صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 7891011
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 109 , از مجموع 109

موضوع: ::.آفرهای ویژه بهار dedserver.co.uk از xlhost::.

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    158
    تشکر شده در
    133 پست

پیش فرض پاسخ : ::.آفرهای ویژه بهار dedserver.co.uk از xlhost::.

نقل قول نوشته اصلی توسط cooper47 نمایش پست ها
    ایشون هم گویا کلاهبردار از اب در اومده ؟ میشه بگید چه شرکتیه که هیچ خبری از مدیر عاملش نیست ؟ شرکت الان توسط کی اداره میشه ؟!

عزیز ، یه لطفی کن ، دیگه به مدیرعاملت بگو بیاد اینجا پست بزنه ، پول این همه عزیزان رو خوردی حالا حرف هم میزنی

جالبه ، گفتید 1 روزه خسارت پرداخت میشه ، الان 1 هفته گذشته و انگار نه انگار پول ادم ها رو خوردید،

واستون متاسفم
    من نگفتم که شرکت داریم ایشون براشون مشکلی پیش اومده بود حالا هم اومدن.

واقعا شما چی فکر کردین؟ ما مثل بعضیا نامردیم که پول کسی رو بخوریم؟ من توی پست های قبلی هم گفتم یه قرون پول حروم از گلوی ما پایین نمیره.

زیاد خون خودتونو کثیف نکنید.

پول این همه عزیزان؟؟؟؟؟ ای خدا جالبه. کدوم عزیزان فقط شما و یک نفر دیگه هستین. که مال شما هم میدیم. یکی دو نفر از کی تا حالا میشه این همه عزیزان؟؟؟؟

پست های قبلی رو نگاه کنی هرکس اعلام کرد پولش رو گرفت. حالا شما درک کن. تازه جالب اینجاست ایشون ادعا کردن 60 هزار تومان پول خسارت زدیم بهشون.

از کجا معلوم این ارقام درست باشه؟؟؟ عزیز قبل اینکه تهمت بزنی فکر کن و الکی نفرین نکن چون ما کلاهبردار نیستیم میتونستیم تو یاهو جوابتو ندیم و سایت هم پاک کنیم. ما با
    17 تمن 18 تمن شما نیاز نداریم. خودتونم در جریان هستین که حقوق بنده چقدر هست؟ .

از مدیریت محترم وب هاستینگ تاک هم درخواست دارم این دو پست ایشون رو حذف کنن . چون توی قوانینتون نوشتین ارسال پست های انتقادی در بخش تاپیک فروش خلاف قوانینه. لطفا رسیدگی کنید.

شما هم اگر مشکلی دارین برین توی انتقادات ارسال کنید. یه خورده وجدان داشته باشین. جالبه از شرایط بنده هم خبر دارین. با تشکر از همه دوستان.

راستی تحدید هم کردین که میاین اینجا ابروی ما رو میبرین. این هم بگین.
    ویرایش توسط nader12 : May 28th, 2013 در ساعت 19:51 دلیل: حرف جا مانده.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    88
    تشکر تشکر شده 
    478
    تشکر شده در
    173 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nader12 نمایش پست ها
    من نگفتم که شرکت داریم ایشون براشون مشکلی پیش اومده بود حالا هم اومدن.

واقعا شما چی فکر کردین؟ ما مثل بعضیا نامردیم که پول کسی رو بخوریم؟ من توی پست های قبلی هم گفتم یه قرون پول حروم از گلوی ما پایین نمیره.

زیاد خون خودتونو کثیف نکنید.

پول این همه عزیزان؟؟؟؟؟ ای خدا جالبه. کدوم عزیزان فقط شما و یک نفر دیگه هستین. که مال شما هم میدیم. یکی دو نفر از کی تا حالا میشه این همه عزیزان؟؟؟؟

پست های قبلی رو نگاه کنی هرکس اعلام کرد پولش رو گرفت. حالا شما درک کن. تازه جالب اینجاست ایشون ادعا کردن 60 هزار تومان پول خسارت زدیم بهشون.

از کجا معلوم این ارقام درست باشه؟؟؟ عزیز قبل اینکه تهمت بزنی فکر کن و الکی نفرین نکن چون ما کلاهبردار نیستیم میتونستیم تو یاهو جوابتو ندیم و سایت هم پاک کنیم. ما با
    17 تمن 18 تمن شما نیاز نداریم. خودتونم در جریان هستین که حقوق بنده چقدر هست؟ .

از مدیریت محترم وب هاستینگ تاک هم درخواست دارم این دو پست ایشون رو حذف کنن . چون توی قوانینتون نوشتین ارسال پست های انتقادی در بخش تاپیک فروش خلاف قوانینه. لطفا رسیدگی کنید.

شما هم اگر مشکلی دارین برین توی انتقادات ارسال کنید. یه خورده وجدان داشته باشین. جالبه از شرایط بنده هم خبر دارین. با تشکر از همه دوستان.

راستی تحدید هم کردین که میاین اینجا ابروی ما رو میبرین. این هم بگین.
    عزیز،

الان چی شد ؟ تا دیروز که میگفتید شما کاره ای نیستید ؟ الان شدید دوباره ما ؟ ! عجب،

عزیزم ، من برنامه نویسم ، واسه هر برنامه مبلغ زیادی رو میگیرم ، یکی از برنامه های بنده رو اون سرور مجازی بوده و شما عین اب خوردن پاک کردید که هیچ ، تازه میگید به ما مربوط نیست

حدود 60 تا یوزر پسورد و دیتابیس پریده ، میگید دیتابیس رو تو ورد ذخیره میکردید به ما چه !

عجب، من نیاز به اثبات حرف هام ندارم ، اگه شما هم دلیلی ندارید که خسارت بنده رو بدید مشکلی نیست عزیز ، من درخواست هزینه نمیکنم،

بنده گفتم چه شما هزینه های بنده رو بدید چه ندید بنده این موارد رو 100 درصد اعلام میکنم ،

ویرایش

بعد از 2هفته خسارت پرداخت شد.

موفق باشید ،
    ویرایش توسط cooper47 : June 5th, 2013 در ساعت 18:34

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    91
    تشکر شده در
    76 پست

شما همون آقای 10host هستید ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    158
    تشکر شده در
    133 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidz نمایش پست ها
    شما همون آقای 10host هستید ؟
    خیر.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

متاسفانه بعد از 15-20 روز مبلغ رو هنوز برگشت نداده،ایرادی نداره ولی وظیفه خودم دونستم اینجا بگم تا در آینده دیگران ازش سرویس نگیرن.
    ویرایش توسط shayanjuve : June 8th, 2013 در ساعت 15:30

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    158
    تشکر شده در
    133 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rasool22 نمایش پست ها
    اقا اصلا نخواستم زود پول منو برگشت بزنید متعصفم با این سرویس دادن وراه اندازی کار مشترتون زود پول منو برگشت بزن اقا تا اعصابمو بیشتر خورد نکردی
    حالا خوبه خواهش کردم تمنا کردم که گیرم اما شما به پشمتم نزاشتی 3 روزه الافت شدم موقع پول گرفتن عجله داشتید ولی موقع تحویل سرویس 3 روزه منو معطل کردید داد مشتریهام در اومد نمیتونی سرویس بدی بی خود ادعا نکن
    سلام عزیز سرور شما براتون تیکت و ایمیل شد لطفا چک کنید و پست های بیخودی خودتونو حذف کنید لطفا. از امشب سرور شما تاریخ خواهد خورد.ممنون از صبوریتون.

یه موضوعاتی هست+ اینترنت که سرعت بنده کمه برای همین دیر دادم شما مارو به بزرگواری خودتون ببخش.

صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 7891011

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)