ویرایش توسط seyyed_ahmad : November 29th, 2012 در ساعت 15:12
شما به به فارسی نوشتن بنده کاری نداشته باشید! من فقط اینجا فارسی می نویسم بعدشم مشکل من نیست مشکل زبانه که چند تا ت داره!
بعد اینکه شما که از امنیت سر رشته ای ندارید اسپم نکنین! سرور های پر قدرت آشیانه که مرجع هک ایران هست هک شد! اینا که چیزی نداره! بنده یک بار روی سرورشون شل آپلود کردم! و آپلود شد. درحالی که میشد جلوی این کار رو گرفت بهشون گفتم! فقط تنها چیزی که جواب دادن این بود! ناراحتی انتقال بده!
من نمیگم بیاید از بنده بخرین خیر بنده هاستینگ خودم رو برای اشخاص خواصی راه اندازی کردم! من فقط برخی مشکلات رو گفتم! از قبل هم گفتن ایرانی جماعت خوبی نمی فهمه شما برین و از اونها خریداری کنین! و در این خیال باشین که هیچ اتفاقی نمی افته! ولی این رو بدونین هاستینگی که اجازه اسکن به کاربراش نمیده به درد نمی خوره! رزبلاگ هم اسکن شده بود و باگ داشت! بنده دیگه در رابطه با امنیت تو هیچ جای انجمن پست نمیدم! دوستانی که دربارهی امنیت سوال دارن بخصوص دوستانی که از وردپرس استفاده می کنند می تونن به بنده پیام خصوصی بدن!
ویرایش توسط eslamzadeh : November 29th, 2012 در ساعت 16:03
خدمات وب هاستینگ
ارائه خدمات از دیتا سنتر های هتزنر - لیز وب - OVH - رد استیشن - والتر
عجب پس سرور هاست دی ال باگ داره پس سایت mihandownload.com رو هک کن
ببخشید دوستان
یک سوال
هاست دی ال مگه سرور مجازی و اختصاصی هم میده ؟!
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
بله ؛ مخصوصا سرور اختصاصی از دیتاسنتر Yesupهاست دی ال مگه سرور مجازی و اختصاصی هم میده ؟
من الان عضو شدم
سایت و سرور دانلود
و تمامی زندگی ما روی هاست دل است
این دوستانی که الان مثل گرگ ریختن اینجا میخوان از آب گلالود ماهی بگیرن
بدونند کدومشون میتونه ادعا کنه 50 درصد خدمات هاست دل رو میتونه بده
شرکت پشتیبان که اون همه ادعا داره جواب تیکت منو بعد 48 ساعت داده
همین مدل تیکت رو هاست دل زیر 4 دقیقه جواب میده
بعدم هیچ مشکلی نداشتیم همه چیز خوبه
انشالله با قدرت میان. تا این هاست هایی که یک سرور دارند و میخوان بندازن به مردم دستشون تو حنا میمونه
سایت من روی میهن وب هاست بود دیشب هاست بالا میومد الان اونم دیگه نمیاد صبح تیکت زدم هنوز در حال بررسی هستش
الان زنگ زدم میگه یکی از سایتا مشکل ایجاد کرده منظورش فکر می کنم همین هاست دی ال بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)