سلام،
اگر کسی تو آمریکا خواست من می تونم سرور Tower رو پورت 1 گیگابیت با پهنای 1500 گیگابایت ، 2 آمپ برق (هر آمپ 100 وات) بدم 70 تومن واسه colo هر آمپ اضافی هم 10 تومن![]()
سلام،
اگر کسی تو آمریکا خواست من می تونم سرور Tower رو پورت 1 گیگابیت با پهنای 1500 گیگابایت ، 2 آمپ برق (هر آمپ 100 وات) بدم 70 تومن واسه colo هر آمپ اضافی هم 10 تومن![]()
ویرایش توسط Hannan : November 19th, 2009 در ساعت 13:51
از کلیه دوستانی که در بحث شرکت کردند چه کسانی که سوال کردند و چه کسانی که پاسخ دادند تشکر میکنم.من هیچ وقت این همه صفحه توی یک تاپیک رو نخوندم.واقعا بحث جالبی بود.چند روزی بود در مورد همین موضوع تو اینترنت تحقیق میکردم ولی مفهومش رو متوجه نشدم.
شرمنده که نمیشه برگشت و دکمه تشکر رو واسه همه دوستان فشار داد.
باز هم ممنون.
ورلد استریم همچین کاری میکنه؟از worldstream همچین قولیو گرفتیم که هر وقت خواستیم اونو بفرستن ایران
ماهی 50 یورو هم بابت برق و اینترنتش میگیرن
فکر نکنم این طور باشه محمد !
تازه اقای یار محمدی هم از طریق وکیل المان ارسال می کنند !
خود دیتاسنتر به هیچ وجهی سرور را به کشور دیگه ای ارسال نمی کند !
دیتاسنتر فقط می توانند در کشور خودش به ادرس منزل یا محل کار کسی سرور را بفرسته !
به صورت مثل !
اگر شما یک سرور کلوکشن از اقای یارمحمدی در گیگا بخرید و بعد بخواهید به ایران ارسال شود ابتدا اقای محمدی وکیل به دیتاسنتر می فرسته و سرور تحویل می گیرد و سپس وکیل سرور را به ایران می اورد !
در موردش خوب تحقیق کنید ...![]()
نمیخوان آپولو هوا کنن کهخود دیتاسنتر به هیچ وجهی سرور را به کشور دیگه ای ارسال نمی کند !![]()
به جای اینکه سرورو بفرستن در خونه طرف میفرستن گمرک ...
خواب دیدی خیر باشهاگر شما یک سرور کلوکشن از اقای یارمحمدی در گیگا بخرید و بعد بخواهید به ایران ارسال شود ابتدا اقای محمدی وکیل به دیتاسنتر می فرسته و سرور تحویل می گیرد و سپس وکیل سرور را به ایران می اورد !
مگه وکیل (یا هر کسی دیگه) بیکاره که سرور شمارو با خودش بیاره ایران
این کارای ارسال وکیل به دیتاسنتر و تحویل سرور و آوردن سرور به ایران توسط وکیل و ... رایگانه ؟!
پ.ن: به یه خارجی بیشتر از یه ایرانی میشه اعتماد کرد.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)