سلام
اولا برای زحمتی که کشیدی تشکر
من قالب بخش کاربران رو فعال کردم و همه چیز درست اوکی بود جز اینکه وقتی کاربر به بخش " سرویس های من " میره قالب به هم میریزه و فقط متن نشون میده.
چیکارش میشه کرد ؟
ممنون
سلام
اولا برای زحمتی که کشیدی تشکر
من قالب بخش کاربران رو فعال کردم و همه چیز درست اوکی بود جز اینکه وقتی کاربر به بخش " سرویس های من " میره قالب به هم میریزه و فقط متن نشون میده.
چیکارش میشه کرد ؟
ممنون
با سلام . تشکر بسیار بسیار بسیار زیاد برای آموزش و پشتیبانی بسیار خوب شما . من که کامل انجام دادم اما با 1 مشکل
1- تاریخ کاملاً شمسی شده و در تمام قالب درست کار میکنه ولی از زمانی که این تنظیمات رو انجام دادم زمانی که کاربری وارد اکانتش میشه و وقتی که میخواد به صفحه اصلی () صفحه سفید بالا میاد و چیزی نمایش نمیده . اما وقتی از آدرس خودم دستی clientarea.php/ رو پاک میکنم همه چیز درست میاد بالاکد HTML:myDomain/clientarea.php
مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
لطفا فایلها رو یه جای دیگه آپلود کنید مثل persiangig.com
به نظر میرسه لینکهای دانلود درست کار نمیکنه برای من هم مثل بعضی از دوستان دانلود نمیشه
یا اگه امکانش هست ایمیل کنید
meysam126@yahoo.com
ممنون
سلام خیلی وقته این سوال رو فرستادم کسی نیست ج بده.
---------------------------------------------------------------------------------
با سلام . تشکر بسیار بسیار بسیار زیاد برای آموزش و پشتیبانی بسیار خوب شما . من که کامل انجام دادم اما با 1 مشکل
1- تاریخ کاملاً شمسی شده و در تمام قالب درست کار میکنه ولی از زمانی که این تنظیمات رو انجام دادم زمانی که کاربری وارد اکانتش میشه و وقتی که میخواد به صفحه اصلی () صفحه سفید بالا میاد و چیزی نمایش نمیده . اما وقتی از آدرس خودم دستی clientarea.php/ رو پاک میکنم همه چیز درست میاد بالاکد HTML:myDomain/clientarea.php
مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید.
میشه فقط از شمسی سازی استفاده کرد؟؟
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)