دیگه بحثو ادامه نمیدم خوب میدونی که همه میدونن مثل یه بچه داری تبلیغ میکنی تا یه پولی از اینترنت داشته باشی به بابات بگی منم درامد دارم
با این کارتون اعتبار نت افرازو زیر سوال بردید
دیگه بحثو ادامه نمیدم خوب میدونی که همه میدونن مثل یه بچه داری تبلیغ میکنی تا یه پولی از اینترنت داشته باشی به بابات بگی منم درامد دارم
با این کارتون اعتبار نت افرازو زیر سوال بردید
دوست عزیز بنده بیشتر از 6 سال است که مشتری نت افزار هستم . میزبانی یک سایت کوچک را برای بنده انجام می دهند ! قبلا پشتیبانی نت افزار اعلام کردند میزبانی سایت های پر بازدید را قبول نمی کنند ! این موضوع را اگر بارو ندارید بنده مدرک ارسال کنم و یا راحت ترین راه این است از طریق تیکت از خودشان سوال کنید !
در نتیجه اصلا بحث کیفیت و ..... نت افزار مطرح نیست . باید توجه داشته باشید سایت پر بازدید با توجه به تنظیمات سرور و اعلام این شرکت فعلا در سرور های این شرکت جایی ندارد ! لطفا منطقی باشید !
این جور که حرف میزنید نه تنها اعتبار نت افرازو میارید پایین و بی اعتبارش میکنید
این که خودتونم هیچی در باره ی هاستینگ نمیدونیدم نشون میدید
وگر نه هیچ وقت این جور نمیگفتید اگه الان بگم 100 هزار تومان پورسانت برای شما که از من تبلیغ کنید من میشدم بهترین سایت هاستینگ و نت افراز اصلا بدرد نمیخورد نت افراز چیه دیگه نه ؟
شما دارید به 50 هزار نفر کاربر وب هاستینگ تاک بی احترامی میکنید و میگید هیچ کدوم نه کیفیت دارن نه پشتیبانی که فقط 12500 تومن پول در بیارید
واقعا که ...
جالبه بودنید اون سایت من نیست و ۲ هفتس که راه اندازی شده
سایت من این هست
irbesthost.com
که اتفاقا قالبشو خودم طراحی کردم قالب صفحه ی اصلی مهمه
شا کم اوری دیگه هیچی پیدا نکردی اومدی به قالب من گیر دادی
باشه مشکلی نیست شما هر چی میخاید پست بزنید من چیزیو که باید میگفتم گفتم
جای کسانی مثل شما تو وب هاستینگ تاک نیست
بنده به شخصه قالب دوستمون irbesthost.com را جایی ندیدم و مشخص هست اختصاصیه
کاربر mortezafox شما هم بهتر هستش همونطور که ariansafaei گفتند در این مورد داخل این تاپیک پست ندید و از این رفتار بچه گانه ایی که جدیدا تو انجمن داره باب میشه دست بردارید![]()
پست اول ویرایش . پی نوشت 3 اضافه شد .
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
پسرم حالت خوبه ؟ حس میکنم همشهری خود نت افراز هستی که اینقدر حرص پول رو میخوری !
هر جای wt میرم یه پیامی از شما میبینم که از aff خودت لینک کردی .
شرایط خیلی بدیه ، شما هم بدون تخصص فقط فکر تبلیغ و درآمد هستی !
متاسفانه این روش شما به نوعی اسپم حساب میشه . شما در نظر بگیر 10-15 نفر بیان همین کار شما رو انجام بدن چه وضعیتی میشه توی انجمن !!!!
من همون روز اول با نت افراز صحبت کردم .به بازدید من هاست نمیفروشن .
به چند نفر از دوستای وبمسترم هم همین مورد رو گفتن . متاسفانه سایت های پربازدید رو میزبانی نمیکنن .
فقط سایت های نوپا و آمار متوسط رو میزبانی میکنن .
خودم همون روز اول برای یکی از سایت های کوچیکم ازش سرویس گرفتم و سرویسش خوبه .
مشکل من هم همینه پسر خوب ،
اینجا من درخواست هاست دادم . میخوام فروشنده ها بهم پیشنهاد سرویس بدن . اسپم و پست تبلیغاتی نمیخوام .
بله توی 100 تا پست دیگه سایتتو دیده بودم از اینکه توی پست تبلیغاتی بالا سایتتو معرفی نکردی نگران شدم ، فکر کردم خدایی نکرده مشکلی پیش اومده واسش !
هاست ایران آفر داری اعلام کن . سرویس و قیمتت مناسب بود خرید میکنم .
امیدوارم با این همه تلاش خوب فروش کنی. چون سرویس خوبی رو داری معرفی میکنی .
موفق باشی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)