***اطلاعیه مهم***
با سلام و تشکر از انتخاب شما دوستان در مدت یک هفته و یاری شما دوستان و خرید از سایت ام اس ام هاست در یک هفته توانستم
به نتیجه دلخواه خود برسم در ابتدا از همه کاربران تشکر می کنم صادقانه بگویم شما کاربران برای من بیشتر در جایگاه رفیق بودید بعد کاربر ام اس ام هاست در ابتدا با توجه به فروش ویژه قیمت ها بسیار مناسب اعلام شد و با این موضوع یاد شد که قیمت ها برای تمدید با مبالغ کمی افزایش پیدا خواهد کرد که با توجه به حمایت های شما تصمیم گرفتم مجدد فاکتورهای دوره تمدید شما کاربران را ویرایش کنم تا بتوانیم با این اقدام از همه کاربرانم تشکر کنم به این شکل کهکاربرانی که رم 512 سفارش داده بودند مبلغ پرداختی 15 هزار بود قرار بود ماه بعد 25 هزار پرداخت کنند جهت تمدید که مبلغ دوره تمدید تبدیل شد به 20 هزار و 5 هزار تخفیفو کاربرانی که رم یک گیگ سفارش دادند مبلغ 18 هزار پرداخت کرده بودند که در فاکتورهای تمدید مبلغ 38 هزار خورده شده بود که شد مبلغ 28 هزاردر هر صورت از لطف شما دوستان بسیار ممنون هستمبا سپاس مدیریت ام اس ام هاستشماره های تماس به صورت 24 ساعته 09382516330
داود بادپیما
09132205176
پشتیبانی در سایت به صورت 17 ساعته
یک رم 2 گیگ خریداری شد. کیفیت که عالی بوده. از سرعت لب تاپ خودم بالاتره
پشتیبانی 20
آقای بادپیما بازم شرمنده دیروقت مزاحم شدم![]()
1گیگ خریداری شد
فعلا که عالی بود.تا اخرش هم اینجوری باشه و بمونه که مهشر.
این اولین تجربه من در خرید vps بود.
فک کنم بهترین جا رو برای خرید vps انتخاب کردم.
کیفیتشون عالی و برخوردشون عالی تر !![]()
با تشکر از لطف شما دوست عزیز اگر لطف کنید در تاپیک فروش اصلی بیان کنید نظرتون را ممنون می شوم اخه این تاپیک بسته شده و ادرس تاپیک جدید ما این است
http://www.webhostingtalk.ir/f15/80965/
ممنون از سرویس بسیار خوبتون بنده از چندین شرکت مختلف ویپیاس داشتم این اولین باری هستش که چنین کیفیتی رو تجربه کردم...
همچنین پشتیبانی بسیار عالی دارن...
تحویل سرویس در کمتر از ۱۵ دقیقه برای خودش رکورد هستش...
سلام.
این سرور موجوده هنوز ؟
HDD = 45GB SATA-3 / 64MB Cache
HDD Guaranteed Speed on Second = 1500rpm
BW = Unlimited
CPU = Xeon E5620 *1000 MHz
Ram = 2048MB DDR3 ECC
Port Server Dedicated= 1Gbit
250,000ریال ماهانه
============
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)