یوزر secure7qe
یوزر secure7qe
شرکت پرتو داده امن به شماره ثبت 2324 و شناسه ملی 14003975440
http://amniran.org شماره تماس: 02833699741-09367971313 ایدی یاهو: amniran1
با سلام
MohsenB
باتشکر
سلام
تعرفه شما با 30 ریال کاهش بر روی تعرفه 93 ریال (103 ریال با مصوبه) تنظیم شد.
هم اکنون میتوانید از خدمات حرفه ای و خطوط خدماتی و سیم کارتی استفاده نمائید.
در صورت بروز هرگونه سوال و مشکل از طریق منوی پشتیبانی > تیکت با ما در ارتباط باشید.
سلام
با سپاس از حسن انتخاب و حسن نظر شما
امیدواریم خدمات سامانه پیام کوتاه مورد رضایت شما و تمامی کاربران عزیز قرار گرفته باشد..
سلام
تعرفه شما با 30 ریال کاهش بر روی تعرفه 93 ریال (103 ریال با مصوبه) تنظیم شد.
ویرایش توسط payamkutah : December 27th, 2016 در ساعت 11:27 دلیل: تخفیف تعرفه کاربر
با سلام خدمت همه دوستان
بنده حدود 10 ماهی هستش که از تعرفه رایگان استفاده میکنم و واقعا راضی بودم
ارسال به بلک لیست دارن که خیلی عالیه
البته برای کار شخصی استفاده میکنم و کاملترین ماژول ها را برای سیستمهای مختلف دارند
ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi
یوزر offgig
سلام وقت بخیر
آیا چنین امکانی با ماژول whmcs تون فراهمه که بعد از ایجاد فاکتور تمدید یا فاکتور خرید سرویس برای مشتری پیامکی جهت پرداخت هزینه سرویس یا تمدید ارسال بشه؟ یا فقط بعد از اینکه هزینه سرویس رو پرداخت میکنه پیام ارسال میشه؟
ممنون
Telegram: @Sibche2013
ویرایش توسط payamkutah : January 5th, 2017 در ساعت 12:51
بله ماژول whmcs تون رو نصب کردم ، عالی و کامله ،
با نام کاربری sibche2013 ثبت نام کردم ، لطفا پلن نمایندگی سیلور رو با تعرفه ذکر شده در تاپیک فعال نمایید .
تصویر کارت ملی هم ارسال شده اگر مدرک دیگری هم لازمه بگین ارسال کنم
ممنون
Telegram: @Sibche2013
سلام
تعرفه شما با 30 ریال کاهش بر روی 93 ریال (103 ریال با مصوبه) تنظیم شد.مدارک شما نیز تائید و پنل شما فعال شد.
هم اکنون میتوانید امکانات حرفه ای سامانه استفاده نمایید.
+ برای انتخاب و ثبت 3 خط اختصاصی به بخش عملیات حساب > خرید شماره > سربرگ 1000 - 50002 - 50009 مراجعه نمائید
+ برای دریافت 2 خط خدماتی و خط سیم کارتی (برای ارسال به شماره های بلک لیست مسدودی) از بخش پشتیبانی > تیکت ارسال فرمائید.
+ پنل شما نمیاندگی بوده و امکان جذب و زیر مجموعه گیری دارد و از این طریق میتوانید در کنار هاستینک وارد بازار کار پیامکی شوید و کسب درآمد نمایید.
+ راهنمای استفاده از بخش های سامانه و پنل نمایندگی در بخش پشتیبانی > راهنما بصورت کامل درج شده داست.
سربلند باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)