ضمن سپاس باید عرض کنم سایت سرور ورک یا همون ایران دیتا سنتر که نمی دونم رابطشون با هم چیه که ازشون یکی دو ماه قبل هاست گرفته بودم شب گذشته مبلغ واریزی که برای یک ماه هاست گرفته بودند رو به حسابم واریز کردند
با تشکر
ویرایش توسط internet : February 26th, 2013 در ساعت 23:05
همچنان به دنبال هاست مناسب ماهیانه و به همراه یک الی دو هفته تست
با تشکر
همچنان سایت دوون هست و دنیال یه هاست مناسب که بتونه یه سایت ورد پرس رو پشتیبانی کنه؟!
با تشکر
دوست عزیز با مواردی که در مورد استفاده از روبات در سایت شما خواندیم شما نباید سایت خود را در زمره سایت های وردپرسی پربازدید قرار دهید چرا که سایت شما از آن ها هم حدا اقل یک پله پرمصرف تر است.
ما الان سایت های پربازدید وردپرسی را به قیمت ماهانه 70 هزار تومان سرویس می دهیم که خب طبق مطالب ذکر شده در تاپیک شما اصلا قصد پرداخت همچین هزینه ای ندارید. البته این سرویس پربازدید ما هم مطمئنا پاسخگوی سایت شما که پرمصرف تر از آنها می باشد نیست.
شما باید به فکر کانفیگ کردن سرور مجازی خوب برای سایت خود باشید و یا اینکه با داشتن و اداره کردن این سایت خود خداحافظی کنید.
ماهانه 35 تومان البته باید مصرف دقیق در طول روز چک بشه
اگر قصد داشتید به ما اطلاع بدید
چرا این تاپیک قفل نمیشه !؟ هیچ کس با 5 تومن 10 تومن همچین سرویسی نمیده تاپیک و قفل کنید بره دیگه هی همش میاد بالا الکی
به تو ربطی داره ؟ جای تو رو تنگ کرده این تاپیک ؟ هزاران تاپیک توی این سایت بالا پایین میشه شما مدیری مفتشی چیکاره ای اینجا؟
تو برو هاست بخر صد هزار تومن کسی می یاد بهت بگه خرت به چند من؟
موقعی خواستی تو تاپیک کسی پست بزاری یه نگاه به تاریخ عضویت خودت و اون بنداز یه نگاه به دور و برت بکن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)