فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
حالا جدا از شوخی هدف دور هم جمع شدن و اشنا شدنه
((البته اگه دوستان میخوان یه حالی به کاربرا بدن ما شدیدا استقبال می کنیم، اما خب هدف اشنایی و تعامل هست))
به جای حرف روی این مسائل تاریخ و ساعت رو مشخص کنید
فعلا که فکر کنم 21 ام حدود ساعت 11-12 بیشترین علاقه مند رو داره، درسته؟
21 ا.م حدود ساعت 11-12 دم مسجد نمایشگاه
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
حماسه حضور!
از هفدهمین نمایشگاه الکامپ امسال با اعضای کوشای WHT به همراه هدایا و جوایز نقدی و غیر نقدی دیگر دیدن فرمایید!!
نخستین گرد همایی بزرگ WHT به همراه قرعه کشی و سرویس رفت و برگشت رایگان...
شاید شما برنده خوش شانس یک پانل SMS ,کشتی مجهز به واپسین فناوری های روز ارتباطی دنیا،VDS i های حرفه و هزاران جوایز نقدی و غیر نقدی دیگر...باشید...!!!
بشتاااابیییییییید...
اعضایی که تا کنون اعلام آمادگی کرده اند:
mohsen1 (پشتیبان طرح هر ایرانی یک پانل پیامک)
mamali5 (مسئول آمد و شد رایگان و تور تفریحی اعضا با واپسین فناوری های روز ارتباطی دنیا)
itjavani : پشتیبان طرح هر ایرانی یک وبسایت!پکیج های رایگان میزبانی ITJavani!
Warez-Host.IR (پشتیبان طرح هر WHT یک VDS و همچنین مسئول پذیرایی از اعضا در نمایشگاه)
amirlord :لایسنس رایگان فروشگاه ساز سیکما و لایسنس رایگان NTTac Manager (پایه گزار طرح هر ایرانی یک فروشگاه)
bi behrooz_iri :گرامی هم در امور یادگاری و نقاشی های نیمه مدرن (از توسعه دهدگان طرح هر ایرانی یک یادگاری)
*اگر نام کسانی در این لیست گنجانده نشده این لیست به روز می شود..
با ما همراه باشید!!
به روز رسانی شد
ویرایش توسط saeed25 : December 9th, 2011 در ساعت 13:49
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
خود مسجد نمایشگاه هم همچین کوچیک نیست ها!
بهتره مثل این کاروان های حج یه پلاکارد بزرگ تهیه کنیم اسم انجمن رو بنویسیم روش که همه ببینن جمع بشن (زیرش هم موارد پیشنهادی مثل پنل اس ام اس، وی پی اس و نهار رو قید کنید که کاربرا مطمعن بشن تله نیست) :دی
اگر یکی از دوستان که حتما میاد و راس ساعت 11 هم میتونه اونجا باشه شماره هم بزاره که اگر کسی دیر اومد بتونه باهاش تماس بگیره و بچه هارو پیدا کنه خوبه
من خودم یکشنبه صبح از جایی میام امکان داره دیر برسم وگرنه این کار رو میکردم
دوستان غرفه دار که میتونن در ساعت مذکور دم مسجد باشند فکر می کنم بهترین گزینه برای این فداکاری هستن
اختیار داری آقا!شما اینهمه تو بخش فروش ویژه فروش داشتی،اینهمه لشکر اومده به عشق شما اومده!!!ارزش یک وی دی اس خشک و خالی نداریه؟البته وی دی اس رو رحمان جان می خوان بدن شما روی یک چیز جدید تمرکز کن...
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
درسته
همونطور که پیشنهاد دادم هاست رایگان مورد خوبیه
درسته زیاد داریم اما هر کدومشون یه مشکلی دارن، یه مورد با کیفیت بدید کلی خوبه
حتی ریسلر های کم حجم هم میتونید ارائه بدیدا!
بهرحال که در باغ شهادت باز هست هرجوری که به فیض برسوند هم برای دنیا هم اخرت هم برزخ هم دوزخ هم جنت هم خیلی جاهای دیگه که اسماشونم بلد نیستیم براتون کاربرد خواهد داشت
فرصتیه که سالی یک بار فراهم میشه اگر استفاده نکنید از دست میره
خود دانید
از دوستان غرفه دار خبری نشد برای شماره واسه هماهنگی؟
سلام عزیزان .
هدیه بنده هم ، لایسنس رایگان فروشگاه ساز سیکما و لایسنس رایگان NTTac Manager ( البته بدون پشتیبانی) .
یه هدیه دیگری هم هست که اگر اوکی شد تو نمایشگاه خدمتتون عرض میکنم ...
سعید جان به لیست جوایز اضافه کن![]()
در ضمن دوستان سعی کنند زودتر بیان نمایشگاه !
جناب لرد
این یه دونه ها رو به قید قرعه میدید؟
یا از هرکی خوشتون بیاد؟
یا اعلام میکنید هرکی زودتر تونست رجیستر کنه؟
یا مسابقه ی هرکی پینگ سرورش کمتر بود برگزار می کنید؟
کلا این سخاوت عزیزان جای بسی تقدیر داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)