اول سلام
خوشحالم که بالاخره به این تاپیک مراجعه کردید
این تاپیک جای گله و شکایت نیست
بابک جان خودت هم خوب می دونی که
من مشکل داشتم با سروری که ازت خرید کردم
مریض نیستم که بی خوردی تاپیک بزنم و ...
همون سرورهای مجازی که روی سرور خریداری از شما بود را منتقل کردم به سرور جدید که از هادی خرید کردم
9 روز هست این سرور دست من هست :
کد:
~ # uptime
03:38:49 up 9 days, 12:51:57, load average: 0.34, 0.34, 0.34
بدون کوچکترین مشکل داره کار میکنه
با این تاپیک نه به اعتبارت لطمه می خوره نه مشتری هات ناراضی میشن , چون به قول خودتون برای من تنها این مشکل پیش آمده بود که راه حلی هم پیدا نشد
پس شما نباید ناراحت باشی و اونی که باید ناراحت باشه من هستم که دو ماه هزینه سرور دادم و فقط ضرر کرد
این پول هم فدای سرت چون از این پولا من زیاد این طرف و اون طرف میدن (( پول خورد هم واسم حساب نمیشه ))
من هیچ زمان از کسی توقع زیادی نداشتم حتی از شما و دیتاسنتر
حتی هزار بار هم گفتم من مشکل مالی ندارم و هرچقدر هزینه داشته باشه من پرداخت میکنم
اگر من می گفتم که رایگان برام انجام بدن , حرف شما درست بود ولی وقتی که من خودم دارم میگم سرور را بررسی کنن , مشکل را رفع کنن به من بگید فلانقدر میشه و من پرداخت کنم این حرف به نظر غیرمنطقی هست ؟؟
برای KVM من چند روز الاف بودم ؟؟
آخر هم که گفتن که ارائه این مورد امکان پذیرنیست - خوب برادر من شما که چند سال هست با این دیتاسنتر کار می کنی
یعنی نمی دونستی که KVM ارائه نمی کنن که بعد از چند روز در تیکت گفتید امکان پذیرنیست
مرد و مردان بگو به من نگفتی , با دیتاسنتر صحبت کردیم هاردیسک ها را به سرور دیگه ای منتقل کنن
دقیقاً اگر اشتباه نکنم چند روز قبل از تمدید سرور بود
ما هم خوشحال شدیم که انشالله منتقل میکنن و مشکل ما هم رفع میشه
ولی بعدش چی ؟؟
گفتی که دیتاسنتر بچه بازی نیست و ...
اگر هم منکر این قضه میشی که هیچ , مشکلی نیست و من برای خودم خیال بافی کردم
در مورد آیرو اعتبار هم باید بگم که کار ما از مشکل فنی گذشته بود
وقتی به قول خودتون به خاطر همین مشکل فنی مدام سرورهای از دسترس خارج میشن و کاربران به ما تیکت میزنن و تو تاپیک فروش انتقاد می کنن یا در پشتیبانی حرفهایی میزنن که واقعاً در شان همکاران ما نیست این با اعتبار و آبروی ما بازی نمی کنه ؟؟
من ماه پیش خودم شخصاً حدود 270 هزار تومان هزینه به کاربران بازگشت زدم به خاطر عدم پایداری سروری که از شما خرید کرده بودم
قبول کن تنها کسی که ضرر کرده این وسط من بوده و الان شما شاکی باشی نامردی محضه
پولش فداس سرت , به مولا 1% هم واسه پول نگران نیستم چون دوباره به دست میاد ولی همو مشتری هایی که چندماه داشتیم و هرماه تمدید می کردن بعد از انتقال به سرور شما و قطعی های مداوم دیگه تمدید نکردن
کسانی مثل رسول صفری , حسین کریمی و .... که از مشتریان ما بودن همه پریدن و خیلی از سرویس های خودشون را تمدید نکردن
یک سری به من پیام می دادند که جناب هوشیار ما واقعاً از شما توقع نداشتیم که چنین سرویس مزخرفی به ما بدین , همیشه همه جا از شما تعریف می کردن , این شد تجربه برای ما که دیگه از شما و امثال شما خرید نکنیم
این یادت باشه که همیشه مشتری مشتری میاره
یک مشتری که از دست بدی , مهم همون یک مشتری نیست , مهم اینه که فکر کنی همون فرد با خودش میتونه حداقل 5 خریدار دیگه به سایت هدایت کنه
بیشتر از 10 نفر در همین انجمن که ادعای فروش سرورمجازی میکنن دارن از من واسه مشتریاشون سرورمجازی خرید میکنن
کسایی که شاید فکرش را هم نکنید
کسایی مثل جناب محیطی که بیش از 10 سرویس از ما داشت و ... که نمیشه اسم بود
اونها هم سرویس هاشون را کنسل کردن
بگذریم فدای سرت فقط اینا را گفتم که یه وقتی فکر نکنی بی دلیل حرفی زدم , چون دیدم مقداری داری طلبکارانه با تاپیک برخورد میکنی گفتم , بگم که درجریان واقعیت ها باشی و دیدت را عوض کنی
حقیقت همیشه تلخ هست
کسی که کاردست انجام بده همیشه با تعریف و تمجید روبرو میشه ولی ....
نه بابک جان پیش مرگ نیست
به یک متخصص نیاز داریم
من وقتی تخصصی در ضمینه خرید سرور اختصاصی و موارد مرتبط ندارم هیچ وقت وارد این عرصه نمی شم
هیچ ادعایی هم تو این کار ندارم
کار من چیز دیگه ای هست , تخصص من هم چیز دیگه ای هست
شما به عنوان فروشنده باید تخصص این مورد را داشته باشه , نه من
من تو کار خودم که فروش سرورمجازی هست تخصص ندارم و دوست ندارم مثل بعضی ها که تازه دو روزه آمدن تو این راه همه نوع سرویس ارائه بدم , با این که اصلاً هیچی از نوع سرویس دهی اون محصول هم سردر نمیارن
کدام یوزر ؟؟
برای گزارش پست ها بهتر هست از دکمه مربوطه در زیر پست ها استفاده کنید
فکر نکنم تایید کردن افراد یا اشخاص جرم با خلاف قوانین باشه
من همیشه گفتم باز هم میگم , چون از کسی ترس و واهمه ندارم
سرور اختصاصی فقط هادی و آریا
سرورمجازی فقط محمد فخرایی
هاست اشتراکی هم فقط Hostdl
حالا خارج از این چیزهایی که نوشتی و جوابت را دادم
واقعاً بابک به نظر خودت الان من مقصرم یا سینگل هاپ یا ...
قبول کن اگر حرفی در این تاپیک رد و بدل شده 90% به خاطر فشارهای روانی که کاربران و ... میارن هست
اگر در دو ماه گذشته حال و روز من رو هر کدومتون داشتید اینطوری برخورد نمی کردید ؟؟
می خوام بدونم آخر این تاپیک کجاست ؟؟
یکی شما میگی , یکی من
هر کدوممون هم دلیل و برهان و قانع کننده برای خودمون داریم
به جز دلخوری چیزدیگه ای گیرمون میاد ؟؟
من که سرور جدید کردم و بیشتر یوزرها را منتقل کردم و این ماه هم تمدید نمی کنم
به نظر این تاپیک را با انتقاد و حرفهای خودمون ادامه بدیم یا نه ؟؟
دوست نداشتم جواب بدم به این حرفها که هم اعصاب تو رو خورد کنم و هم خودمو ولی باید یک سری توضیحات بهت میدادم که یک طرفه به قاضی نری
نه شما بچه ای نه من , هر کدوممون هم مشتری های خودمون را داریم
دوست ندارم با ادامه دادن این تاپیک فقط باعث دلخوری بیشتری بین خودمون بشیم
دوستان همیشه این یادمون باشه که فقط جلو پامونو نگاه نکنیم , بد نیست بعضی وقتها یه کم دور اندیش هم باشه
موفق باشید