کلا ایرانی ها تو منحرف کردن تایپیک ها تخصص خاصی دارن
موضوع اولیه تایپیک: فرانتورک چی شد ؟
موضوع نهایی تایپیک : فرانتورک هر چی شد مهم نیست بیا همدیگه رو تخریب کنیم
کلا ایرانی ها تو منحرف کردن تایپیک ها تخصص خاصی دارن
موضوع اولیه تایپیک: فرانتورک چی شد ؟
موضوع نهایی تایپیک : فرانتورک هر چی شد مهم نیست بیا همدیگه رو تخریب کنیم
شرمنده این موضوع رو دوبار دارم میگم !
هرکسی یه چیزی گفت برای خودش
دوستان بجای تو سرو کله زدن و پریدن به هم بیاین یه راه حل پیدا کنیم.
100 تا سرور هم داشته باشن 100x 125 حدود 13 ملیون باید خسارت بدن که مبلغ کمی نیست.
در هر صورت من و بقیه دوستان مال باخته این به ایمیلمونم جواب داده نمیشه
لطفا تمرکز رو روی گرفتن هزینه بگذارید ...
دیتا بر نمیگرده
با تشکر از همگی دوستان
عزیزانی که باهم مشکل دارند پیام خصوصی برای اینجور مواقع هست.بحث شما هیچ ربطی به تاپیک و به دیگر کاربران نداره.
اگر امکان داره مدیریت پست های غیر مرتبط رو پاک کنند.
2باره سلام
دوستان چند تا سوال خیلی ساده باز برام پیش اومد :دی
الان چه کسی میخواد مسولیت سایت فرانتورک رو قبول کنه ؟! هاست ، دامین ، وی پی اس ها و سرور ها
کی میخوان یک جواب درست و حسابی بدند ؟
اطلاعات چی شد ؟ مگه وظیفتون نبود بکاپ داشته باشید ؟
امیدوارم مشکلات دوستان حل بشه و به نتایج خوبی برسید. ولی این قضیه تجربیات مهمی برای من داشت. انجام پرداخت های مطمئن و وسواس داشتن روی آن، تغییر سرور بکاپ به دیتاسنتر دیگر و واسطه متفاوت و ....
من هم امیدوارم این مشکلات هر چه سریعتر حل شود . آرزوی موفقیت برای همه مشتریان و فروشندگان ایرانی .
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
با سلام مجدد خدمت دوستان و همکاران...
با تشکر از دوستان و همکارانی که مثل همیشه ما رو درک کردند ...
در مورد مشکل دیتاسنتر گفته جواب قطعی رو روز 2 شنبه میده که آیا باز میشه یا نه ...
در مورد سرورها طبق صحبتی که با دیتاسنتر شده دوستان به legal@ovh.net ایمیل بدن و مشخصات سرورشون رو بدن تا سرور در پنل خودشون قرار بگیره..
در پایان ما هنوز پیگیر حل مشکل هستیم در مورد بازگشت وجه هم مشکلی نداریم همونطور که مال خیلی ها تا الان برگشت شده..
اقای پارسیان سرور ما الان قطع هست و همه اطلاعات سایت ما روش مونده ...شما قرار بود فضای بک اپ بدید که .....
الان به legal@ovh.net ایمیل بدم؟اجازه میدن دست رسی داشته باشم؟بعد من الان جای دیگه سرور گرفتم و هزینش رو دادم سرور من بسته شده و الان از تاریخ تمدید گذشته.باید دوباره هزینه بدم برای باز کردن؟من سرور رو نمیخوام دیگه فقط اطلاعات من رو بدید!
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
ما هم شوخی نداریم آقای کوهی کلا 667 یورو داده 50 تا یوزر هم داشته به نوبت شروع کردیم به بک دادن بهشون به شما نرسیده تشریف ببرید از هر کی خریدین پولتون رو بگیرین! در مورد سرورهای هم که از ما دارین از قبل گفتیم تمدید نمیشه موفق باشید
بله شما ایمیل بدین بهتون بک آپ میدن
سایت هم تا شب آپ میشه نگران نباشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)