-
May 3rd, 2016, 21:06
پاسخ : زرین پال هم ***** کردن

نوشته اصلی توسط
nima73
دقیقا موسسه زدن مثل سایت زدن هست ولی موسسه قانونی زدن کار هر ارگان و سازمانی نیست چه برسه به گرفتن مجوز فعالیت بانک ...
یعنی شماها نمیتونید فرق یک موسسه غیرقانونی با یک بانک و یا حتی موسسه دارای مجوز فعالیت از بانک مرکزی را تشخیص بدید ؟
همین باعث میشه هر روز یک موسسه مثل قارچ سمی سبز بشه و با وعده های رنگی و قشنگ میلیاردها پول مردم را بالا بکشه و بعد مدتی یک صف n هزار نفری از مال باختگان جلوش ناامید برای پس گرفتن پول های خودشان تو سر خودشان بزنند و علت همین ندانستن فرق هست ، شما که باسواد هستید وای به اونی که سواد هم نداره
من برای اینده ام یه کم پول از بابام گرفتم گفتم سپرده بشه توی موسسه ثامن الحجج مال امام رضا بودش اگه اشتباه نکنم :|
اعلام کردن غیرمجازه رفتیم پولمونو بگیریم گفتن اقا شایعه اس این شماره ثبت این مجوز و از این حرفا طرف هم که مدیر موسسه بود فامیل مون بودش گفت اقا میخواین من چک بدم پولتونو بردن من میدمش ماهم طرف رو شناختیم گفتیم نه بابا نمیخواد حاجی این حرفا چیه ارزش نداره :|
دقیقه دو ماه بعدش 20 میلیون مارو 17 میلیون دادن گفتن همینم که دادیم شکر کنید خواستیم شکایت کنیم رفتیم نیرو انتظامی یارو گفت این به اسم امام رضا میندازنت تو گونی دم از منطق نزن یه جا بشین ساکت شو
تو ایران فکر نکنم فرقی بین با سواد و بی سواد باشه
دم از سواد بزنی ......دم از حق بزنی :|
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
-
May 3rd, 2016 21:06
# ADS
-
May 3rd, 2016, 21:07
الان درگاه خوب چی هست بگیریم
-
-
May 3rd, 2016, 21:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
almandata
من برای اینده ام یه کم پول از بابام گرفتم گفتم سپرده بشه توی موسسه ثامن الحجج مال امام رضا بودش اگه اشتباه نکنم :|
اعلام کردن غیرمجازه رفتیم پولمونو بگیریم گفتن اقا شایعه اس این شماره ثبت این مجوز و از این حرفا طرف هم که مدیر موسسه بود فامیل مون بودش گفت اقا میخواین من چک بدم پولتونو بردن من میدمش ماهم طرف رو شناختیم گفتیم نه بابا نمیخواد حاجی این حرفا چیه ارزش نداره :|
دقیقه دو ماه بعدش 20 میلیون مارو 17 میلیون دادن گفتن همینم که دادیم شکر کنید خواستیم شکایت کنیم رفتیم نیرو انتظامی یارو گفت این به اسم امام رضا میندازنت تو گونی دم از منطق نزن یه جا بشین ساکت شو
تو ایران فکر نکنم فرقی بین با سواد و بی سواد باشه
دم از سواد بزنی ......دم از حق بزنی :|
دقیقا مشکل همینجا هست که شما شماره ثبت را که دیدید نه بررسی کردید و نه دانستید که برای فعالیت بانک ها و موسسات مالی مجوز از بانک مرکزی هست و میتونسنتید به صفحه زیر برید
http://www.cbi.ir/simplelist/1541.aspx
بررسی کنید ولی خوب اکثر ایرانی ها سوادشان واسه فعالیت تو شبکه های اجتماعی و ... بدرد میخوره
ویرایش توسط nima73 : May 3rd, 2016 در ساعت 21:58
-
تعداد تشکر ها از nima73 به دلیل پست مفید
-
May 3rd, 2016, 21:28
سر چه چیزایی بحث میکنید!

نوشته اصلی توسط
M_Piyer
بزرگوار برین از enamad.ir نماد بگیرید و از psp های دارای مجوز مثل به پرداخت ملت و سامان کیش و ... درگاه بگیرید.
-
تعداد تشکر ها ازسرزمین به دلیل پست مفید
-
May 3rd, 2016, 21:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سرزمین
سر چه چیزایی بحث میکنید!
بزرگوار برین از enamad.ir نماد بگیرید و از psp های دارای مجوز مثل به پرداخت ملت و سامان کیش و ... درگاه بگیرید.
بله بهترین راه همین هست.
ولی بعضی ها از ترس مالیات نمیتونن و یا نمیخوان برن نماد بگیرن - برای همین نمیتونن از درگاه اختصاصی استفاده کنن.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
M_Piyer
اگر نماد دارید درگاه مستقیم بگیرید ولی اگر ندارید کمی منتظر بمونید تا وضعیت درگاههای واسط مشخص بشه و مجددا درگاه واسط بگیرید.
ولی اگر درگاه موبایلی مشکلتون رو حل میکنه درگاه مبایلی بگیرید که نماد و ... هم نمیخواد
-
-
May 3rd, 2016, 21:47
عضو انجمن
همش یه طرف این سبک ف.یلتر کردن لغات سیستم وبهاستینگ تالک یک طرف
من موندم این کلمه فی.لتر که مشکل ساز نیست برای سایت هر چی رو رسیده بسته
خدا رو شکر مدیران این سایت عضو مصادیق نیستن
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید
-
May 3rd, 2016, 21:52
عضو جدید
سلام،
***** نیست که بچه ها!!
-
-
May 3rd, 2016, 21:55
عضو دائم
بالخره ***** هست یا بازه؟
-
-
May 3rd, 2016, 21:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sina km
سلام،
***** نیست که بچه ها!!
***** هست دوست عزیز
اطلاعات قبلی مرورگرتون رو پاک کنید و مجددا امتحان کنید.
-
-
May 3rd, 2016, 22:06
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
payamkutah
***** هست دوست عزیز
اطلاعات قبلی مرورگرتون رو پاک کنید و مجددا امتحان کنید.
من ایران نیستم عزیز
اینجا هیچی ***** نیست
-