روی هر سرور صد گیگ فضای رایگان بک اپ تعلق میگیره؟
روی هر سرور صد گیگ فضای رایگان بک اپ تعلق میگیره؟
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
سلام 100 گیگ فضای بک اپ هر کدام از سرویس ها دارند که میتوانید با دریافت پنل کاربری دیتا سنتر به راحتی اقدام به فعال سازی ان بکنید
با تشکر
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
سلام سرور داری سه بخش ادمین تکنیکال( رابط فنی ) و واحد پرداخت میباشد که واحد فنی به شما تعلق میگرد
Administrator contact
Technical contact:
Billing contact
با مشخصات ایران رجستر کنید هیچ مشکلی پیش نمی ایید
ویرایش توسط rezahd : August 20th, 2012 در ساعت 20:53
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
سلام خدمت کاربران و همکاران محترم
Kimsufi 24G
CPU : Intel Core i7 4x 2(HT)x 2.66+ GHz
Ram : 24 GB
HHD : 2TB
Network Connection: 100Mbps
Monthly traffic:unlimited
Ip : 1
امروز 111هزار تومان
تحویل 10 دقیقه بعد از پرداخت
هر دو سرویس سویچ شده بر روی پورت یک میباشند
قیمت تمدید بار یماها دوم و سوم و کلا ماهای بعدی به چه شکل هست
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ممکنه بعد دقیق یرور بگید که سرور برای ماهای بعدی چند یورو حساب میشه همچنین چنانچه نیاز به ایپی باشه چقدر بعداز درخواست اکتیو میشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)