دوستان فکر کنم این فکرتون اشتباه باشه...
الان داشتم اخبار هتزنر رو نیگاه میکردم چیزی نزده بود که بگه بیشتر از 16 تا آی پی نمیشه خرید
فکر ؟ عزیز کسی که هر روز سفارش داره با این دیتاسنتر و سر و کله میزنه نیازی به فکر کردن نداره
در آدرس زیر :
Hetzner Online AG: Root Server Product Matrix EX
تمام پکیج های آیپی ها حذف شده و فقط دو پکیج موجوده
موقع سفارش زدن هم با سه رنج آیپی فقط دو رنج 7 تایی مثلا میدن و رنج سوم را نمیدن.
ارادتمند سجادیه
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : September 21st, 2012 در ساعت 18:21
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام
قبلش یک پست دادم که پاک کردم دوباره میدم .
IPv6 رو محصولات ویندوز سرور 2008 به بعد میشه ست کرد . ویندوز سرور 2003 و xp و ... ازش پشتیبانی نمی کنند . انتظار میرفت این سیستم عامل ها سریع تر از این حالت از دور خارج بشن که به همین دلیل هنوز IPv6 استفاده نمیشن . فکر نمی کنم این پروژه تا 2 - 3 سال دیگه عملی بشه . آی پی چیزیه که الان ارزش بالایی داره اما با اومدن این ورژن از این حالت در میاد .
نمیخوام تاپیک خوم به بیراهه بره ولی عرض کنم که چون 2008 خیلی مشکلات و سختی بیشتر در برابر 2003 داره هنوز 2003 از دور کامل خارج نشده
الان بنده 7-8 ساله نت هستم یک سال بیشتره ویندوزم شده 7 اونم ناچارا چون لبتاپ بیشتر کار میکنم ولی هنوزم xpSP2 را به 7 یا ویستا و حتی XPSP3 va XP sp1 ترجیح میدم.
امیداورم افزونه ای یا هر چیزی بیاد که این ویندوز ها هم IPV6 را پشتیبانی کنند چون از دور خارج کردن چیزهای خوب و راحت خیلی سخته بین مردم. (بین سازمان ها راحته ولی شخصی نه)
ارادتمند سجادیه
یا حق
از سال 1385 تا کنون
موضوعی که مطرح کردید ربطی به پست من نداشت در هر حال تاپیک بیراهه شد
در ادامه صحبت هاتون مایکروسافت بصورت رسمی دیگه xp رو پشتیبانی نمی کنه و هر الحاقاتی براش بیاد مایکروسافتی در کار نیست !
خارج از این صحبت ها در مورد این کار هتزنر یه حرکت به بصورت پیشرفت هتزنر هست . مسلما با محدودیت آی پی ترافیک شبکه میاد پایین . این به نفع همه هست .
از سال 1385 تا کنون
من با پشتیبانی مکاتبه کردم ولی هنوز جوابی نداده...یه ایمیل ارسال کردم ولی هنوز جواب نداده بذارین جواب پشتیبانی بیاد بعد تصمیم بگیرید
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)