دوستانی که عرض کردند پلیس فتا و.... به چه جرمی باید ایشونو بگیرند؟ حمل مواد مخدر؟ یا ***ی؟ ایشون از رو علاقه یه سرور در منزل راه اندازی کردند که این باعث افزایش تجربه و سواد یک شخص میشه و فکر نمیکنم مشکلی باشه!!!!
دوستانی که عرض کردند پلیس فتا و.... به چه جرمی باید ایشونو بگیرند؟ حمل مواد مخدر؟ یا ***ی؟ ایشون از رو علاقه یه سرور در منزل راه اندازی کردند که این باعث افزایش تجربه و سواد یک شخص میشه و فکر نمیکنم مشکلی باشه!!!!
واقعا موندم بعضی دوستان برای نه گفتن هاشون چه دلایلی که نمیارن!
دوست عزیز اونطور هم که بعضی از دوستان فکر میکنن هم نیاز به سیستم تهویه هوا ندارین این یک
دو هم اینکه وقتی یک اینترنت با سرعت آپلود بالا داشته باشی چرا که نشه؟!
فقط نباید سایت مهمی رو بیاری تو خونت چون هم میتونی قطعی برق داشته باشی و هم قطعی اینترنت...
از اونجایی که دوست و همکار عزیز Safeithیک وب سرور و یک تست روی لپ تاپ داغونشون گذاشتن برامون(از توی منزلشون در....)
بهترنیست این تاپیک قفل شه
شدنش رو میشه
به سادگی آب خوردن
بنده شخصا 3 سال قبل نصب و راه اندازی کردم ، انقدر ساده است که شاید نتونید باور کنید!
سرور هم یک لپتاپ معمولی آی5 که 3سال پیش غولی بود برا خودش
چند ماه روزانه 12 ساعت روشن بود! شب ها خاموش
همین الان هم اگه لازم باشه در کمتر از 10 دقیقه میشه نصب و راه اندازی کرد!
آی پی استاتیک هم نمی خواد.
حتی دامنه هم میشه ست کرد.
نکته اینجاست که به شکل تجازی نمیشه استفاده کرد ، شاید شما مشکلات رو تحمل کنید ، اما مشتری بابت هزینه ای که پرداخت می کنه باید آپتایم ، پهنای باند و ترافیک قابل قبولی دریافت کنه
این سیستم صرفا جنبه آموزشی داره
موفق باشید.
در حد یک سایت با بازدید خیلی کم میتوانید انجام دهید ، کار نشد نداره فقط امنیت و آپ اگر براتون مهمه بایت هزینه کنید و داخل دیتاسنتر اینکار را انجام دهید
پارس سرور - شماره ثبت :12903
▉ ارائه خدمات Colocation ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی با ترافیک بالا در ایران ▉ نماینده رسمی (LIR) وب سایت Ripe.net
Parserver.net / ParsServer iSatis DataCenter >> Datacenter Map / Portal.Parserver.net
دوستان یک چیزی هم بگم که سرعت اینترنت من دریافت با دانلود منیجر 150 الی 170 هست خوب بر این حساب سرعت ارسال برای ایران 75 هست یعنی نصف میشه ولی اگر سرعت اینترنت خودم را بالا ببرم و سیستم خودم که مال 7 سال پیش هست اگر به روز کنم سرعت باید بالا بره
دوستان من راه اندازی کردم با ویندوز xp و iis سرعت دانلود از سرو مجازی از انگلستان 30 کیلوبایت بر ثانیه و به یکی از داخل ایران تست زدیم با کامپیوتر خانگی 75 سرعت رو زد
ولی جالب بود
اینترنت نامحدود با سرعت بالا
برای سرور دانلود نرم افزار یا اسکریپت سایت اختصاصی به نظرم خوبه
دوستان بنده خدا چند ماه یش یه سوالی کرده حالا شما چرا این رو بالا اوردین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)