صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 118

موضوع: سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه

به نام خدا
    In the Name of God

.: برخی از ویژگی ها :
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

• پورت لوکیشن ۱ گیگابیت می باشد
    • بازگشت وجه تا ۲۴ ساعت با دلیل موجه و کسر کارمزد انجام می شود
    • تمامی سرورهای مجازی دارای تضمین آپتایم ۹۹٫۹۹% می باشند.
    • سرورهای مجازی دارای پشتیبانی سخت افزاری می باشند و مشکلات نرم افزاری با راهنمایی و کمک تیم پشتیبانی ایران هاستینگ 24 در وقت مناسب انجام و حل خواهد شد
    • تمامی سیستم عامل های مورد نیاز شما بر روی سرور مجازی نصب خواهد شد.
    • سرور ها از کشور ایران می باشد. در دیتاسنتر افرانت / پارس آنلاین
    • هزینه هر 50 گیگ هارد اظافه 35 هزار تومان می باشد
    • قابلیت ارائه سرور های مجازی بر روی شبکه اینترانت و اینترنت مسیر می باشد

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Information Server:.
    2x Intel Xeon E5-2620 ::
    32GB DDR3 ECC/Registered Memory ::
    2x2TB Enterprise Class SATA-3 w/ 128MB Cache ::
    1Gbps Full-Duplex Network Port ::
    .: پیشنهاد سرور مجازی ایران - افرانت
    Bid VPS IRAN AFRANET
    :.
    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    CPU : 1Core Ram : 256 Mb Hdd : 20GIG Bandwidth : Unlimited

شروع قیمت از : 45,000 تومان
    ارسال سفارش : ارسال و ثبت سفارش
    CPU :1.5core Ram : 512Mb Hdd : 35GIG Bandwidth : Unlimited

شروع قیمت از : 55,000 تومان
    CPU : 2000core Ram :1024Mb Hdd : 70GIG Bandwidth : Unlimited

شروع قیمت از : 75,000 تومان
    CPU : 2.5core Ram :2048Mb Hdd : 120GIG Bandwidth : Unlimited

شروع قیمت از : 87,000 تومان
    CPU : 3core Ram :3072Mb Hdd : 150GIG Bandwidth : Unlimited

شروع قیمت از : 98,000 تومان

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

قبل از پرداخت لطفا در وب سایت تیکت ارسال کنید برای موجود بودن سرویس .
    پینگ 4.2.2.4

پینگ 8.8.8.8

دانلود از المان

دانلود از امریکا
    ویرایش توسط ourweb : February 15th, 2015 در ساعت 02:37
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

2. تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه

نقل قول نوشته اصلی توسط tizparvaz نمایش پست ها
    سلام
    ایشونرو متاسفانه مدیران سایت بن کردند من در جریان کارهای ایشون یا مشکلات کاربران نیستم اما کاربران ایشون در جریان باشند که ایشون براشون مشکل پیش اومده و سرویس ایشون به نا حق و دلایلی که خود ایشون مقصرش نبودند بسته شده

ایشون سرور جدید تهیه کرده اند و در تلاش برای ارائه سرور های شما عزیزان هستند نگران نباشید امروز هم قرار بود سرور به ایشون تحویل بشه که متاسفانه به خاطر کارشکنی های دیتاسنتر افرانت کار به فردا افتاد

شما همکار ایشون هستید ؟ چون خیلی حمایت میکنید .
    لطفا توضیح بدید تا بیشتر در جریان باشیم .
    ایشون پول سرور های خریداری شده از مشتری گرفتن...هارد ها به گفته این فرد سوخت(به همین راحتی) و اطلاعات خیلی ها از دست رفت و ایشون به جای حتی یک عذر خواهی و همدردی با مشتری , طلبکار هم شدن و با پررویی تمام جواب دادن .
    خیلی از اصلآ سرور ها تحویل داده نشد و دیگر خبری از ایشون نشد .
    خیلی راحت همین الان در انجمن چک کردم پست میزاند و اصلا به روی خودشونم نمیارن و خیلی ببخشید مشتری به ... هم حساب نمیکنند .

شما خودتون فروشنده هستید تاپیک یا تاپیک های شما هم موجود هست .
    لطفآ اگر همکار این فرد هستید و یا سرویس هاتون با این شرایط و این کیفیت ارائه میشه خواهشآ این رو در قوانین و تاپیک خود مطرح کنید تا خریدار بیچاره به مشکل شما آگاه باشه و اطلاعات و پول خود رو از همین الان از دست رفته بدونه .

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه

نقل قول نوشته اصلی توسط trol نمایش پست ها
    شما همکار ایشون هستید ؟ چون خیلی حمایت میکنید .
    لطفا توضیح بدید تا بیشتر در جریان باشیم .
    ایشون پول سرور های خریداری شده از مشتری گرفتن...هارد ها به گفته این فرد سوخت(به همین راحتی) و اطلاعات خیلی ها از دست رفت و ایشون به جای حتی یک عذر خواهی و همدردی با مشتری , طلبکار هم شدن و با پررویی تمام جواب دادن .
    خیلی از اصلآ سرور ها تحویل داده نشد و دیگر خبری از ایشون نشد .
    خیلی راحت همین الان در انجمن چک کردم پست میزاند و اصلا به روی خودشونم نمیارن و خیلی ببخشید مشتری به ... هم حساب نمیکنند .

شما خودتون فروشنده هستید تاپیک یا تاپیک های شما هم موجود هست .
    لطفآ اگر همکار این فرد هستید و یا سرویس هاتون با این شرایط و این کیفیت ارائه میشه خواهشآ این رو در قوانین و تاپیک خود مطرح کنید تا خریدار بیچاره به مشکل شما آگاه باشه و اطلاعات و پول خود رو از همین الان از دست رفته بدونه .
    شما داری خیلی چرط و رت میگی یکی از همین دوستان با یوزر clic اگه اشتباه نکنم روی سرور جدید دی داس میزد که دیتاسنتر سرور ما رو بست حالا میخواهی قبول کن یا نکن ....
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    عزیز شماره من این هست 0937515049 داخل سایت زدم میتونید ببینید خواستید زنگ بزنید تا بگم چه وضعیتی پیش اومده همچنین بگم من کلاه بردار نیستم میخواستم فرارکنم نه تو و نه بزرگ تر از تو هم نمیتونست منو پیدا کنه پس انقدر برام من شکایت شکایت نکن باشه؟
    مشکل شما و امثال شما برای من و سایر دوستان که از شما سرویس خریداری کردند هیچ ربطی نداره .
    شما موظف هستید به عنوان فروشنده پولی رو که برای خدمات خود که در سایت , انجمن و یا هر جای دیگر برای ارائه خدمات اعلام کرده اید پس از دریافت , خدمات کامل ذکر شده را به خریدار ( من و سایر دوستان) به طور کامل و بدون نقص و کم و کاستی تحویل بدید .

به علاوه اینکه بنده و سایرین از شما به علت نقص در خدمات دهی و باز نگرداندن وجه و فرار نکردن و ادبیات زیبا در نوشتار و گفتار باید سپاس گذاری کنیم ؟
    همین نوع صحبت کردن شما که نشان میده به اقتضای سن پایین شما میباشد تمام مسائل روشن نشده دیگر رو هم روشن میکند .

بازهم از دوستان تقاضا دارم برای چندمین بار به علت ادبیات و پاسخ های این فرد انجمن به بی راهه کشیده نشه و فقط از راه های گفته شده با من در ارتباط باشند .
    از زدن حرف ها و صحبت و پیام های رکیک که ناقض قوانین انجمن وب هاستینگ تالک هست بپرهیزید تا به نتیجه که باید , برسیم .

شما داری خیلی چرط و رت میگی یکی از همین دوستان با یوزر clic اگه اشتباه نکنم روی سرور جدید دی داس میزد که دیتاسنتر سرور ما رو بست حالا میخواهی قبول کن یا نکن ....
    ممنون بابت ادبیات شیرین . ( این طوری میگم که به دوستان انجمن وب هاستینگ تالک توهین نشه وگرنه این ادبیات کوچه بازاری خیلی راحت هست.)

وای بر شما که به خاطر یک فرد به این حال و روز می افتید . (البته همین طور که معلوم هست یک فرد با سرور های گران قیمت ایران نمیاد حملات دیداس انجام دهد و این دلایل را برای خود نگه دارید در این زمانی که سرویس ارائه میدادید و در تاپیک ها و پست هایی که از شما دیدم بسیار بهانه میتراشید نمونه : کلاهبردارم از من شده است . )
    در اینجا هست که یک فرد تنها با خواندن پست های شما و در صورتی که از شما سرویس هم نداشته باشد به ماهیت و شیوه کار شما کاملآ آشنا میشود و نیازی به توضیحات اضافی دیگر نیست .

این مورد که گفتید : فردی به عنوان clic روی سرور های شما دیداس کردن که در انجمن هستند ؟!! من فردی رو با این اسم در انجمن پیدا نکردم نام دقیق کاربری یا آدرس پنل این فرد رو برای من بفرستید که به طور کامل برای همگان این موضوع روشن شده باشه و حتی یک مسئله کوچک هم پنهان نماند و بنده به شخصه پیگیر میشم تا از فردی که میگید اطلاعات تکمیلی گرفته بشه و در همین تاپیک این موضوع هم که به احتمال زیاد به ننگ شما ختم میشه رو تکمیل کنمیم .
    هرچند که حتی با اثبات این قضیه که شما درست گفته باشید اندکی هم از وظیفه شما نسبت به مشتری کم نمیکنه و شما کماکان در صدر و دلیل اصلی این مشکل هستید .

با آرزوی موفقیت برای دوستان
    ویرایش توسط trol : April 6th, 2015 در ساعت 20:27

7. تعداد تشکر ها از trol به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    18 پست

من از کابرای قدیمی اینجام ایشونم میشناسم ***ا کلاه بردار کجا بود .ببخشیدا خیلی از دوستان وقتی میبینند یکی داره زیر قیمت ایشون میده کرمشون میگیره تا سرورا بنده خدا ها را اختلال توش بوجود ببارند تا مشتریهاشون بپره.البته نکه مقصرم نباشند بلاخره باید دانششون جوری باشه که بتونند این اختلالاتو برطرف کنند که ساپسند نشه یا هارد و رید خریداری کنند که قیمتها خیلی بالا میره که برای قیمت رقابتی کسی این کارو نمیکنه وگرنه هارد وقتی بسوزه فقط یه بی صواد میتونه فروشنده را مقصر بدونه .ایشون سرویسی فروخته مشکل پیش اومده .اگه تاوانشا به مشتری نداد برید پیگیری کنید و جو الکی هم ندید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط trol نمایش پست ها
    مشکل شما و امثال شما برای من و سایر دوستان که از شما سرویس خریداری کردند هیچ ربطی نداره .
    شما موظف هستید به عنوان فروشنده پولی رو که برای خدمات خود که در سایت , انجمن و یا هر جای دیگر برای ارائه خدمات اعلام کرده اید پس از دریافت , خدمات کامل ذکر شده را به خریدار ( من و سایر دوستان) به طور کامل و بدون نقص و کم و کاستی تحویل بدید .

به علاوه اینکه بنده و سایرین از شما به علت نقص در خدمات دهی و باز نگرداندن وجه و فرار نکردن و ادبیات زیبا در نوشتار و گفتار باید سپاس گذاری کنیم ؟
    همین نوع صحبت کردن شما که نشان میده به اقتضای سن پایین شما میباشد تمام مسائل روشن نشده دیگر رو هم روشن میکند .

بازهم از دوستان تقاضا دارم برای چندمین بار به علت ادبیات و پاسخ های این فرد انجمن به بی راهه کشیده نشه و فقط از راه های گفته شده با من در ارتباط باشند .
    از زدن حرف ها و صحبت و پیام های رکیک که ناقض قوانین انجمن وب هاستینگ تالک هست بپرهیزید تا به نتیجه که باید , برسیم .

ممنون بابت ادبیات شیرین . ( این طوری میگم که به دوستان انجمن وب هاستینگ تالک توهین نشه وگرنه این ادبیات کوچه بازاری خیلی راحت هست.)

وای بر شما که به خاطر یک فرد به این حال و روز می افتید . (البته همین طور که معلوم هست یک فرد با سرور های گران قیمت ایران نمیاد حملات دیداس انجام دهد و این دلایل را برای خود نگه دارید در این زمانی که سرویس ارائه میدادید و در تاپیک ها و پست هایی که از شما دیدم بسیار بهانه میتراشید نمونه : کلاهبردارم از من شده است . )
    در اینجا هست که یک فرد تنها با خواندن پست های شما و در صورتی که از شما سرویس هم نداشته باشد به ماهیت و شیوه کار شما کاملآ آشنا میشود و نیازی به توضیحات اضافی دیگر نیست .

این مورد که گفتید : فردی به عنوان clic روی سرور های شما دیداس کردن که در انجمن هستند ؟!! من فردی رو با این اسم در انجمن پیدا نکردم نام دقیق کاربری یا آدرس پنل این فرد رو برای من بفرستید که به طور کامل برای همگان این موضوع روشن شده باشه و حتی یک مسئله کوچک هم پنهان نماند و بنده به شخصه پیگیر میشم تا از فردی که میگید اطلاعات تکمیلی گرفته بشه و در همین تاپیک این موضوع هم که به احتمال زیاد به ننگ شما ختم میشه رو تکمیل کنمیم .
    هرچند که حتی با اثبات این قضیه که شما درست گفته باشید اندکی هم از وظیفه شما نسبت به مشتری کم نمیکنه و شما کماکان در صدر و دلیل اصلی این مشکل هستید .

با آرزوی موفقیت برای دوستان
    تاریخ عضویت شما بیان گر خیلی چیز هاست . . .

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط masoud13 نمایش پست ها
    من از کابرای قدیمی اینجام ایشونم میشناسم ***ا کلاه بردار کجا بود .ببخشیدا خیلی از دوستان وقتی میبینند یکی داره زیر قیمت ایشون میده کرمشون میگیره تا سرورا بنده خدا ها را اختلال توش بوجود ببارند تا مشتریهاشون بپره.البته نکه مقصرم نباشند بلاخره باید دانششون جوری باشه که بتونند این اختلالاتو برطرف کنند که ساپسند نشه یا هارد و رید خریداری کنند که قیمتها خیلی بالا میره که برای قیمت رقابتی کسی این کارو نمیکنه وگرنه هارد وقتی بسوزه فقط یه بی صواد میتونه فروشنده را مقصر بدونه .ایشون سرویسی فروخته مشکل پیش اومده .اگه تاوانشا به مشتری نداد برید پیگیری کنید و جو الکی هم ندید

- - - Updated - - -

تاریخ عضویت شما بیان گر خیلی چیز هاست . . .
    ممنون بابت جواب شما .
    به قول دوستمون شما باسواد ما بی سواد . شما خوب ما بد . شما درست ما کثیف .
    دوست عزیز تعداد پست های شما هم نشانگر خیلی چیز ها هست .
    جناب کثیریان با کمک گرفتن و دست انداختن به این و اون در جاهای مختلف نمیتونید خودتون رو بی تقصیر جلوه کنید .

شما هم 99% از سرور های ایران ایشون استفاده نکرده اید پس در این صورت لطفآ در این مورد اظهار نظر نفرمایید و اگر هم سرور ایران بدون مشکل داشته اید شاید شانس آورده اید و این وسط 1ماه قسر در رفته اید .(البته تا آنجا که میدانم 1ماه هم درست و بدون مشکل سرور ارائه نداده اند.)
    ایشون در این انجمن یک نفر رو فقط با اسم clic به بنده به عنوان فردی که سرور های ایشون رو مورد حمله قرار داده اند اشاره کردند که بنده هیچ مشخصاتی از ایشون پیدا نکردم و از فروشنده درخواست کردم تا مشخصات کاربری ایشون رو بدهند تا با این فرد ارتباط داشته باشم و این شایعه رو هم حل کنم . هرچند که ایشون باز هم نمیتونند بگن .....(توی پست قبلی کامل این مسئله رو توضیح دادم...خوانده شود)
    لطفآ از ارسال اسپم خودداری کنید همه چی معلوم هست و جای هیچ گونه ابهامی نیست لطفآ اگر به حقیقت احترم میگذارید از روی فکر پست بدهید و به شما هم پیشنهادی دارم : پست های قبل را (خیلی پست ها پاک شده) حتمآ مطالعه فرمایید .

باسپاس

عضو جدید Farid.Agl آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    89
    تشکر شده در
    64 پست

بنده حدود 200 گیگ در ماه ترافیک مصرف دارم، و کارم با 512 مگابایت رم راه میوفته، هارد بالا هم احتیاج ندارم، در حدی که ویندوز روش نصب شه کافیه.
    همچین سروری رو با چه مبلغی ارائه می دید؟

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid.Agl نمایش پست ها
    بنده حدود 200 گیگ در ماه ترافیک مصرف دارم، و کارم با 512 مگابایت رم راه میوفته، هارد بالا هم احتیاج ندارم، در حدی که ویندوز روش نصب شه کافیه.
    همچین سروری رو با چه مبلغی ارائه می دید؟
    فرید بیا تو باغ ببین چه پارتی راه انداختن ! تو باغ نیستی ها !
    به نظرم اون کسانی که الان تو این تاپیک داد و هوار راه انداختن که آی پول ما رو خورد کاش چشمشون رو موقع خرید باز می کردن اخه سرور رو افرانت با 30 تومن نامحدود ؟ اخه آدم چقدر باید طمع داشته باشه و پرت باشه که بخواد سرویسی رو بخره که میدونه افرانت باهاش مخالف هست و چیزی به عنوان نامحدود وجود نداره . حتی شبکه های خصوصی شرکت ها تو این دیتاسنتر رو افرانت برا تانل باهاشون برخورد میکنه .

در مورد همکارمونم بهتر بود مستقیم یا حداقل از افراد با سابقه برا گذاشتن سرور داخل افرانت استفاده می کردند و قیمت معقول تر می دادن .
    ویرایش توسط asrhosting : April 7th, 2015 در ساعت 12:54
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

عضو جدید Farid.Agl آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    89
    تشکر شده در
    64 پست

پست ها رو نخونده بودم، الان چند تا پست آخر رو خوندم حساب کار دستم اومد!
    ممنون

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mjzaret نمایش پست ها
    برای من سه روزه که قطع شده.
    تیکت هم کردم اما پاسخی داده نشده.
    گفتند در حال دریافت آی پی هستیم.
    اما هنوز که هیچ جوابی ندادند!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط rasoulweb نمایش پست ها
    دو عدد سرور پیششون داریم
    بدون هیچ اطلاع قبلی سیستم پشتیبانیشون رو از Boxbilling به Whmcs تغییر دادند و کاربرا را هم انتقال ندادند
    به یکی از سرورها 5 روزه دسترسی ندارم و به دیگری 3 روزه
    بعد از این همه مدت اطلاع دادند که دارند سرورها را منتقل می کنند به زیرساخت

تو خود حدیث مفصل بخوان...
    هیچ ارزونی بی دلیل نیست
    به دوستانی که به فکر بیزینس حرفه ای هستند و دیتای روی سرور براشون مهمه به هیچ وچه توصیه نمیشن چون تا بحال دو بار به دلایل نا معلموم سیستم عامل سرور را ریلود کردند
    نقل قول نوشته اصلی توسط kaka22_milan نمایش پست ها
    هیچ ارزونی بی حکمت نیست. از روز اول هم معلوم بود. به هرکسی اعتماد نکنید
    نقل قول نوشته اصلی توسط u30f نمایش پست ها
    جناب من یک روز از شما سرویس داشتم تیکت 197560 درخواست برگشت دادم . لطفا رسیدگی کنید .
    نقل قول نوشته اصلی توسط moghimiweb نمایش پست ها
    سلام سرویس شما 12 ساعت هم برای ما فعال نبود لطفا برگشت وجه بزنید شماره تیکت #909015
    نقل قول نوشته اصلی توسط kyko نمایش پست ها
    شماره کارت دادیم هنوز پولی به حساب نیومده
    رسیدگی کنید
    نقل قول نوشته اصلی توسط shinsilvers نمایش پست ها
    آقا ما گرفتیم اما راضی نبودیم !
    سروری که از شما تهیه شد به یکباره قطع شد . بعد اون هم هیچ گونه آیپی جدید تحویل داده نشد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Afsarie نمایش پست ها
    بنده یک عدد سرور از ایشون خریداری کردم .

متاسفانه پشتیبانی به هیچ عنوان رضایت بخش نبود . حتی بعضی اوقات باید 2 روز صبر میکردم تا جواب بدن . بعدشم میگفتم چرا دیر جواب میدید میگفتن سایتمون مشکل داره برامون ایمیل نمیزنه که کی تیکت داده !!! دیگه هر کسی با سیستم هایی مشابه whmcs اشنایی داره و با این بهانه های الکی نمیشه سر کسی رو شیره مالید والا !

سرور ها از کیفیت بسیار بدی برخوردار بودند . بعضی اوقات پینگ تایم به شدت نوسان شدید داشت . حدود 70% اوقات سرور قطع بود و پشتیبانی پاسخ گو نبود .

در کل دوستان عزیز من توصیه میکنم کسی بخاطر قیمت پایین ایشون خودشو درگیر نکنه . همون بهتره که چند هزار تومان بیشتر پول داد ولی در عوض یک سرور رضایت بخش با پشتیبانی عالی گرفت

واقعا مارو اذیت کردند . آبروی بنده جلوی چندین نفر که قول سرویس کاهش پینگ داده بودم بهشون هم رفت .

شرم بر شما با وعده های دروغینتون
    یعنی همه این دوستان اشتباه میکنند ؟ هیچکدام از این دوستان حقی ندارند که حرف بزنند ؟
    به عنوان یک همکار عرض میکنم فکر میکنید این لحن صحبت ها صحیح هستش ؟ :

عزیز شماره من این هست 0937515049 داخل سایت زدم میتونید ببینید خواستید زنگ بزنید تا بگم چه وضعیتی پیش اومده همچنین بگم من کلاه بردار نیستم میخواستم فرارکنم نه تو و نه بزرگ تر از تو هم نمیتونست منو پیدا کنه پس انقدر برام من شکایت شکایت نکن باشه؟
    اینکه شما مشکلاتی دارید به کاربر ربطی نداره همکار عزیز ، کاربر هزینه کرده و سرویسش رو نیاز داره ! در این موقعیت کاربر هر چی بگه شما باید گردنتون از مو باریک تر باشه و جلو حرف هاشون سر خم کنید ! نه اینکه با درشت گویی برخورد کنید
    این جمله تا حالا به گوشتون نخورده که همیشه حق با مشتری هستش ؟
    حتی اگه مشکل هم دارید باز وظیفه دارید با مشتری درست برخورد کنید و نباید از این لحن زشت و زننده استفاده کنید ...

نقل قول نوشته اصلی توسط tizparvaz نمایش پست ها
    سلام
    ایشونرو متاسفانه مدیران سایت بن کردند من در جریان کارهای ایشون یا مشکلات کاربران نیستم اما کاربران ایشون در جریان باشند که ایشون براشون مشکل پیش اومده و سرویس ایشون به نا حق و دلایلی که خود ایشون مقصرش نبودند بسته شده

ایشون سرور جدید تهیه کرده اند و در تلاش برای ارائه سرور های شما عزیزان هستند نگران نباشید امروز هم قرار بود سرور به ایشون تحویل بشه که متاسفانه به خاطر کارشکنی های دیتاسنتر افرانت کار به فردا افتاد
    جناب tizparvaz عزیز مشکل ایشون به هیچکدام از کاربر ها ربطی نداره . اینکه مقصر بودن یا نبودن هم دلیل نمیشه این برخورد زشت رو داشته باشند !
    حداقل مشتری این حق رو داره که باهاش درست برخورد بشه درسته ؟ سرویس درستی که تحویلش نشده ( بنده یک راضی در تایپیک ندیدم ) حداقل با رفتار درست دل مشتری رو به دست بیارند

برای تمام ما ممکنه مشکل پیش بیاد توی این زمینه کاری ، اما راه حل مشکل راهی نیست که شما پیش گرفتید !

____
    این رفتار کار خودتون رو بدتر میکنه ، به راحتی میتونید با رفتار خوب دل مشتری رو به دست بیارید ... باور کنید مردم فهیم و با درکی داریم ! خیلی جاها دیدم که مشتری حتی از حق خودش هم گذشته و گفته ممکنه فردا برای من هم مشکلی پیش بیاد . اما شما با این لحن و با این طرز برخورد همه چیز رو بیشتر خراب میکنید

بابت دخالتی هم که کردم معذرت میخوام اما خواستم به عنوان کوچکترین عضو این انجمن شما متوجه کنم که رفتارتون از جانب همکارانتون مورد تایید نیست و این رفتار شما تمام افرادی که در این زمینه فعالیت میکنند رو خراب خواهد کرد و اعتماد ها را از بین خواهد برد .

در پناه حق بدرود
    ویرایش توسط farmanrava : April 7th, 2015 در ساعت 16:40
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

14. تعداد تشکر ها از farmanrava به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    18 پست

68 پاسخ : سرور مجازی ایران پهنای باند نامحدود افرانت / پارس آنلاین قیمت از 32000 تومان در ماه

با با گوناه داره ببخشیدش .بچه شهیده فک کنم .اخه این پولا پول نیس.شمام ببخشید همتون .

صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)