دوستان فکرکنم بخاطر این بود که موقع نصب کلیدرمزنگاری رو تغییر میدادم!البته دیفالت هم تست کرده بودم ولی... و کش مرورگر هم بی تاثیر نبود...
همه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم خدا رو شکر درست شد
دوستان فکرکنم بخاطر این بود که موقع نصب کلیدرمزنگاری رو تغییر میدادم!البته دیفالت هم تست کرده بودم ولی... و کش مرورگر هم بی تاثیر نبود...
همه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم خدا رو شکر درست شد
سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
سلام.
یه مقدار سرم به خاطر یه پروژه جدید شلوغ شده.
انشالله به زودی این رو به همراه خروجی شماره موبایل خریداران آماده می کنم.
ضمنا اون مشکل تکرار تو صفحه دوم به بعد رو هم بررسی می کنم.
موفق باشید.
دوستان لطفا این ماژول فرستنده رو واسه من تست کنید ، من قبلا از این ماژول استفاده میکردم سالم سالم بود اما الان به اکانت فرستنده دسترسی ندارم که بخوام تست کنم ، لطفا تست کنید و نتیجه رو همینجا بگید ، با تشکر
دانلود ماژول فرستنده
.:: PHP Programming ::.
.:: Contact : 09351453670 / Telegram.me/MajidAmiri ::.
سلام
بعضا، پرداخت کامل انجام میشه ولی هیچ کارتی برای فرد تخصیص داده نمیشه و باید به صورت دستی کارت رو تحویل بدیم.
دلیل این موضوع چیه ؟
بعضی اوقات هم کارت توی سیستم برای کاربر رزرو میشه ولی نه اس ام اس میشه و نه ایمیل!
××× کسی از دوستان میتونه برای تغییر نوبت درگاه های پرداخت راهنمایی کنه ؟
سلام
مشکلی در تنظیمات نیست، میبینید که در پست قبل شما هم دوستان چنین تجربه ای رو داشتند و بیان کردند.
مورد دوم :
وقتی یک نفر پرداخت رو میزنه سیستم یک کارت رو برای مشتری رزرو میکنه و بعد از پرداخت موفق اون رو ایمیل و پیامک میکنه. ولی بعضی اوقات حتی بعد از پرداخت کامل شده ایمیل و پیامک ارسال نمیشه و مشتری باید از طریق پشتیبانی اقدام به دریافت کالای خودش کنه
در مشکل اولی که توضیح دادم، اصلا هیچ کارتی رزرو نمیشه، چند بار امتحان کردم و فکر میکنم نتیجه ای که گرفتم درست باشه، وقتی یک نفر دکمه پرداخت رو چندین بار پشت سر هم میزنه این اتفاق میفته.
در مورد اینکه چند نفر همزمان خرید رو انجام بدن چنین چیزی ممکن نیست چرا که سیستم طبق شماره و ایمیل رزروی ها رو جدا میکنه و عملا برای هر کاربر یک Session چند دقیقه ای ایجاد میکنه تا کارت برای اون رزر بمونه.
ممنون میشم آقا بایرام بیان و توضیح بدن.
در مورد تغییر مکان ماژول ها کسی چیزی میدونه ؟
دوستان قسمت اخبار که گوشه سمت راست صفحه مدیریت قرار داره به سایت اصلی آقای بایرام "فریر" وابسته است و اگه مشکلی برای سایتشون پیش بیاد این قسمت باعث میشه صفحه مدیریت با تاخیر و کند بالا بیاد و خود اون قسمت هم نشون داده نشه.
این اتفاق چند ساعت پیش که سایت ایشون از دسترس خارج شده بود تکرار شد.
چطور میشه قسمت اخبار رو حذف کرد؟
البته صد در صد خود جناب بایرام هم اجازه میدن چون یه جور مشکل امنیتی هم داره که اگه کسی به سایت ایشون دسترسی داشته باشه بوجود میاد
با سلام
سیستم پرداخت آنلاین سایت فرستنده دات کام برای پرداخت های آنلاین شتابی از پنج شنبه دچار یک سری تغییرات می شود، و سایت هایی از اسکریپت قبلی بانک سامان یا ملی برای مستقیم کردن درگاه شتابی خود توسط freer استفاده می کنند بطور کامل از کار خواهد افتاد، لذا حتما باید از سایت ferestandeapi.com و با استفاده از یک کد api سایت های خود را بروزرسانی نمایند، یعنی پلاگین جدید را تهیه کنند، این پلاگین بزودی بر روی سایت Virtual Freer هم قرار خواهد گرفت.
این پلاگین از اول توسط اینجانب نوشته شده بود و اکنون نسخه س سازگار با سیستم جدید سایت ferestandeapi.com را در اینجا لینک می کنم:
پرشین گیگ - دانلود - ferestande-freer.zip
1- پلاگین های قبلی را در صورت وجود از سیستم کامل اول غیر فعال کرده و سپس پاک کنید.
2- فایل های ferestande_saman.php و ferestande_melli.php را در داخل فولدر plugins آپلود کنید
3- فایل request_ferestande.php را در داخل فولدر include آپلود کنید (اگر قبلا چنین فایل هایی بر روی سرور وجود داشت، replace کنید.)
4- از داخل محیط ادمین ماژول های جدید را نصب کنید و کد api خود را وارد کنید.
برای گرفتن کد api از سایت ferestandeapi.com اقدام کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)