-
September 10th, 2012, 20:07
عضو دائم
پاسخ : ارزون فروشی دیگه تعطیل :) (همکاران هاستینگ و سرور وارد شوید )

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سایت مرجع ؟
بعد اون مراجع کی هستند ؟
ببینید ارز کشور سروسامان نداره قیمت دست بازاری هاست
اونام بر اساس فشار دولت روشون قیمت میگذارن به نظرم
هاستینگ هم باید حرفه ای ها و این کاره ها قیمت بگذارن و بشن مرجع اما کو اتحاد ؟ هرکس به فکر زیراب زدنه متاسفانه

میدونم منظورم همینه که یک سایت که هر لجظه داره آپدیت میشه که چیلتر نیست رو معرفی کنیم
زیر آب چرا آخه البته دیدم خیلی ها رو هم میشناسم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012 20:07
# ADS
-
September 10th, 2012, 20:11
عضو انجمن
اگر خیلی بخواید از راه درست بگیرید با مالیات ovh
همین الانش به نرخ حواله و این داستانا 191320 در اومد
24 گیگ!!
خدا کنه ارزون بشه یورو وگرنه!!!
ما چند روز پیش با مالیات برامون 150 در میامد از راه درست:دی
منتها مال ما 2 3 تومان بالاتر میفته چون رینگیت به یورو میشه و از مالزی پرداخت میشه!
یک اشتباه متنی! :دی
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها از CityKala.net به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012, 20:25
عضو جدید
سلام - آقایون دقت کنید !!!! (خانم فکر نکنم داشته باشیم)
من هنوز هم مشتری هستم ، گاهی هم ریسلر ، اونم نه به هر کسی ، نه از هر سروری !
شما باید بازار هدفتون رو مشخص کنید ، نمیشه همه ی بازار رو به دست گرفت (مگر به هزاران شرط که فعلا شدنی نیست!)
همه جا بازار همیشه دو جهت داره : (افراد دنبال قیمت) و (افراد دنبال کیفیت+قیمت متناسب)
کفش هم بخوای بخری ، هم چینی داره ، هم تبریز.
بسیاری از مشتریان ، فقط و فقط و فقط سرور ارزون لازم دارند ، پس باید آفر ارزون هم براشون باشه ، مطمئن باشید هم فروشنده ، هم خریدار میدونه ارزونی بی دلیل نیست ، بی خودی هم نباید دلیل بیارند!
بالاخره یا oversell داره یا یه مشکلی هست.
همین اورسل برای خیلی ها مهم نیست اصلا! 2 ساعت در روز میخواد به اینترنت .... وصل بشه ، یه میکروتیک 64 هم شده میزنه و 1 دونه چی پی ان وصل میکنه و تمام. باقی روز اصلا آنلاین نیست.
فقط اون دو ساعت سرور وصل باشه بسه براش.
کسی که کارش مهم باشه ، برای کارش و مشتریاش ارزش قائل باشه ، به ادامه ی کارش اهمیت بده ، قیمت اصلی میده ، کیفیت خوب میده و میگیره ، و دنبال این ارزون فروشی ها نیست.
این ارزون فروش ها برای مشتریان بزرگ اصلا ماندگار نیستند ، ارزون فروش ها برای بچه مدرسه ای ها سرور تهیه می کنند.
مگه میشه کسی کار با ارزشی داشته باشه ، اونوقت سرور 256 برای ویندوزش بگیره ؟ اصلا یه بار خاموش شه روشن شدنش دیگه با خداست ....
مشتری که جنس ارزون می خواد ، باید پای لرزش هم بشینه.
مخلص کلام : هر چی پول بدی آش می خوری ، مشتری ای که دنبال سرور ارزون با شرایط موجود در بازار امروز میره پس لیاقت همین وضعیت رو هم داره ،
نگران قیمت ارزون بقیه نباشید ، خودشون به دست خودشون حذف می شن ،
به فکر کار خودتون باشید. (البته اگر کارتون رو بلد باشید.)
به یه دلیل دیگه هم که این ارزون فروش ها با سرمایه ی خیلی کم وارد بازار شدند هم کسی اشاره نکرد ، ایشالا بعدا توضیح می دم.
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
-
تعداد تشکر ها از azaditafakor به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012, 20:26
عضو انجمن
ما هم عمل کردیم نصف مشتریا تمدید نکردن به کل :دی
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها از CityKala.net به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012, 20:30
عضو انجمن
باسلام
صفحات این تاپیک نشان از این میدهد که همکاران گرام یا بیکار میباشند که روو آوردن به زدن و یا شرکت کردن در چنین تاپیک هایی یا وقتی آزاد خیلی دارند!
در مورد طرح هم دوست عزیز شما خیلی فکر میکنم علاقه شدیدی به دادن ایده دارید! ولی همون شکلی که خودتون در جریان هستید چنین کاری امکان پذیر نیست! چون شما یک نفر هستید و سیاست خود دارید! بقیه شرکتها و اشخاص هم سیاست کاری خود! شما طبق سیاست خود پیش بروید و بقیه هم به همین شکل! به قولی مواظب مرغ خود باشید به مرغ همسایه کاری نداشته باشید!
در این آشفته بازار اگر مشتری خریدی انجام دهد که به قول خود فکر میکند زرنگی کرده است و مُفت خریده است همان بهتر که کل اطلاعاتش به باد هوا برود! چرا که تا کسی برای خودش و زحمتش ارزشی قائل نباشه هیچ شخص دیگه ایی هم ارزشی قائل نمیشود!
افردا سودجو هم در چنین آشفته بازاری یا جمع میکنند میروند پی درس و مَشق یا مثل بقیه دوستان گند کارهایی که کردند درمیاید و آبروی خود را به راحتی میبرند و ... (حرف خیلی زیاده ولی اینجا جای این صبحت ها نیست)
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012, 20:34

نوشته اصلی توسط
azaditafakor
سلام - آقایون دقت کنید !!!! (خانم فکر نکنم داشته باشیم)
من هنوز هم مشتری هستم ، گاهی هم ریسلر ، اونم نه به هر کسی ، نه از هر سروری !
شما باید بازار هدفتون رو مشخص کنید ، نمیشه همه ی بازار رو به دست گرفت (مگر به هزاران شرط که فعلا شدنی نیست!)
همه جا بازار همیشه دو جهت داره : (افراد دنبال قیمت) و (افراد دنبال کیفیت+قیمت متناسب)
کفش هم بخوای بخری ، هم چینی داره ، هم تبریز.
بسیاری از مشتریان ، فقط و فقط و فقط سرور ارزون لازم دارند ، پس باید آفر ارزون هم براشون باشه ، مطمئن باشید هم فروشنده ، هم خریدار میدونه ارزونی بی دلیل نیست ، بی خودی هم نباید دلیل بیارند!
بالاخره یا oversell داره یا یه مشکلی هست.
همین اورسل برای خیلی ها مهم نیست اصلا! 2 ساعت در روز میخواد به اینترنت .... وصل بشه ، یه میکروتیک 64 هم شده میزنه و 1 دونه چی پی ان وصل میکنه و تمام. باقی روز اصلا آنلاین نیست.
فقط اون دو ساعت سرور وصل باشه بسه براش.
کسی که کارش مهم باشه ، برای کارش و مشتریاش ارزش قائل باشه ، به ادامه ی کارش اهمیت بده ، قیمت اصلی میده ، کیفیت خوب میده و میگیره ، و دنبال این ارزون فروشی ها نیست.
این ارزون فروش ها برای مشتریان بزرگ اصلا ماندگار نیستند ، ارزون فروش ها برای بچه مدرسه ای ها سرور تهیه می کنند.
مگه میشه کسی کار با ارزشی داشته باشه ، اونوقت سرور 256 برای ویندوزش بگیره ؟ اصلا یه بار خاموش شه روشن شدنش دیگه با خداست ....
مشتری که جنس ارزون می خواد ، باید پای لرزش هم بشینه.
مخلص کلام : هر چی پول بدی آش می خوری ، مشتری ای که دنبال سرور ارزون با شرایط موجود در بازار امروز میره پس لیاقت همین وضعیت رو هم داره ،
نگران قیمت ارزون بقیه نباشید ، خودشون به دست خودشون حذف می شن ،
به فکر کار خودتون باشید. (البته اگر کارتون رو بلد باشید.)
به یه دلیل دیگه هم که این ارزون فروش ها با سرمایه ی خیلی کم وارد بازار شدند هم کسی اشاره نکرد ، ایشالا بعدا توضیح می دم.
يه عده قصدشون فرو پاشي بازار هستش.
كيفيت هم ميده ارزون هم ميده . ولي نمي گن چطوري
.
-
تعداد تشکر ها از ms313 به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012, 20:36
عضو انجمن
عزیزان
کسی اینجا هست که تخفیف ماه اول یا 3 ماه تخفیف رو ارزان فروشی بدونه؟
به نظر شما سیاست کاری کسی که به جای هزینه در تبلیغات به تخفیف ماه اول بپردازه مشکلی هست؟
مثلا
یه شخص میخواهد سرویس خود را به فروش برساند
اولین راه اینه که میاد تبلیغات میکنه در سایت های دیگران که مبلغ بالایی برای اینکار نیاز هست که خود شما ها خوب خبر دارید همینطور روشنه که فرد برای تبلیغ هزینه ی زیادی میکنه و شاید نیز تمام سود او نیز برای تبلیغ برود
حال شخصی به جای تبلیغ قیمت ماه اول رو تخفیف میده که باعث جذب مشتری میشه و در گاهی اوقات نیز خیلی به صرفه تر از تبلیغ میشود
خوب دوستان مشکل روش دوم چیه که این اقای مددیان اینگونه با من رفتار میکنند؟
واقعا خجالت اوره که ایشون اینگونه حرف میزنند
همچنین ایشون در پست زیر ادعا تحصیل در دانشگاه صنعتی شریف هستند در حالی که اینگونه صحبت میکنند. واقعا شرم اوره
http://www.webhostingtalk.ir/f118/54...tml#post518180
همچنین ایشون میگویند بنده در 14 پست اول تاپیک با فروشنده هایی که تخفیف ماه اول میدهند مخالفت کرده ام و از صفحه 14 که این پست را وارد نموده ام (لینک زیر) با فروشنده ها موافقت کرده ام و آدم دو رویی هستم!!! اما جالبه در همین پست نظرات تمام دوستان جمع آوری شده و نظر تخفیف ماه اول نیز نظر خود شما ها بود که من وارد نموده ام و قبل از آن هیچ پستی در مورد تخفیف ماه اول صحبتی نداشته ام!!!
http://www.webhostingtalk.ir/f118/54...tml#post500741
اما با این حال ایشون به سوال بنده در لینک پاسخ نداده اند و همچنان در انجمن اقدام به توهین به بنده میکنند. نمونه ی زیر:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/58...tml#post539154
متن: چند موردش رو دیدم و به خاطر شکایت از یه احمق که این همه پست و لایک جمع کرده بود 1 هفته بن شدم
من نمیدونم باز کردن یه تاپیک چقدر پست و لایک به بنده اضافه میکنه؟ من هیچ نیازی به پست و لایک ندارم و قبل از اقدام به فروش سرویس اقدام به باز کردن تاپیک نموده ام
لطفا به این سوال هم جواب بدهید دوست عزیز:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/54...tml#post537485
هیچ یک از پست های من در ان تاپیک ویرایش نشده است یا در همان لحظه ویرایش شده میباشد
-
تعداد تشکر ها ازalireza.076 به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012, 20:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
صفحات این تاپیک نشان از این میدهد که همکاران گرام یا بیکار میباشند که روو آوردن به زدن و یا شرکت کردن در چنین تاپیک هایی یا وقتی آزاد خیلی دارند!
در مورد طرح هم دوست عزیز شما خیلی فکر میکنم علاقه شدیدی به دادن ایده دارید! ولی همون شکلی که خودتون در جریان هستید چنین کاری امکان پذیر نیست! چون شما یک نفر هستید و سیاست خود دارید! بقیه شرکتها و اشخاص هم سیاست کاری خود! شما طبق سیاست خود پیش بروید و بقیه هم به همین شکل! به قولی مواظب مرغ خود باشید به مرغ همسایه کاری نداشته باشید!
در این آشفته بازار اگر مشتری خریدی انجام دهد که به قول خود فکر میکند زرنگی کرده است و مُفت خریده است همان بهتر که کل اطلاعاتش به باد هوا برود! چرا که تا کسی برای خودش و زحمتش ارزشی قائل نباشه هیچ شخص دیگه ایی هم ارزشی قائل نمیشود!
افردا سودجو هم در چنین آشفته بازاری یا جمع میکنند میروند پی درس و مَشق یا مثل بقیه دوستان گند کارهایی که کردند درمیاید و آبروی خود را به راحتی میبرند و ... (حرف خیلی زیاده ولی اینجا جای این صبحت ها نیست)
موفق باشید
اخرش یکی فهمید ما چی می گیم
با تشکر از شما
-
-
September 10th, 2012, 20:37
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ms313
يه عده قصدشون فرو پاشي بازار هستش.
كيفيت هم ميده ارزون هم ميده . ولي نمي گن چطوري

.
من که فقط بی کیفیتی دیدم از ارزون فروش ها .
خوب اینجوری حتما از جایی داره ساپورت میشه ،
بالاخره به دست گرفتن این همه لاگ خودش خیلی سود داره .
کنترل و مانیتورینگ و .....
از این حرفا
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
-
-
September 10th, 2012, 20:39
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
موفق باشید
جانا سخن از زبان ما میگویی
-