علت این مشکل ظاهرا به متن تاپیک زیر مربوط می باشد:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=145595
علت این مشکل ظاهرا به متن تاپیک زیر مربوط می باشد:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=145595
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
البته پارسینیک پارسال که resellerclub اعلام کرد کاربران ایرانی رو دیگه سرویس نمیده به مشتریهاش پیشنهاد داد دامینهاشون رو رایگان به Resello منتقل کنه.
خود من 2 تا دامین داشتم که چون پنل گرفته بودم ازشون مشخصاتش رو به اسم خودم و آدرس ایران تغییر داده بودم، سر همین پارسینیک گفت دامنههام رو منتقل میکنه به Resello بدون هزینه.
ولی بقیه دامینهام چون با مشخصات خودشون بود گفتن اجباری نیست به Resello منتقل کنم که البته ای کاش منتقل میکردم.
در ثبت دامین، برای اینکه ثابت کنیم دامین برای ماست همین که ایمیل ثبت کننده و مدیر دامنه به نام ما باشه کافیه؟
یا این شرکتها برای اطمینان پاسپورت و مدارک دیگه مثل قبض آب و برق برای صحت محل سکونت هم میخوان؟!
در این باره هیچ اطلاعیه ای برای ما نفرستادن.
اتفاقا ازشون هم سئوال کردم که چرا نگفتید گفتند فقط اونایی که مشکل دار بوده و از طرف ریسلر کلاب اعلام شده بوده ما گفتیم بیاید انتقال بدید!
- - - Updated - - -
به من هم همین جواب ها رو دادن!
کلا کپی پیست میکنن واسه همه!
به ما که پیشنهاد نداد.
در یک کلام میشه گفت پارسینیک داره شر و ور میگه
به Pdr ایمیل زدم، جواب دادن الان
Hello,
I understand the inconvenience caused due to this Suspension and shall explain you the reason for the same.
We Public Domain Registry are a U.S based company. Being a U.S entity, we cannot do business and support clients, services or domain names belonging to the countries prohibited by OFAC (Office of Foreign Assets Control). As the Reseller through whom you have purchased your domain name ' *** ' belongs to the country(IRAN) prohibited by OFAC, we have Suspended his account and all the domain names. We are also checking with our legal team, if we can allow to transfer the domain names.
I shall not be able to provide you any further information, as this domain name is not registered under you name. However, you may contact the Registration Service Provider - KEYANA IT CO at the below details:
Email Address : centeralnet@yahoo.com
Company : KEYANA IT CO
Support E-mail Address : parsinic@keyana.ae
Alternate Tel No : 97.1502268307
Regards,
Darshana
we have Suspended his account
دامینها رو مسدود نکردند، پنل رو مسدود کردن به خاطر ایرانی بودن شرکت پارسینیک! که 100% بشون اخطار داده بودن و اینا دایورت کردن به جناب باقر خان
We are also checking with our legal team, if we can allow to transfer the domain names
امیدی هست
بازم پیگیر میشم، ایشالا بشه کاری کرد.
دوستانی که اطلاعات خودشون تو هویز دامین هست، خیلی راحتتر میتونن پیگیری کنند.
حالا باز من به همین Pdr گیر میدم و تا میتونم میزنم تو سر و کله پارسینیک
هر اتفاقی بخواد بیوفته، از طرف پارسینیک میوفته
درخواستای ما تقریباً بیجاست![]()
ای وای انگار مشکل جدیه ؟!
من کلی پول دادم یک دامنه از کسی خریدم. بعد از چند سال کار و فعالیت و سئو حالا باید بشینم تا اینا قلش کنن و بگم پیگیریم ؟!
جواب مشتری هام رو چی بدم ؟!
تازه دو روزه میگذره اینقد اعتراض شده !
امیدوارم زودتر حل شه.
آقا این دامنه خودشون باز شده
www.parsinic.com
اما بقیه نه!!!
کسی مشکلش حل شده؟
یا فقط مشکل خودشون رو حل کردن؟
نه هیچ کدوم از دامنه ها باز نشده !
من از جای دیگه ای هم دامنه هام رو میگیرم
بهشون داستان رو گفتم. اینو جواب دادن :
شاید دوستانی که شکایت می کنن این اطلاعات به دردشون بخوره. به هر حال کوتاهی از سمت اونها بوده که دامنه ها رو انتقال ندادنشرکت ریسلر کلاپ بیش از 1 سال و نیم پیش توسط شرکت امریکایی خریداری شده و از ان پس تحت قوانین امریکا عمل میکرد. لذا فرصتی در همان زمان ارائه داد تا ایرانیان دامنه ها رو خارج کنند
ما نیز بیش 15000 دامنه خود را به ریسلو منتقل نمودیم چرا که اگر این مورد رو انجام نمی دادیم کلیه دامنه ها مصادره میشد.
آقا مثه اینکه داره یه خبرایی میشه
دومیناتونو چک کنید!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)