از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی اش میخوری
الان اینهم به نوعی سیاست دیتا سنتر هست امده پورت محدوتر کرده و بجاش قیمتها کمتر کرده که فروش بیشتری داشته باشه پورت بهتر میخواهید باید هزینه کنید و یا از دیتا سنترهای دیگر خرید کنید که پورتشون همیشه استیبل هست
از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی اش میخوری
الان اینهم به نوعی سیاست دیتا سنتر هست امده پورت محدوتر کرده و بجاش قیمتها کمتر کرده که فروش بیشتری داشته باشه پورت بهتر میخواهید باید هزینه کنید و یا از دیتا سنترهای دیگر خرید کنید که پورتشون همیشه استیبل هست
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سرور شما حتما مشکلی داره این تسترو من وقتی گرفتم که 30 تا سرور روشنن
ویرایش توسط tizparvaz : January 7th, 2013 در ساعت 02:52
سرور های نسبتا خوبی هستند بنده راضیم.
بده هم استفاده میکنم سرعت خوبی دارن خدا رو شکر تا لان مشکلی نداشتم و امید وارم نداشته باشم!!!!!فقط قیمت هاش یکم بالاست
من 4 ماه داشتم خیلی خوب بود
تنها خوبی که من رو نگه داشته سخت افزار خوب و از اون بهتر پورت نا محدود هست :دی
والا من 1 ماه داشتم ...اما هزینه یکم نه خیلی بالا هست دوستان
با این سرور اختصاصی و با این هزینه
چی گیر ما میاد یه جوراییی برابر میشه
الان فرانسه و کشورهای متفرقه میسرفه البته همه دوستان استاد هستند احتیاج به گفتن نیست
یه دوستی گفت xlhost خوبه!!!! آیا پورت 100mb خوبه؟ سرعت دانلود داخل سرور خیلی بالا بره 3000 kb/s هستش
جدیدن هم که دیتا سنترها آی پی کم میدن....اونها هم یاد گرفتن به خدا
اگه ما ایرانیها از دیتا سنترهای خارجی نخریم که مجبوریم بخریم...همه اونها به ک....ی میفتن
با تشکر
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
رد استیشن بهترین دیتا سنتری هست که تا الان باش کار کردم
تنها ایرادشم مربوط به رید کنترلرش هست که باید 100% به h700 تبدیلش کنید وگرنه سرعت هارد و درنتیجه رایت روی هارد قدری پایین هست
بر اساس تجربه هم میگم
حتما از رید 0 سفارش بدین چون کارایش به نسبت رید 1 خیلی بهتره
البته در این دیتا سنتر مد نظرم بود
در کل خیلی مثل هتزنر گیر نیست و به ندرت ابیوز میده
با سلام
دوستان چه سایتی نمایندگی از رد استیشن داره
البته بجز الما هست
چون الما هاست پشتیبانی نرم افزاری یا کانفیگ رو نمیکنه
uptime: 99%
Quality: 20%
شرکت فنی و مهندسی پردازش رایانه طلوع کاسپین - فروش سرورهای سوپر میکرو و تمامی قطعات سخت افزاری سرور
Yahoo ID: mohsen.langarneshin
Phone: 0912-022-8638
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)