-
November 27th, 2012, 20:13
پاسخ : سایت جدید شتاب دات بیز درگاه پرداخت آنلاین (www.shetab.biz)

نوشته اصلی توسط
mr-secret
سرورش تو ایرانه ! اینم ای پی 130.185.73.219 پینگشم بگیر به خارجکی شبیه نیست
خب مگه من چیزی جز این گفتم؟ 
شما گفتین مستقیم مستقیم نیست که از سایت فروشنده مستقیم وارد درگاه بانک بشه.
منم گفتم حتما باید وارد سایت شتاب بشه و از اونجا ریدایرکت بشه چون در غیر این صورت امکان خرید از سایت هایی که سرورشون توی ایران نیست از بین میره
-
تعداد تشکر ها از HosseinMp به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2012 20:13
# ADS
-
November 27th, 2012, 22:22
تصویه حساب ها سریع انجام شد اما 2 درصد کارمزد میگیرین 1500 هم برای پرداخت یکم زیاده لطفا قیمت 1500 رو پایین بیارین بعضی ها مبلغ های پایینی دارند.
اگر مشکل ها اوکی نشه من که درگاه رو بر میدارم منظورم قیمت بالا هست.
-
تعداد تشکر ها ازSajjadM2 به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2012, 23:03

نوشته اصلی توسط
mehrdad.
من اگه درگاه برای بابام هم بود با این همه اشتیاق نمیومدم این همه خط تایپ کنم حتی برای بابام!!!
و پروفایل جدید بسازم لطفا ادب رو رعایت کن دوست عزیز
کاربر ها هم... فرض نکن با پروفایل دیگه بیای پاسخ بدی از کی تا حالا شما اینقد اطلاعات دقیق داشتی که یه یوزر معمولی بودی؟اولین پستت هم هست دایه مهربان تر از مادر شدی؟
من کسی هستم که همه درگاه رو دارم از جی پال یی لاین پارسپال و... لطفا از رو.. حرف نزنید.پشتیبانی اگر خوب شده پاسخ گو هستند چند روز است اینطور هست در گذشته این همه مدتی که بوده هم همین گونه بوده که شما ترجیه دادی شتاب رو به بقیه؟.شما وقتی کارمزد فضایی و چیز های نقص شتاب رو به پی لاین و زرین پال ترجیح میدی دوست داری پول کارمزد زیادی بدی در روز مطمئن باش شما یوزر نیستی خود مدیر شتاب هستی یا شخصی از طرف ایشون عزیز
ملت از پشت کوه نیامدن با پروفایل تازه پست بدی مشتری فرضی و راضی برای خودت جور کنی
هنوز زمان و حرص واریز طولانی مدت سری قبل از ذهن هیچ کسی بیرون نرفته!!!
کمی به شعور کاربر ها اهمیت بدید از همه راهی خودتون رو نخواید بزرگ کنید در ضمن عزیز امنیت سایت چیزی نیست که به هکر بودن ربط داشته باشه هر کسی سایتی داره بعد از مدتی میفهمه که کجای سایتش مشکل داره کجاش نداره چه مواردی رو باید رعابت کنه
لطفا به جای مشتری راضی فرضی به فکر رفع نقص های سایتتون باشید و امکانات خوب کارمزد مناسب تصفیه مناسب قرار بدید و بعد انتقاد پذیر هم باشید
ina ke migi khodetam qabol dari? azize man be user man deqat kun 1 jeloshe.. yani user aslim ke blue-panther bode va hame ja ham ba in esm hastam passesho gom kardam.. pas lotfann tohmat nazan.. darzemn niazi nist age shetab baraye man bashe biam inja moshtari alaki besham..
be onvane ye karbar vazifam bod biam begam haqiqato.. ba kasi ham moshkel nadaram.. vaqti migi userrrr jadid engar kulan cheqad tool mikeshe..
on khatam ke goftid az key enqad etelate daqiq dashtam.. mage har adame tofeii ke bara khodesh mokhe miad inja??
khoda ro shokr karmozd haro ham kardann 2 darsadd yani khosham miad zad to dahane hamaton..
man ke razi am ko.. laqe narazi.. hala biam be qole shoma khodamo jer bedam ke chi beshe .. aslan rast migi mage bara mane.. man faqat khastam hemayat karde basham az ishon va teamesh..
va salamm
-
-
November 28th, 2012, 00:44
عضو انجمن
این های که من خوندم دیدم که همه از قیمت درصد شکایت دارند. چرا کمش نمی کنند مسئولین سایت؟؟؟
-
-
November 28th, 2012, 01:06
عضو انجمن
الان مدیر شتاب عطا صدیق محمدی هست ؟
-
-
November 28th, 2012, 01:30
عضو انجمن
خیر ایشون مدیر سایت مهر پی هستند
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
-
November 28th, 2012, 02:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
blue-panther1
ina ke migi khodetam qabol dari? azize man be user man deqat kun 1 jeloshe.. yani user aslim ke blue-panther bode va hame ja ham ba in esm hastam passesho gom kardam.. pas lotfann tohmat nazan.. darzemn niazi nist age shetab baraye man bashe biam inja moshtari alaki besham..
be onvane ye karbar vazifam bod biam begam haqiqato.. ba kasi ham moshkel nadaram.. vaqti migi userrrr jadid engar kulan cheqad tool mikeshe..
on khatam ke goftid az key enqad etelate daqiq dashtam.. mage har adame tofeii ke bara khodesh mokhe miad inja??
khoda ro shokr karmozd haro ham kardann 2 darsadd yani khosham miad zad to dahane hamaton..
man ke razi am ko.. laqe narazi.. hala biam be qole shoma khodamo jer bedam ke chi beshe .. aslan rast migi mage bara mane.. man faqat khastam hemayat karde basham az ishon va teamesh..
va salamm
لطفا اول قوانین رو مطالعه کنید بعد پست بزارید
به دلیلی فارسی بودن فروم تمامی کاربران موظف به تایپ فارسی هستند . لطفا در سایت فینگلیش یا انگلیش و ...... تایپ نکنید .
-
تعداد تشکر ها ازSV24.CO به دلیل پست مفید
-
November 28th, 2012, 03:00
عضو دائم
مدیریت شتاب دوست دارن درگاه خودشون رو داشته باشن
تلاش میکنن وجه رو زودتر واریز کنند
اما تلاشی برای شفاف سازی ، افزایش کیفیت ، بهبود وضع ازمایشگاهی و امنیت ندارن
نظر شخصی بنده اینه شما اول برای کاربر کیفیت به ارمغان بیار، بعد تبلیغش رو بکن تا توی تبلیغ کلی بدگویی نمایان نشه
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
-
November 28th, 2012, 15:27
-
-
November 28th, 2012, 15:30
عضو جدید
واقعا چرا باید بدون اطلاع درصد رو بالا ببرید ؟
-