دامنه های خودم به name.com می برم 10 ساله مشکلی باهاشون ندارم. با پشتیبانیشون ارتباط خوبی داریم حتی گفتم ایرانی هستم یه سری توصیه کردن که تو این 10 سال مشکلی نداشتم.
دامنه های مشتریامون رو می بریم onlinenic چون پنل قدیمی و معتبر داشتم همونو استفاده می کنم . پشتیبانیشون هم حداقل با احترام و به صورت چت پیگیری می کنه مشکل فنی هم باهاشون نداشتم.
- - - Updated - - -
با توجه به تجربه ای که دارید حالا ما خبط کردیم نزدیم آیا راه حلی هست به خودشون تیکت زدم دو روزه که وضعیت open هست یعنی حال نکردن یه جواب آماده بدن که بابا ما دیدیم یا فلان
اگر میخواهید بعد از تعویض ایمیل قفل نشه تو ایمیلی که به ایمیل اول میره یعنی ایمیلی که قبل از تغییر روی دامنه بوده بگید گزینه opt-out رو بزنن تا ۶۰ روز قفل گذاشته نشه
برای تماس به ایمیل: info [at] iGolchin [dot] com
دوستان تایید شده این خبر؟
کلا از این به بعد دیگه ریسلو به ایرانیا سرویس نمیده یا اینکه فقط کسایی که پنلشون وریفای نشده؟
و شرکت های جایگزین کدام ها هستند که خوب هستن؟
و اینکه برای وریفای و ثبت نام و باز کردن پنل مدارک خاصی می خوان یا نه
و از همه مهم تر ماژوال whmcs هم دارند؟
ممنون میشم دوستان پاسخ بدن!
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
با ایمیل هایی زدن میخوان به کاربران تحریم خدمات ندن که ایران هم تحریم هست .
اگه بگن ببخشید اشتباه شده هم من بازم از ریسلو فرار می کنم .
اکثر رجیستری ها با ایران مشکل دارن نباید آدرس ایران بذارید . الان خیلی همکارا حتی شرکتای مطرح ریسلرکلاب استفاده می کنن فقط کشور رو ایران نمی ذارن.
شرکت جایگزین زیاد هست اما من بین چینی ها و آلمانی ها و کانادایی ها و آمریکایی رفتم برای خودم ترک ها رو انتخاب کردم، توی این مدت هم برخوردشون دوستانه بود، چند باری هم دعوتمون کردن استانبول دم و دستگاهشون بد نبود، مطمئنا به بزرگی بقیه نیستن اما خوب حداقل دم دست هستن، مشکل پیش بیاد حضوری میریم دامنه ها رو میگیریم
- - - Updated - - -
چند تا جایگزین که به راحتی میتونین درشون ثبت نام کنین:
آنلاین نیک ، یوکر ، هگزونت ، نیم چیپ
توجه داشته باشین در مورد اولی و آخری باید آدرس خودتون خارج باشه ولی مشتری هاتون موردی نداره
ویرایش توسط Bozurg : July 17th, 2017 در ساعت 09:13
این قفل 60 روزه رو خود ریسلو میتونه برداره ؟!!!؟ من که بهشون تیکت زدم اما تا الان جواب ندادند
شما مشکلی برای انتقال نداری، قفل شصت روزه نمیزاره اطلاعات تماس شخص ثبت کننده عوض بشه جلوی انتقال رو نمیگیره
- - - Updated - - -
از روی whois چک کنید
- - - Updated - - -
فکر بدی نیست اتفاقا میتونم ما هم تحریمشون کنیم فقط .ir ثبت کنیم، اما مسئله این هست که واقعا رفتن زیر پرچم .ir که خودش یه انحصار طلب هست و اجازه تاسیس هیچ رجیسترری جز خودش در ایران رو نمیده درسته ؟
قفل ٦٠ روزه رو ميتونه برداره ريسلو اخرين بار كه به اين مشكل بر خوردم در جواب گفتن بايد يك دليل مناسب داشته باشيد تا ما برداريم و اين دليل رو به icann ميفرستن
ویرایش توسط iGolchin : July 16th, 2017 در ساعت 16:15
برای تماس به ایمیل: info [at] iGolchin [dot] com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)