ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
بنده در حال بررسی هستم
ظاهرا نفود هم از طریق ادمین نیست و به همین روش که یک حساب کاربری داره ایجاد میشه و احتمال هم میدم به یک نام باشه در همه حال
که نهایتا توسط iis داره این دور زدن صورت میگیره
البته هنوز مطمئن نیستم
ولی اگر نتیجه نهایی شد به راحتی میشه حساب کاربری و و ایجاد و غیرفعال کرد یا دسترسی و محدود کرد و در نتیجه جلوی ورود و میگیره
یعنی اون عزیز با باگ حسابی و فعال میکنه که از قبل مهار شده
- - - Updated - - -
25 مورد بررسی شد
حساب کاربری مشترک در تمام سرورها:
ASP.NET2
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
درود
من از شما سرور دارم و دو روز قبل که به سرور وصل بودم و البته استفاده هم نمیکردم متوجه شدم log off شده و در بین نام های کاربری متوجه نام کاربری که ایجاد نکرده بودم با نام asp.net2 یا asp.net4 هست (درست خاطرم نیست ) که بلافاصله اون را حذف کردم و سرور الان هم مشکلی نداره البته دیروز چند ساعتی شما سرور را خودتان گویا خاموش کرده بودید
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
سرور هایی که ما دیدیم حدودا 10 تا - اکثرا تک کاربره بودند و اصلا چیزی هم اضافه نشده.
دوستان این خطر فقط ویندوزهای سرور رو تهدید میکنه یا اینکه ویندوزهای خانگی هم مورد هدف هستند؟
سوال اینجاست :
آیا فقط نصب پچ ها و به روز بودن ویندوز میتونه کافی باشه برای جلوگیری از آلوده شدن به این باج افزار ؟؟
ایا کسی از دوستان هست که علیرغم به روز بودن ویندوزش از همه اپدیت ها باز هم آلوده شده باشه ؟
من فکر می کنم iis خیلی موثر باشه چون از طریق iis میشه اسکن کرد وضیعت سرور رو و تشخیص داد ویندوز بودن سرور و ...
چون فایروال روشن باشه ip پینگ نداره که بشه سیستم فعال رو تشخیص داد.
این مشکل در ویندوز سون مثل ویندوز سرور 2008 وجود نداره ؟ یعنی ویندوز خونگی این مشکل رو ندارند ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)