سلام
امکان ارائه میکروتیک هم وجود داره؟
سلام
امکان ارائه میکروتیک هم وجود داره؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
خوب دوست عزیز شما هم کم تقصیر کار نیستی که به هر کسی بدون ضمانت دسترسی بدی اونم با حساب خودش!!!اگر قرار بوده همکاری کنید نباید اجازه میدادی با اسم شما و اعتبار شما و حساب خودش کار کنه!!!الا وظیفه شماست این شخص رو پیدا کنی هزینه های تمام اشخاصی هزینه واریز کرده اند رو برگشت بدید!!!
سلام
دوست عزیز همه اش مربوط به شما میشه! فکر کردین الکی هست؟ موقعی که سود میبردین شریکتون بود حالا که کلاهبرداری رخ داده ظاهرا شما بی تقصیرین؟!
مثل اینه که شما ماشینتون رو بدین دست یکی که گواهی نامه نداره ایشونم بزنه کسی رو بکشه !
به هرحال نماد به اسم شما هست و پاسخگو هم طبق قانون فقط و فقط شما هستین! دوستان شکایت خودتون رو پیش ببرین. ایشون هم یا خبر داشتن و دارن و با همدستی اینکار رو کردند یا خبر نداشتن و اشتباه کردن و اینبار براشون تجربه میشه! مثل اینه من گوشی موبایلم رو بدم مزاحم بشن بعد با اون که کاری ندارند خیر من رو میگیرن. منم در جواب بگم نمیشناختم کی بود گوشیم رو دادم!
پی نوشت: از راه قانونی حقتون رو از همین آقای نصری بگیرین.
سایت برایه شماس
پنله دامنه رویه ایمیله شماس
مگه میشه یکی بیاد یه ساب دامین بزنه به دامنتون بدونه اینکه شما در جریان باشی !!!!!
به طوره کل شما هم این وسط ضرر میکنی و این رو میدونم
اما خودتونم میدونین که فعلا با توجه به دسترسیهایی که دادین به این شخص مقصر خوده شما هستین که از اعتباره سایتتون برای این قرد گزاشتین
و این وسط هم ما متضرر شدیم تا اینجا
هم شما
پس لطفا هرچه سریعتر ایشون رو پیدا کنین تا همه این افرادی که اینجا هستن بیشتر از این متضرر نشن و به صورته دیگه ای اقدام نکنن
شخص دومی در کار نیست
بنده ساب دامین به بردار خودم هم نمیدم چه برسه....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)