فراموش
سلام دوستان
من تا الان 256 نامحدود برنزی اساتک داشتم سرعت دانلودش افتضاحه تو حالت معمولی سرعت دانلود
بین 8تا 15 kb/sec است
الان میخام محدود بگیرم ... 256 kb یک ماهه 10گیگ شب رایگان سرعتش چنده؟؟؟؟؟؟
سلام به عزیزان
آقا این اینترنت نامحدود آسیاتگ رو نگیرد من 80 هزار تومن یک ماه دادم 2 مگ نامحدود با idm حداکثر 90 کیلوبایت میداد
این شرکت های خصوصی اینترنت نامحدودشون بدرد نمی خورده اصلا نگیرید
مخابرات خوبه از نظر قیمت
سلام
شاتل هم خوبه 128 نامحدود شاتل تقریباً همون سرعتاس زمانی که من داشتم خوب بود البته بستگی به خط هم داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)