-
March 24th, 2012, 03:10
عضو انجمن
پاسخ : تک پرداخت - tak pardakht

نوشته اصلی توسط
salar74_a
همه چی عالی
فقط باز یک نکته که اگر بتونید حل کنید میشه20
وقتی مثلا یک بار انصراف میدی از خرید برای بار دوم بخواهی اوکی کنی میگه اطلاعات نادرست اگه این هم حل بشه خیلی خوبه
منظورشون اینه که invoiceNumber مشکل ساز شده!
-
تعداد تشکر ها ازpayam_shzbax به دلیل پست مفید
-
March 24th, 2012 03:10
# ADS
-
March 24th, 2012, 14:17
عضو انجمن
در ضمن این مشکل هم تو callback بوجود میاد!
خطا در پرداختArray ( [done] => [paymentID] => 0 [merchantID] => [invoiceNumber] => 0 [amount] => 0 [date] => )
-
تعداد تشکر ها ازpayam_shzbax به دلیل پست مفید
-
March 24th, 2012, 16:01

نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
دوست عزیز فکر نمی کنید یک کاریر که حرفه ای نباشه و بنده خدا آشنایی زیاد با اینترنت نداشته باشه با دیدن این صفحه بترسه؟ بهتر نبود مستقیم به بانک وصل می شد مگر اینکه کاریر سایت باشه؟
الان هیچ سیستم واسطه ای مستقیم به بانک وصل نمیشه . مشکل اینجاست که اگر کسی خواست از حساب کاربریش برای خرید استفاده کنه اگر مستقیم به درگاه وصل بشه این امکان وجود نداره .
اگر پیشنهادی برای تغییر این صفحه و دیزاین دارید که پراخت ساده تر بشه اعلام کنید .
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

نوشته اصلی توسط
salar74_a
همه چی عالی
وقتی مثلا یک بار انصراف میدی از خرید برای بار دوم بخواهی اوکی کنی میگه اطلاعات نادرست اگه این هم حل بشه خیلی خوبه
درسته . درگاه طوری تنظیم شده که هر فاکتور تنها یک بار امکان پرداخت داشته باشه .
این قسمت هم حدف میکنیم که فاکتور تا هنگامی که پرداخت نشده فعال بمونه .
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------

نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
در ضمن این مشکل هم تو callback بوجود میاد!
خطا در پرداختArray ( [done] => [paymentID] => 0 [merchantID] => [invoiceNumber] => 0 [amount] => 0 [date] => )
بررسی میشه
ویرایش توسط FARAZIRANIAN : March 24th, 2012 در ساعت 16:03
-
تعداد تشکر ها ازFARAZIRANIAN به دلیل پست مفید
-
March 24th, 2012, 16:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raminn
اگر اسکریپت freer منظور شما است .احتمالا فایل ها را به درستی آپلود نکرده اید . ماژول را بنده تست کرده ام مشکلی ندارد. یک بار دیگر آپلود کنید
اسکریپت freerاپلود کردم هالا نمیدونم مازل تک پرداحت برای اسکریپت freer کدو م پوشه کجای هاستم اپلود کنم
-
تعداد تشکر ها از n4ser به دلیل پست مفید
-
March 24th, 2012, 16:38
عضو انجمن
از طریق پیغام خصوصی به اطلاعتون می رسونم.
لطفا چک کنید
-
تعداد تشکر ها از payam_shzbax به دلیل پست مفید
-
March 24th, 2012, 16:48
عضو انجمن
این قسمت هم حدف میکنیم که فاکتور تا هنگامی که پرداخت نشده فعال بمونه .
خیلی ممنون از شما
در کنار حل این کارا
اگه بتونید اون شلوغی صفحه پرداخت که مثلا برای عضویت و غیره هست رو به یک لینک منتهی کنید و یکم به ظاهر هم برسید بازم بهتر میشه
-
تعداد تشکر ها از salar74_a به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2012, 15:51
عضو انجمن
دوست عزیز بنده هنوز ارور دریافت می کنم
کد:
Array ( [done] => [paymentID] => 0 [merchantID] => [invoiceNumber] => 0 [amount] => 0 [date] => )
این در حالی هست که از کد های خود شما استفاده کردم . و تمامی تنظیمات بدرستی انجام شده!
-
-
March 25th, 2012, 16:54

نوشته اصلی توسط
salar74_a
همه چی عالی
انجام شد . فاکتور تا زمانی که پرداخت انجام نشه بسته نمیشه .
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------

نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
دوست عزیز بنده هنوز ارور دریافت می کنم
کد:
Array ( [done] => [paymentID] => 0 [merchantID] => [invoiceNumber] => 0 [amount] => 0 [date] => )
این در حالی هست که از کد های خود شما استفاده کردم . و تمامی تنظیمات بدرستی انجام شده!
بر روی بعضی نسخه های whmcs ماژول بدرستی کار میکنه و بر روی بعضی نسخه ها نه . مشکل ما اینه که whm لایسنس دار نداریم و مجبوریم روی نسخه های نول تست کنیم . اگر نسخه لایسنس دار یا نول کاملا بدن مشکل بتونیم از یکی از دوستان برای 1 ساعت امانت بگیریم مشکلات کاملا حل خواهد شد .
-
تعداد تشکر ها از FARAZIRANIAN به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2012, 17:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
FARAZIRANIAN
بر روی بعضی نسخه های whmcs ماژول بدرستی کار میکنه و بر روی بعضی نسخه ها نه . مشکل ما اینه که whm لایسنس دار نداریم و مجبوریم روی نسخه های نول تست کنیم . اگر نسخه لایسنس دار یا نول کاملا بدن مشکل بتونیم از یکی از دوستان برای 1 ساعت امانت بگیریم مشکلات کاملا حل خواهد شد .
WHMCS نیست
کدی هست که خودتون نمونش رو دادید و بنده ویرایشش کردم . همین
paymentID
merchantID
invoiceNumber
amount
به دقت درون
کد:
$soapclient = new nusoap_client('https://takpardakht.com/ws/ws.php?wsdl','wsdl');
$soap***** = $soapclient->get*****() ;
$verifyResult = $soap*****->verify($paymentID, $merchantID, $invoiceNumber, $amount);
قرار گرفته
-
-
March 25th, 2012, 17:40
عضو دائم
سلام
یه اسکریپتی مثل ساده پرداز زرین پال ندارید؟
-
تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید