تک پرداخت
پی لاین
جی پال
والا حرف خودم نیست اینجا بخونید
- کارمزد تراکنش های خروجی، چه مقدار ميباشد؟
کارمزد تراکنش های خروجی در زرين پال، در شرايط عادی ٢.٥% ميباشد. برای ارقام درخواستی بالاتر از ٤٠٠٠٠٠ تومان ١.٩% کسر ميگردد. اين کارمزد برای اشخاص حقوقی، موارد خيريه و فروش برخی محصولات کم سودتر، قابل تغيير مي باشد. البته زرين پال در جشنواره های مختلف اقدام به کاهش کارمزد تا 0 درصد نير مينمايد.
یعنی از یک میلیون باید 200 هزار بدی زیرن پال
ولی تو پی لاین یک میلیون , حداکثر کارمزد 500 تومان است
02-20-2015 03-10-01 ب-ظ.jpg
ویرایش توسط mortezafox : February 20th, 2015 در ساعت 15:12
مدیران این جی پال که کلاهبردار بود.حذف کنید
فقط به نظرم سیبا پال.
درگاه های عالی . هرچنتا تسویه حساب که بخوای در روز میتونی انجام بدی. آپتایم عالی. و همینطور کارمزد خیلی کمتر از پی لاین . + اینکه تسویه حساب هاشون هم خدایی خیلی سریع هست . تا الان همه ی تسویه های من زیر یک ساعت بوده . یک دقیقه ای هم داشتم تا الان !
خداییش payline تاحالا اذیت نکرده مارو
روون هم بوده
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
درود ،
پیشنهاد بنده پی لاین هست
حدود دو ساله که باهاش کار میکنم
یک بار هم مشکلی پیش نیومده
موفق باشید
/ اگر شاد بودی ، آهسته بخند تا غم بیدار نشود و اگر غمگین بودی آهسته گریه گن تا شادی ناامید نشود \
/ چارلی چاپلین \
با سلام
ابتدا عرض کنم بخاطر اینکه نقل قول طولانی نشه، عکس ها حذف شد
بنده فکر نمیکردم قبل از اینکه جوابیه مسئول مربوطه پی لاین رو ببینین این کار دور از انتظار رو انجام بدین و به این صورت برخورد کنید
کاربران عزیز هم مشاهده می کنند زمانیکه این پست رو ارسال کردین هیچ پاسخی به تیکت شما داده نشده
api سایتی که معرفی کردین هم مسدود شد و از این بابت بسیار تشکر میکنیم که کاربران متخلف رو گزارش میدین ولی شما قبل از اینکه به تیکتتون رسیدگی بشه میاین چنین کاری رو انجام میدین نشون از بی تجربگی شما داره که انشاا... از این پس شاهد این موارد نباشیم
موفق و پایدار باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)