پاسخ : کامل ترین پکیج فارسی و شمسی ساز whmcs با ظاهری جدید
صد در صد به خاطر کد utf در فایل کانفیگتونه .
فایل کانفیگتون رو باز کنید خطی که عبارت utf-8 توشه رو کامل حذف کنید و نتیجه رو بگید .
اگر اون خط رو ندارید خط زیر رو به انتهای فایل کانفیگ اضافه کنید نتیجه رو بگید :
سلام من طبق توضیحات شما نصب کردم ولی مشکلی که هست اینه که بخش کاربری اصلا شبیه به اون عکسی که تو پست اول گذاشتید نیست. یعنی اولا چپ به راسته دایرکشنش. لوگوی بالاش هم همون whmcs هست و منو ها هم قرمز رنگ نیستند و همون رنگ پیش فرض رو دارن.
نوشته اصلی توسط navid_22
سلام من طبق توضیحات شما نصب کردم ولی مشکلی که هست اینه که بخش کاربری اصلا شبیه به اون عکسی که تو پست اول گذاشتید نیست. یعنی اولا چپ به راسته دایرکشنش. لوگوی بالاش هم همون whmcs هست و منو ها هم قرمز رنگ نیستند و همون رنگ پیش فرض رو دارن.
سلام
اولا برای زحمتی که کشیدی تشکر
من قالب بخش کاربران رو فعال کردم و همه چیز درست اوکی بود جز اینکه وقتی کاربر به بخش " سرویس های من " میره قالب به هم میریزه و فقط متن نشون میده.
چیکارش میشه کرد ؟
ممنون
نوشته اصلی توسط leonr2
سلام
اولا برای زحمتی که کشیدی تشکر
من قالب بخش کاربران رو فعال کردم و همه چیز درست اوکی بود جز اینکه وقتی کاربر به بخش " سرویس های من " میره قالب به هم میریزه و فقط متن نشون میده.
چیکارش میشه کرد ؟
ممنون
خواهش میکنم
دلیلش اینه که شما فایل jdf.php رو نریختید
با سلام . تشکر بسیار بسیار بسیار زیاد برای آموزش و پشتیبانی بسیار خوب شما . من که کامل انجام دادم اما با 1 مشکل
1- تاریخ کاملاً شمسی شده و در تمام قالب درست کار میکنه ولی از زمانی که این تنظیمات رو انجام دادم زمانی که کاربری وارد اکانتش میشه و وقتی که میخواد به صفحه اصلی (
کد HTML:
myDomain/clientarea.php
) صفحه سفید بالا میاد و چیزی نمایش نمیده . اما وقتی از آدرس خودم دستی clientarea.php/ رو پاک میکنم همه چیز درست میاد بالا
مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید.