مبارک باشه
ایشالله فروش خوبی داشته باشید
مبارک باشه
ایشالله فروش خوبی داشته باشید
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
امیدوارم بعضی از فروشنده ها ک ادعا خالی هستند هم از شما یاد بگیرن اخرین سرویس ک 2 روز پیش تهیه کردم متوجه شدم ک مس هاست های کلودتون شده تعجب کردم فک کردم سرویس رو اشتباهی بهم دادید بازم ازتون تشکر میکنم درضمن دوستان عزیز روی هاست ایشون کلود فلار داره ک سرعت لود رو بالا میبره البته مجموعه کامل کلود فلار حتی سکوریتیش و همچنین افزونه های زیادی برای سئو در سی پنل تا این ساعت ک 7 ماه میشه روی سرور های ایشون 5 سرویس دارم هیچ مشکلی نبوده کیفیت فرارتر از انتظار و همچنین پشتیبانی عالی حتی کاراهای ک اصن مربوط ب ایشون نمیشه رو بدون هیچ چشم داشتی برام اوکی کردن اینجا بی معرفتی میشه سکوت کنم برای شرکتتون ارزوی موفقیت دارم
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
سلام تیکت دادیم 1 روز گذشته اما هنوز جوابی ندادید شاید بخاطر تعطیلی امروزه ! بدجور کارم گیره
ویرایش توسط Sir.DarKNesS : May 2nd, 2015 در ساعت 19:00
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
میزان منابع هاست پربازدید کلود شامل سی پی یو اختصاصی رم اختصاصی ep و p رو لطفا عنوان کنید
و سوال بنده اینه در پستی پرسش شد که منابع هاستهای پربازدید یکی هست و شما پاسخ دادید بله و در فضا متفاوت هستند حال روزی صحبتم به این هست ایا یکی دو تا سه گیگ فضا بدون ارتقا موارد و منابع اینقدر هزینه دارد؟
افزایش هزینه فوق العاده بالا میره با توجه به مثلا فقط دو گیگ فضا چند ده هزار تومان هزینه افزایش پیدا میکنه مثلا هایت 3 گیگ و 5 گیگ تقریبا قیمت برای دو گیگ دو برابر هست و 42 تومان اضافه میشه
این اصلا منطقی نیست چون بنده میتونم دو هاست 3 گیگ با این هزینه گرفته و مثلا ساب دامین یا عکس رو در پلن جدا قرار داده و از منایه بیشتری برخوردار شوم یا حتی میتونم درخاوست ادغام و جمع منابه دو هاست بدم
بنظر من اگر با توجه به پاسخ شما که فقط فضای هاست زیاد میشه و اینگونه باشه قیمتها به هیچ عنوان منطقی نیست
با تشکر
فقط لطفا پرسش دوم بنده باعث نشه پرسش مهمتر اول که میزان منابع پلنهای پربازدید دقیق با اعداد و ارقام داده بشه
سی پی یو مجموع چند مگا هرتز
رم چند گیگ
ep
p
و برای پلن 2 گیگ مثلا چقدره؟ (هر چند با توجه به توضیحات در کلیه پلنهای پربازدید منابع یکسانه جز فضا )
با عرض درود و احترام
دوست عزیز احتمالا شما اشتباه متوجه شدید و یا ما اشتباه بیان کردیم . لطفا در پیغام خصوصی خدمت بنده بفرمایید در مورد کدام عرایض بنده صحبت میکنید ؟ تا در صورتی که اشتباهی وجود دارد اصلاح شود
به این صورت نمیباشد ، در سرور پر بازدید با توجه به فضا میزان رم و پردازنده نیز اضافه خواهد شد . به هر مقدار فضا ، به همان مقدار رم تعلق میگیرد ، پردازنده پلان اول و دوم 1 هسته ، پلان سوم و چهارم 2 هسته ، پلان پنجم و ششم 4 هسته میباشد .
در خدمت شما دوست گرامی هستیم .
موفق باشید
من از ایشون سرویس تهیه کردم
تا الان دارن پیگیری کارم رو میکنند برای انتقال .
پشتیبانی خوبی دارند.
ویرایش توسط frozen01 : June 3rd, 2015 در ساعت 15:16
سلام
تخفیف ها ادامه ارن؟من یه سرویس 1 گیگا بایتی میخوام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)