سلام
والا تعداد آی پی ها که به این مشکل دچار شدن بیشتر شده
بسیار تحت فشار هستیم...حالا دوستان حساب کنند سرور می گیریم به شرط مالکیت 12 ماه و آی پی ها بلاک حالا یکی مثل ما چندین ماه این سرورو رو نگه داشته تکلیف چی هست
دیتا سنتر هم که بی دلیل آی پی تعویض نمی کنه
ما یه بار خواستیم آی پی تغییر بدیم و به هر کلکی موفق نشدیم آی پی جدید بگیریم
این مشکل بسیار بد برای ما هست به خصوص سرورهای سنگین و با کیفیت آی پی کم...که هر 1 آی پی بلاک بودنش ضرر کامل هست
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
امیدواریم درست بشه چون میگن خیلی از سایتهای دولتی هم باز نمیشه و سرعت نت هم افت شدیدی داره
سر همین مسائل جای امیدواری هست
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
بچه ها مشکل جدید این بود که از دیروز برای چند نفر ای پی جدید زدیم
بعد از 2-6 ساعت به طور کلی بلاک شده خیلی سریع بلاک می شه
برای بقیه هم همینطوریه؟
برای من اینجوری نبوده
من دادم هنوز مشکلی نداشته فکر میکنم برای دوستانی که یوزر زیادی دارند این مشکل زودتر پیش بیاد البته این احتماله
ولی برام جالبه که هنوز من سه ای پی دارم که رو بعضی از نتا جواب میده روی بعضی سرویس دهنده ها جواب نمیده
ای 6 هم باز نمیکنند از این ای پی 4 خلاس شیم
مشکل واقعا بدی هست
من فعلا آی.پی جدید دادم و مشکلی برای آی.پی جدیده پیش نیومده هنوز
فــروش ســرور مجــازی از ColoCrossing امــریــکا " بدون مشکل کپی رایت"
کیفیت بهتر = هزینه بیشتر
: : : . . . V P S i . I R
ماهم با ای پی های جدید تا حالا مشکلی نداشتیم
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
دوستان پی گیریکردم مشکل از قند و شکر و سبد کالا نیست اینترنت زایمان کرده چون من کلا پینگ ندارم تایم اوت هستم ولی میتونم سایت باز کنم چک کردم اپیم افتاده رو کشور اتیوپی بعد فیس بوک برام باز میشه بدون قند و شکر جالبه ولی سایت های دیگه فیل هستن جالبتر اینه که زنگ میزنم میگم چرا اینترنت اینجوری شده جواب میدن هیچ مشکلی نیست و همه چیز خوبه بعد ای پی سایت مو دادم ای اس پی چک کردن جوابو داشته باششششششششششششششششد میگه از کشوری که هاست خریدید بلاک شدهههههای خدا ببین با کیا شدیم 70 ملیون نفر بعد میگه مودمتو بیار تهران برات کانفینگ کنیم گفتم خودم بلذم + 2 تا مودم دیگه دارم + مغازه بقلی هم همین مشکل رو داره میگه نه مودمت خرابه گفتم اگه بیارم پول بنزین و وقتم و که کشتی باید از جیب بدی هیچی دیگه قطع کرد
فــروش ســرور مجــازی از ColoCrossing امــریــکا " بدون مشکل کپی رایت"
کیفیت بهتر = هزینه بیشتر
: : : . . . V P S i . I R
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)