نسخه جدیدشونو الان نصب کردم درگاه پارسیان و ملتشو نصب کردم تنظیم کردم مقادیر رو همه جاش اکی هست اما وارد درگاه بانک نمیشه و عدم اتصال میده هم با ملت مشکل داره ارور میده هم پارسیان عجیبه
نسخه جدیدشونو الان نصب کردم درگاه پارسیان و ملتشو نصب کردم تنظیم کردم مقادیر رو همه جاش اکی هست اما وارد درگاه بانک نمیشه و عدم اتصال میده هم با ملت مشکل داره ارور میده هم پارسیان عجیبه
سلاملیکم
ماژول پرداخت زرین پال رو نداره ؟
داره ولی تا وقتی درگاه ملت و پارسیان رو دارم مگه کمبود عقل دارم برم از زرین پال استفاده کنم
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
مشکل وجود نداشتن یک فایل بود که مروبط به بانک ملت هست و همچنین رو ترمینال تست بود که فایل رو گذاشتم اونم ادیت کردم الان درگاه ملتشو اکی کردم.میرم رو پارسیانش کار کنم عالیه این سیستم.......
وارد کردن کارت شارژها از طریق لیست چگونه هست
سلام
فایل رو آنزیپ کردم
به آدرس که میرم این ارور رو میده از چیه؟
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/test/public_html/pay/index.php on line 105
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
هشدار های اکسرپت به من
من اسکریپت رو نصب کردم جدید ترین نسخه این هشدارها چی میگه؟
کد:Warning: Illegal string offset 'parent_id' in /home/***/public_html/payment/freer/back/categories.php on line 21 Warning: Illegal string offset 'title' in /home/***/public_html/payment/freer/back/categories.php on line 22 Warning: Illegal string offset 'order' in /home/***/public_html/payment/freer/back/categories.php on line 23 Warning: Illegal string offset 'del' in /home/***/public_html/payment/freer/back/categories.php on line 121 Warning: Illegal string offset 'orderit' in /home/***/public_html/payment/freer/back/categories.php on line 152
دوستان هاست من یه جابجایی سرور داشت،بعد از اون فروشگاه میاد بالا ولی وقتی میخوام وارد قسمت مدیریت بشم نمیاد
صفحه سفید خالی میاد
هیچ چی پاک نشده مطمعنم فقط مدیریت نمیاد !
به نظرتون باید چیکارش کنم؟
با سلام
دوستان من یه مشکل دارم هرچی هم سرچ کردم جوابی پیدا نکردم !
من فروشگاه خودم رو در این آدرس:
فروش اينترنتي آنتی ویروس گروه امنیت اوشیدا
قرار دادم ، افزونه پارسپال رو نصب و راه اندازی کردم ، مشکل اینه که بعد از پرداخت سایت به آدرس Call back در روت اصلی میشه و خب قطعاً چون freer در روت اصلی نصب نیست با ارور 404 مواجه میشه !
مشکل از کجاست ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)