صفحه 11 از 14 نخستنخست ... 7891011121314 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 135

موضوع: 50.000 تا 80.000 هزار تومان جایزه برای کسی که مشکل را برطرف کند

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

پیش فرض پاسخ : 50.000 تا 80.000 هزار تومان جایزه برای کسی که مشکل را برطرف کند

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    اول سلام
    خوشحالم که بالاخره به این تاپیک مراجعه کردید
    این تاپیک جای گله و شکایت نیست
    بابک جان خودت هم خوب می دونی که من مشکل داشتم با سروری که ازت خرید کردم
    مریض نیستم که بی خوردی تاپیک بزنم و ...
    همون سرورهای مجازی که روی سرور خریداری از شما بود را منتقل کردم به سرور جدید که از هادی خرید کردم
    9 روز هست این سرور دست من هست :

کد:
    ~ # uptime
     03:38:49 up 9 days, 12:51:57, load average: 0.34, 0.34, 0.34
    بدون کوچکترین مشکل داره کار میکنه
    با این تاپیک نه به اعتبارت لطمه می خوره نه مشتری هات ناراضی میشن , چون به قول خودتون برای من تنها این مشکل پیش آمده بود که راه حلی هم پیدا نشد
    پس شما نباید ناراحت باشی و اونی که باید ناراحت باشه من هستم که دو ماه هزینه سرور دادم و فقط ضرر کرد
    این پول هم فدای سرت چون از این پولا من زیاد این طرف و اون طرف میدن (( پول خورد هم واسم حساب نمیشه ))

من هیچ زمان از کسی توقع زیادی نداشتم حتی از شما و دیتاسنتر
    حتی هزار بار هم گفتم من مشکل مالی ندارم و هرچقدر هزینه داشته باشه من پرداخت میکنم
    اگر من می گفتم که رایگان برام انجام بدن , حرف شما درست بود ولی وقتی که من خودم دارم میگم سرور را بررسی کنن , مشکل را رفع کنن به من بگید فلانقدر میشه و من پرداخت کنم این حرف به نظر غیرمنطقی هست ؟؟

برای KVM من چند روز الاف بودم ؟؟
    آخر هم که گفتن که ارائه این مورد امکان پذیرنیست - خوب برادر من شما که چند سال هست با این دیتاسنتر کار می کنی یعنی نمی دونستی که KVM ارائه نمی کنن که بعد از چند روز در تیکت گفتید امکان پذیرنیست
    مرد و مردان بگو به من نگفتی , با دیتاسنتر صحبت کردیم هاردیسک ها را به سرور دیگه ای منتقل کنن
    دقیقاً اگر اشتباه نکنم چند روز قبل از تمدید سرور بود
    ما هم خوشحال شدیم که انشالله منتقل میکنن و مشکل ما هم رفع میشه
    ولی بعدش چی ؟؟
    گفتی که دیتاسنتر بچه بازی نیست و ...
    اگر هم منکر این قضه میشی که هیچ , مشکلی نیست و من برای خودم خیال بافی کردم

در مورد آیرو اعتبار هم باید بگم که کار ما از مشکل فنی گذشته بود
    وقتی به قول خودتون به خاطر همین مشکل فنی مدام سرورهای از دسترس خارج میشن و کاربران به ما تیکت میزنن و تو تاپیک فروش انتقاد می کنن یا در پشتیبانی حرفهایی میزنن که واقعاً در شان همکاران ما نیست این با اعتبار و آبروی ما بازی نمی کنه ؟؟
    من ماه پیش خودم شخصاً حدود 270 هزار تومان هزینه به کاربران بازگشت زدم به خاطر عدم پایداری سروری که از شما خرید کرده بودم
    قبول کن تنها کسی که ضرر کرده این وسط من بوده و الان شما شاکی باشی نامردی محضه
    پولش فداس سرت , به مولا 1% هم واسه پول نگران نیستم چون دوباره به دست میاد ولی همو مشتری هایی که چندماه داشتیم و هرماه تمدید می کردن بعد از انتقال به سرور شما و قطعی های مداوم دیگه تمدید نکردن
    کسانی مثل رسول صفری , حسین کریمی و .... که از مشتریان ما بودن همه پریدن و خیلی از سرویس های خودشون را تمدید نکردن
    یک سری به من پیام می دادند که جناب هوشیار ما واقعاً از شما توقع نداشتیم که چنین سرویس مزخرفی به ما بدین , همیشه همه جا از شما تعریف می کردن , این شد تجربه برای ما که دیگه از شما و امثال شما خرید نکنیم
    این یادت باشه که همیشه مشتری مشتری میاره
    یک مشتری که از دست بدی , مهم همون یک مشتری نیست , مهم اینه که فکر کنی همون فرد با خودش میتونه حداقل 5 خریدار دیگه به سایت هدایت کنه
    بیشتر از 10 نفر در همین انجمن که ادعای فروش سرورمجازی میکنن دارن از من واسه مشتریاشون سرورمجازی خرید میکنن
    کسایی که شاید فکرش را هم نکنید
    کسایی مثل جناب محیطی که بیش از 10 سرویس از ما داشت و ... که نمیشه اسم بود
    اونها هم سرویس هاشون را کنسل کردن

بگذریم فدای سرت فقط اینا را گفتم که یه وقتی فکر نکنی بی دلیل حرفی زدم , چون دیدم مقداری داری طلبکارانه با تاپیک برخورد میکنی گفتم , بگم که درجریان واقعیت ها باشی و دیدت را عوض کنی

حقیقت همیشه تلخ هست
    کسی که کاردست انجام بده همیشه با تعریف و تمجید روبرو میشه ولی ....

نه بابک جان پیش مرگ نیست
    به یک متخصص نیاز داریم
    من وقتی تخصصی در ضمینه خرید سرور اختصاصی و موارد مرتبط ندارم هیچ وقت وارد این عرصه نمی شم
    هیچ ادعایی هم تو این کار ندارم
    کار من چیز دیگه ای هست , تخصص من هم چیز دیگه ای هست
    شما به عنوان فروشنده باید تخصص این مورد را داشته باشه , نه من
    من تو کار خودم که فروش سرورمجازی هست تخصص ندارم و دوست ندارم مثل بعضی ها که تازه دو روزه آمدن تو این راه همه نوع سرویس ارائه بدم , با این که اصلاً هیچی از نوع سرویس دهی اون محصول هم سردر نمیارن

کدام یوزر ؟؟

برای گزارش پست ها بهتر هست از دکمه مربوطه در زیر پست ها استفاده کنید

فکر نکنم تایید کردن افراد یا اشخاص جرم با خلاف قوانین باشه
    من همیشه گفتم باز هم میگم , چون از کسی ترس و واهمه ندارم
    سرور اختصاصی فقط هادی و آریا
    سرورمجازی فقط محمد فخرایی
    هاست اشتراکی هم فقط Hostdl

حالا خارج از این چیزهایی که نوشتی و جوابت را دادم
    واقعاً بابک به نظر خودت الان من مقصرم یا سینگل هاپ یا ...
    قبول کن اگر حرفی در این تاپیک رد و بدل شده 90% به خاطر فشارهای روانی که کاربران و ... میارن هست
    اگر در دو ماه گذشته حال و روز من رو هر کدومتون داشتید اینطوری برخورد نمی کردید ؟؟

می خوام بدونم آخر این تاپیک کجاست ؟؟
    یکی شما میگی , یکی من
    هر کدوممون هم دلیل و برهان و قانع کننده برای خودمون داریم
    به جز دلخوری چیزدیگه ای گیرمون میاد ؟؟
    من که سرور جدید کردم و بیشتر یوزرها را منتقل کردم و این ماه هم تمدید نمی کنم
    به نظر این تاپیک را با انتقاد و حرفهای خودمون ادامه بدیم یا نه ؟؟
    دوست نداشتم جواب بدم به این حرفها که هم اعصاب تو رو خورد کنم و هم خودمو ولی باید یک سری توضیحات بهت میدادم که یک طرفه به قاضی نری
    نه شما بچه ای نه من , هر کدوممون هم مشتری های خودمون را داریم
    دوست ندارم با ادامه دادن این تاپیک فقط باعث دلخوری بیشتری بین خودمون بشیم

دوستان همیشه این یادمون باشه که فقط جلو پامونو نگاه نکنیم , بد نیست بعضی وقتها یه کم دور اندیش هم باشه
    موفق باشید
    1 - تاپیک جای گله و شکایت نیست ؟! پس این پست هایی که شما زدی چی هستند ؟

2 - مشکل شما رو هر کسی کمی با منطق برخورد کنه متوجه میشه که مشکل از کجاست !

اگر مشکل از سرورهای مجازی نبود چرا سرور بعد از انتقال سرورها هیچ مشکلی نداره ؟!

3 - شما وقتی این جمله رو میگی "خدا شاهده ببینم کسی از این به بعد از توکاسرور و سینگل هاپ تعریف کنه ..." یعنی چی ؟

خوبه ما هم یک سرور مجازی از شما بگیریم ، پدر سرور رو به هر نوع در بیاریم و بعد همین جمله رو تحویل خودتون بدیم ؟

کلاهت رو قاضی کن بببین این جمله به اعتبار لطمه نمیزنه پس چیکار میکنه ؟

4 - بحث پول رو پیش نکش عزیز من ، برداشتت باز هم اشتباه بوده !

من این موارد رو گفتم تا پاسخی باشه به جمله شما که فرمودید " همکاری نمیکنند "

فکر نکنم همکاری از این هم بیشتر باشه که نزدیک 50-60 تا وی پی اس رو دونه به دونه داخل esxi شما اضافه کردیم

همکاری بیشتر از اینکه ساعت 4 صبح هم که تیکت زدید ، در عرض 30 دقیقه پاسخ دریافت کردید ؟

5 - در مورد کی وی ام ، باید بگم که طی سه سالی که با سینگل هاپ کار میکنیم هیچ موقع نیاز به کی وی ام نبوده

با اجازه از دوستان نام میبرم تا بدونید چه کسانی و از کی با ما همکاری می کنند و حتی کوچکترین مشکلی نداشتند

جناب فخرایی ، از اولین کاربرهای ما بودند و نزدیک 7-8 سرور داشتند که تا به حال هر موردی بوده ، دقیقا عین سرور فول منیج برخورد شده

جناب امین زاده ، کاربر مجیک وی پی اس و خیلی کاربران دیگه که همین الان داخل انجمن فعال هستند !

فکر کنم نظرات این کاربران هم مطرح بشه تعداد پست های این تاپیک سر به فلک میگذاره !

6 - در مورد تغییر سخت افزار ، بله ما گفتیم این کار هم ممکن هست که انجام بشه

ولی وقتی دیتاسنتر کل سخت افزار رو ترابل شوتینگ میکنه و مشکلی پیدا نمیشه من با چه دلیلی دیتاسنتر رو قانع کنم که سرور رو عوض کنه ؟

شما فقط و فقط یک دلیل منطقی و قانع کننده بیان کن و اطمینان بده که مشکل از سخت افزار هست ، ما ده بار سخت افزار عوض میکنیم !

7 - در مورد باقی حرف ها تون هم چیزی نگم بهتر هست ، تبلیغ در بخش فنی و همینطور ضد تبلیغ در بخش فنی و ....

این ها همه و همه بحث های بیخودی هست که ما رو از اصل مطلب دور میکنه و به حاشیه میبره

ولی به یک نکته توجه کن چون شما با کسی به مشکل بر نخوردی باعث نمیشه بگی فلانی بهترین هست !

فکر کنم کمی به آرشیو این انجمن مراجعه کنی به نتایجی جز اینی که در ذهن داری برسی ...

8 - حال و احوال مدیران خوبه ؟

---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سلام.

بنده شواهد رو در GTalk به آقای رحمان ارائه دادم و ازشون میخوام که اگر اینطور نبوده همینجا اعلام کنند تا بنده از شما پوزش بخوام برای حرف بی مدرکم.

در مورد اینکه ما همچین کاری می کنیم و یا خیر (ارائه free remote hands روی سرور اختصاصی) مسلماً تا حد بسیار مبتدی، بله این کار انجام میشه ولی بیشتر از اون -همیشه- به کاربران KVM دادیم حتی قبل از اینکه خودشون درخواست کنند و بهشون آموزش دادیم که چگونه از طریق KVM مشکل رو بررسی کنند و با این کار وقت خودمون رو برای کارهای مهمتر گزاشتیم تا بررسی مشکل سرور کاربر.

در هر حال بنده هیچ وقت با خود شما (بابک) مشکلی نداشتم ولی خودم رو کاملاً در حدی می بینم که در مورد دیتاسنتر singlehop نظر بدم چون شواهد و مدارک بسیار زیادی در این زمینه دارم و نتیجتاً قادر به نظر دادن به صورت علمی و فنی هستم.

لازم به ذکر است که کل دیتاسنتر Singlehop کماکان تنها از دو سرویس دهنده شبکه AboveNET و nLayer استفاده می کنه در حالی که ما، به عنوان یک سرویس دهنده بسیار کوچیک که شاید 1/100 دیتاسنتر Singlehop سرور نداریم، از 3 سرویس دهنده استفاده می کنیم و در اواخر December به چهار سرویس دهنده ارتقا میدیم شبکه رو !

در هر حال موفق باشید.

با تشکر.
    خوب آریا جان من هم گفتم بهتر بود این موارد رو عمومی و به وقتش در تاپیک قرار میدادید

شاید با استفاده از همین موارد مشکل حل میشد و کار به اینجا نمیرسید ولی متاسفانه ....

من هم با شما تا به حال مشکلی نداشتم و حتی در مواردی از کمک های شما استفاده کردم

ولی نظر شما رو در مورد این دیتاسنتر قبول ندارم ، در این مورد هم اگر قصد بررسی و بحث داشته

باشیم بهتر هست به wht.com بریم تا نظرات کاملا فنی و افراد متخصص تر رو هم داشته باشیم

در ضمن آریا جان توجه کن که سینگل هاپ تا جایی که بنده به یاد دارم تا به حال مشکل نتورک نداشته

ولی چه بسا دیتاسنترهایی که پییرینگ خیلی قوی دارند و چند بار در طی سال داون میشوند ....

2. تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید

عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

حرفی که به رحمان گفتم مشکل از یوزرهاست ولی کسی توجهی نکرد
    مبین جان همون یوزرها را من الان انتقال دادم به سرور جدید
    چرا الان قطعی نداریم ؟؟

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

بنده شواهد رو در GTalk به آقای رحمان ارائه دادم و ازشون میخوام که اگر اینطور نبوده همینجا اعلام کنند تا بنده از شما پوزش بخوام برای حرف بی مدرکم.

در مورد اینکه ما همچین کاری می کنیم و یا خیر (ارائه free remote hands روی سرور اختصاصی) مسلماً تا حد بسیار مبتدی، بله این کار انجام میشه ولی بیشتر از اون -همیشه- به کاربران KVM دادیم حتی قبل از اینکه خودشون درخواست کنند و بهشون آموزش دادیم که چگونه از طریق KVM مشکل رو بررسی کنند و با این کار وقت خودمون رو برای کارهای مهمتر گزاشتیم تا بررسی مشکل سرور کاربر.

در هر حال بنده هیچ وقت با خود شما (بابک) مشکلی نداشتم ولی خودم رو کاملاً در حدی می بینم که در مورد دیتاسنتر singlehop نظر بدم چون شواهد و مدارک بسیار زیادی در این زمینه دارم و نتیجتاً قادر به نظر دادن به صورت علمی و فنی هستم.

لازم به ذکر است که کل دیتاسنتر Singlehop کماکان تنها از دو سرویس دهنده شبکه AboveNET و nLayer استفاده می کنه در حالی که ما، به عنوان یک سرویس دهنده بسیار کوچیک که شاید 1/100 دیتاسنتر Singlehop سرور نداریم، از 3 سرویس دهنده استفاده می کنیم و در اواخر December به چهار سرویس دهنده ارتقا میدیم شبکه رو !

در هر حال موفق باشید.

با تشکر.

5. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

نمی دونم پاسخ بدم یا نه
    چون این تاپیک میشه یک طومار که آخرش معلوم نیست به کجا خطم میشه

2 - مشکل شما رو هر کسی کمی با منطق برخورد کنه متوجه میشه که مشکل از کجاست !

اگر مشکل از سرورهای مجازی نبود چرا سرور بعد از انتقال سرورها هیچ مشکلی نداره ؟!
    این همه سرویس دهنده در این تاپیک شرکت کردند یعنی همه بی منطق بودن که کسی به راه حل مناسب نرسید ؟؟
    در مورد سوال دوم من نباید پاسخگو باشم فکر کنم خود شما باید پاسخگو باشید , چون اگر مشکل از سرورهای مجازی بود ما باید همون داستان را این طرف هم داشتیم

3 - شما وقتی این جمله رو میگی "خدا شاهده ببینم کسی از این به بعد از توکاسرور و سینگل هاپ تعریف کنه ..." یعنی چی ؟

خوبه ما هم یک سرور مجازی از شما بگیریم ، پدر سرور رو به هر نوع در بیاریم و بعد همین جمله رو تحویل خودتون بدیم ؟

کلاهت رو قاضی کن بببین این جمله به اعتبار لطمه نمیزنه پس چیکار میکنه ؟
    واقعاً توکاسرور به قول خودتون با این همه سابقه و ... بخواد با این جمله اعتبارش زیر سوال بره باید درش و تخته کرد
    ناراحت نشی ولی حقیقت را دارم میگم
    چون به گفته خودتون تنها کسی که مشکل داشته من بودم نه کسی دیگه و تنها یک یوزر نمی تونه اعتبار چند ساله یک شرکت را زیر سوال ببره
    ولی 30 یوزر می تونه با اعتبار ما بازی کنه
    اگر هم من حرفی زدم که با اعتبار توکاسرور بازی کرده نهایت در دو پست همین تاپیک بود و نه جایی دیگه
    پس اگر بحث خراب شدن اعتبار شرکت و شخص باشه من بیشتر ضررر کردم نه شما

4 - بحث پول رو پیش نکش عزیز من ، برداشتت باز هم اشتباه بوده !

من این موارد رو گفتم تا پاسخی باشه به جمله شما که فرمودید " همکاری نمیکنند "

فکر نکنم همکاری از این هم بیشتر باشه که نزدیک 50-60 تا وی پی اس رو دونه به دونه داخل esxi شما اضافه کردیم

همکاری بیشتر از اینکه ساعت 4 صبح هم که تیکت زدید ، در عرض 30 دقیقه پاسخ دریافت کردید ؟
    بحث پول نیست
    من همون روز به کوروش , عزیز هم گفتم
    گفتم کوروش جان شما این مورد را برای ما در فلان ساعت انجام بده من هزینه را تقدیم می کنم
    من هیچ کاری از شما بدون دریافت هزینه نخواستم
    خواستم ؟؟
    در ضمن پاسخ دادن به تیکت در ساعت 4 صبح یا 8 شب یا هر زمان آن هم در کوتاهترین زمان ممکن جزء وظایف من و شما هستم
    اگر من و شما به کاربران پشتیبانی مناسب ندیم و در حداقل زمان ممکن پاسخ تیکت ها و ... را ندیم , به کاربر کم لطفی کردیم
    پس این مورد که در عرض 30 دقیقه پاسخ دادید نباید منتی به ما باشه

5 - در مورد کی وی ام ، باید بگم که طی سه سالی که با سینگل هاپ کار میکنیم هیچ موقع نیاز به کی وی ام نبوده

با اجازه از دوستان نام میبرم تا بدونید چه کسانی و از کی با ما همکاری می کنند و حتی کوچکترین مشکلی نداشتند

جناب فخرایی ، از اولین کاربرهای ما بودند و نزدیک 7-8 سرور داشتند که تا به حال هر موردی بوده ، دقیقا عین سرور فول منیج برخورد شده

جناب امین زاده ، کاربر مجیک وی پی اس و خیلی کاربران دیگه که همین الان داخل انجمن فعال هستند !

فکر کنم نظرات این کاربران هم مطرح بشه تعداد پست های این تاپیک سر به فلک میگذاره !
    برای من تمام این اشخاص محترم هستن و ما در این تاپیک به آقای x یا y کاری نداریم که دنبال جمع کردن نظرات یا امضاء برای تایید شما باشیم و شما به اندازه کافی اعتبار دارید که این مورد انجامش نیازی نیست
    وقتی ما میخوایم هر سرویسی از هرجایی تهیه کنیم باید همه نوع اطلاعات از سرویس دهنده خودمون داشته باشیم
    یا حداقل سرویس دهنده به ما اطلاعات مناسب ارائه کنه
    شما وقتی بعد از 3 سال فعالیت با یک دیتاسنتر اطلاع ندارید که kvm ارائه میکنه یا نه از دیگران نباید توقع زیادی داشت

6 - در مورد تغییر سخت افزار ، بله ما گفتیم این کار هم ممکن هست که انجام بشه

ولی وقتی دیتاسنتر کل سخت افزار رو ترابل شوتینگ میکنه و مشکلی پیدا نمیشه من با چه دلیلی دیتاسنتر رو قانع کنم که سرور رو عوض کنه ؟

شما فقط و فقط یک دلیل منطقی و قانع کننده بیان کن و اطمینان بده که مشکل از سخت افزار هست ، ما ده بار سخت افزار عوض میکنیم !
    دلیل قانع کننده این که شما خودتون هر روز مشاهده می کردید که ما چه برنامه ای داشتیم
    حتی پنل برای ریست سرور نداشتیم که سرور را ریست کنید و باید تیکت ارسال می کردیم
    سروری که روزی یک یا دو بار داره از دسترس خارج میشد اون هم بدون دلیل آیا نیازی به مدرک داره ؟؟
    7 - در مورد باقی حرف ها تون هم چیزی نگم بهتر هست ، تبلیغ در بخش فنی و همینطور ضد تبلیغ در بخش فنی و ....

این ها همه و همه بحث های بیخودی هست که ما رو از اصل مطلب دور میکنه و به حاشیه میبره

ولی به یک نکته توجه کن چون شما با کسی به مشکل بر نخوردی باعث نمیشه بگی فلانی بهترین هست !

فکر کنم کمی به آرشیو این انجمن مراجعه کنی به نتایجی جز اینی که در ذهن داری برسی ...
    گذشته هر شخص به خودش مربوطه
    من هیچ زمان به گذشته افراد کاری نداشتم
    اگر بخوایم با این دید نگاه کنیم همیشه به یک *** باید به چشم یک *** نگاه کنیم (( توهین به شخص خاصی نیست )) هرچند که شاید طرف تصمیم گرفته باشه دیگه ***ی نکنه و انسانی درستی باشه ولی ما با بدبینی که دارید مانع از پیشرفت و ... طرف میشیم
    پس گذشته دیگران به من هیچ ربطی نداره و من طبق تجربیات خودم کار میکنم نه حرف و سخن های دیگران
    اگر من بخوام طبق حرفهای دیگران زندگی کنم و مسیر خودمو انتخاب کنم - الان اصلاً اینجا حضور نداشتم

باز هم اگر موردی مونده , بگو تا پاسخ بدم
    دوست دارم حداقل خودت با وجدان خودت کنار بیاری - یه دو دوتا , چهارتا کنی ببینی بیشتر تقصیر من سرویس گیرنده هست یا شما سرویس دهنده یا دیتاسنتری که دو پول نمی ارزه
    نیازی نیست این را پاسخ بدی , اینو بین خودتو و وجدان خودت حل کن

موفق باشی

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

7. تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید

عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

ما سکوت را برگزیدیم و سخن را به اعداد واگذاشتیم !

کد:
    ~ # echo $(uptime)
    12:54:00 up 9 days, 06:30:13, load average: 0.03, 0.03, 0.03
    ~ #

9. تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید

عضو دائم AmirHosein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

حس میکنم بحث داره از حالت کمک به دعوا و... تبدیل میشه هم رحمان هم بابک از دوستای خوب من هستن اگر مشکل رحمان عزیز برطرف شده که بحث ااینطور که نشون میده سرور جدید تهیه کردن و اگر از توکانت (بابک عزیز) شکایت و گِله ای دارن بهتره توی بخش انتقادات و پیشنهادات اقدام کنن، دوستانی هم که نمیتونن کمکی کنن لطفا توی این بحث شرکت نکنن!
    با تشکر.
    ویرایش توسط AmirHosein : November 24th, 2011 در ساعت 17:01
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران
    AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir

11. تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

من تصور می کنم مشکل نه از طرف رحمان و نه از طرف بابک بوده !

کسانی که شبکه کار کردند بهتر می دونند که هر switch تعداد محدودی ARP و MAC رو میتونه Broadcast کنه و اگر از اون تعداد افزایش پیدا کنه، پورتی که داره abuse می کنه رو با روش هایی مثل DataStorm Control و موارد مشابه (در Cisco اطلاعی ندارم) کنترل می کنه و در واقع سرور پورت مذکور رو null می کنه.

این احتمال وجود داره که یک یا چند VPS هاست شده در سرور شما باعث ارسال تعداد زیادی MAC می شدند و switch متصل شده به سرور شما نیز قادر به پشتیبانی از این همه broadcast نبوده و در نتیجه پورت سرور شما رو null می کرده!

در هر حال هر چیز که بوده تمام شده، پیشنهاد می کنم ادامه ندید، این مشکلات در هر کاری پیش میاد، یکی از یک دیتاسنتر به شدت راضی هست و سالها باهاش کار می کنه، یکی دیگه از همون دیتاسنتر تنفر داره و 1 هفته هم نمی تونه دوام بیاره!

با تشکر.

13. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

سلام امیرجان
    ممنون از لطفت
    از نظر من مشکلی نیست و اگر تمایل داشتی میتونی تاپیک را ببندی
    من شکایت یا انتقاد خاصی ندارم که بخوام به بخش مربوطه مراجعه کنم
    همچنین اگر 1% فکر میکنید بودن این تاپیک و حرفهای درون اون ممکن هست برای کار بابک مشکل ایجاد کنه از نظر من می تونید کلاً تاپیک را حذف کنید

موفق باشی

15. تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    سلام امیرجان
    ممنون از لطفت
    از نظر من مشکلی نیست و اگر تمایل داشتی میتونی تاپیک را ببندی
    من شکایت یا انتقاد خاصی ندارم که بخوام به بخش مربوطه مراجعه کنم
    همچنین اگر 1% فکر میکنید بودن این تاپیک و حرفهای درون اون ممکن هست برای کار بابک مشکل ایجاد کنه از نظر من می تونید کلاً تاپیک را حذف کنید

موفق باشی
    با اجازه رحمان من تاپیک رو قفل میکنم هر وقت حس کردید لازم تاپیک مجدد باز بشه میتونید به من یا مصطفی از طریق پیام خصوصی اطلاع بدید تا تاپیک رو برای رسیدگی مجدد باز کنیم.
    موفق باشید.
    می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
    مصطفی چمران

17. تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,464
    تشکر تشکر شده 
    4,051
    تشکر شده در
    1,562 پست

تاپیک مجدد باز شد و بابک عزیز گفتن:
    توی این 2 هفته آپ تایم سرور این بوده:
    کد:
    ~ # echo $(uptime) 21:44:20 up 13 days, 15:20:42, load average: 0.00, 0.00, 0.00 ~ #
    و سرور هیچ مشکلی نداشته و مشکل از سمت توکانت نبوده!
    تاپیک مجدد باز میشه برای پاسخگویی رحمان عزیز و بحث فقط بین طرفین هست و ارسال پست از سمت سایر کاربران مجاز نیست!
    منتظر پاسخ جناب هوشیار هستیم.
    مصطفی چمران

19. تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید

صفحه 11 از 14 نخستنخست ... 7891011121314 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)