صفحه 10 از 12 نخستنخست ... 6789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 119

موضوع: فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان

عضو انجمن ilmavps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    74
    تشکر تشکر شده 
    413
    تشکر شده در
    329 پست

پیش فرض فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان

سلام

دیتاسنتر Avesta Networks LLC می باشد و طی چند روز تست و بررسی کیفیت پورت و اپتایم این دیتاسنتر تایید شد

نکته:
    تحویل سرورها بین 1 ساعت تا 5 ساعت میباشد.
    اگر نیاز به کانفینگ خاصی داشته باشید یک بار به صورت رایگان انجام میدهیم قبل از خرید حتما هماهنگ کنید.
    سرورها به دو صورت مدیریت شده و نشده به فروش میرسند که برای مدیریت نرم افزاری از sسمت ما لازم است ماهانه مبلغ 5 هزار تومان مازاد پرداخت کنید البته در صورتی که مشکلات نرم افزاری شما یک یا دو مرتبه در ماه باشد میتوانید از خدمات ما استفاده کنید.

Plan1
    Ram:2 G
    H.D.D: 80GB
    port: 1G
    قیمت:22000تومان
    لینک سفارش خرید

--------------------------------------------------------------------------------------
    Plan2
    Ram:4 G
    H.D.D: 130GB
    port: 1G
    قیمت:32000تومان
    سفارش خرید

پشتیبانی از طریق تلفن . تیکت میباشد
    ویرایش توسط ilmavps : January 26th, 2013 در ساعت 20:19

2. تعداد تشکر ها از ilmavps به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن baghebahar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    309
    تشکر تشکر شده 
    262
    تشکر شده در
    194 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان

نقل قول نوشته اصلی توسط ilmavps نمایش پست ها
    پولها به حساب دیتاسنتر واریز شده یک صورت حساب باید 3 روز بعد واریز میشد اما گفتند چون دیر واریز کردید همشا قطع میکنیم

به هر حال من هر چه پول در حساب بوده واریز کردم به دیتاسنتر الان هم مشتریان و سرورها برای فروش گذاشته شده اگر کسی خریداری کرد سرورها باز میشوند
    دوست عزیز شماره حساب براتون میل شده
    لطفا هزینه را برگشت بدید
    شما را بخیر و مارا بسلامت...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    21 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان

3 روز سايتم داون شده عزيزم خداييش داري لج ما رو در مياري شما اشتباه كردي من بايد تاوان پس بدم بيا جواب بده قرار چه بلايي سر ما بياد الان سه روز گذشته

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    128
    تشکر شده در
    108 پست

دوست عزیز شماره حساب رو براتون پ خ میکنم. که برگشت بدید. چون من همونروزی که گرفتم سرور شما قطع شد.
    وی پی اس ها رو هم انتقال دادم به یک سرور دیگه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    62
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    46 پست

آخه آدم نامرد
    ما هم مشتری داریم
    حداقل بیا اینجا بگو سرور به ما میدی؟ پول به ما میدی ؟ بکاپ به ما میدی ؟
    حداقل جواب بده
    تحت فشاریم ما هم. اگرم قراره نه سرورمونو بدی نه پولمونو نه بکاپمونو بگو تا تکلیفو بدونیم و اقدام کنیم.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    70
    تشکر تشکر شده 
    65
    تشکر شده در
    57 پست

منم یکی از مشتری های ایلما هستم .. سرویس هاشون خوب بود ولی حیف که قطع شد الان از جای دیگه میگیرم . اگر دوباره برگرده حتما به نحوی از ایشون سرویس میگیرم .. امید وارم زودتر برگرده

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    21 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behtash007 نمایش پست ها
    منم یکی از مشتری های ایلما هستم .. سرویس هاشون خوب بود ولی حیف که قطع شد الان از جای دیگه میگیرم . اگر دوباره برگرده حتما به نحوی از ایشون سرویس میگیرم .. امید وارم زودتر برگرده
    اره سرويسشون خوب بود به نسبت قيمت عالي بود ولي الان داره بد تا مي كنه ما هم گرفتاريم به خدا نمي اد جواب بده كه چي شده قرار چي بشه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

مثل اینکه دیگه واسه ایشون اهمیت نداره ما چقدر مشکل داریم ! هرچی‌ می‌نویسیم،خواهش می‌کنیم ،اصلا انگار نه انگار!! نمی‌دونم از چی‌ میترسه هیچی‌ نمیگه! اتفاقی که افتاده،جای پنهان شدن،بیا بگو که چیکار میکنی‌ مارو معطل نکن.سرویس میدی یا پول؟اگه اونجور که گفتی‌ پول مردمو نمیخوری،یکیشو بالاخره باید بعدی،یا سرویس یا پول. پس پاشو بیا یکم درست بگو تا ماهم تکلیف خودمونو بدونیم!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    24 پست

آقا نمیخوای بیای تکلیف مارو روشن کنی؟؟؟
    الان سه چهار روزه که سرور قطع شده و سایت رو هم بستی نمیشه تیکت داد!!
    تو این فروم هم آنلاین میشی و پیغام هارو میبینی اما جوابی نمیای بدی. این یعنی چی؟؟ این همه مشتری رو منتظر خودت گذاشتی و حتی حاضر نیستی یه جواب خشک خالی هم بیای بدی!
    مدیریت انجمن نمیخواد این مسئله رو رسیدگی کنه؟؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    70
    تشکر تشکر شده 
    65
    تشکر شده در
    57 پست

دقیقا باهات موافقم . همه ما اینجا پولی از دست دادیم من تازه . تمدید کرده بودم . و ارتقاء داده بودم فکر کردم همکاریمون ادامه دار خواهد بود ولی اینطور نشد .. الان از جای دیگه هم گرفتم خیلی راضی نیستم ..تقریبا هرماه من سرور عوض کردم . دیگه خسته شدم .. از کوچ کردن ..

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

منم اخیراً یکی دیگه برا دوستم گرفته بودم... با چهار تا سرور خودم، 5 تا vps بود...
    زودتر یه اقدامی، چیزی بکنید... خسته شدیم حقیقتاً :|

صفحه 10 از 12 نخستنخست ... 6789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)