-
December 21st, 2011, 00:51
عضو انجمن
پاسخ : قیمت وحشتناک دلار

نوشته اصلی توسط
alborzhost
خوب حالا بهتر نیست قبلش صحبت ها بشه ؟
به نظر من یک وبسایت درستو حسابی با لوگو ها و آدرس های متعهدین باید داشته باشیم و قیمت ها همیشه تو سایت باشه و قسمت گذارش فیمت هم داشته باشیم که کسی خلاف کرد پخ کنیمش =p~
حالا دوستان هم پیشنهاد بدن بررسی کنیم نتیجه بگیریم استارت بزنیم
منم کاملا با شما موافق هستم باید این طوری باشه یعنی یه سایتی عین اتحادیه باشه که از بین خود اساتید انتخاب بشن و هر هاستینگ یا فروش وی پی اس که میاد در وحله اول به اون مجوز فروش بدن . در وحله دوم نظارت به قیمت هایی که نسبت به سروری که داره . یعنی یکی که سرور با مشخصات پایین داره .نباید قیمت رو بالا بزنه .. در صورت تخلف و گزارش از سمت فروشنده های دیگه و تایید تخلف اون شخص از سمت اتحادیه . برای مدت 1 ماه سایت مسدود بشه و هیچ گونه فروشی از سمت اون شخص نشه و بار دوم تخلف کنه به مدت 6 ماه سایت بسته و هیج گونه فروشی نداشته باشه . و بار سوم هم برای همیشه جواز فروش این شخص باطل بشه . حتی می تونیم خودمون یه قانونی بزاریم که اگه سایتی تخلف کرد حق اینو داشته باشیم که به ف-یترینگ یا سایتی رو که از اون هاستینگ گرفته باشه رو ببنده .
اگه دوستان و اساتید موافق این قضیه هستند و نظرشون رو بفرمایند . به قول یکی از دوستان عین طلا فروش ها باشیم . قیمتمون به روز باشه و کسی نتونه گرون بفروشه .
من این پیشنهادی که دادم . به نظر من خیلی خوبه حتی می تونیم مجوز اتحادیه مجازی فروش هاستینگ رو از چند جای معتبر دولتی بگیریم که کسی نتونه حرفی بزنه و تابع اون قانون باشه .
لطفا برای همایت از این پیشنهاد به این تاپیک کراحعه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f118/36922/#post341246
---------
و یه خبر هم برای اساتید دارم
فروشنده هایی که بازار کار رو خراب کرده و قیمیت های پایین داده بودن ، بعد از شنیدن اوج قیمت ارز و مخصوصا دلار . جا زده و کلا کنار کشیدن
خبر های کنار کشیدنشون تا چند روز آینده یکی ، یکی به گوش خواهد رسید.
ویرایش توسط vps-baran.ir : December 21st, 2011 در ساعت 02:01
-
تعداد تشکر ها ازvps-baran.ir به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011 00:51
# ADS
-
December 21st, 2011, 01:37
دوستان
درباره قیمت ها با این وضعیت دلار که در ساعات اداری ساعتی بالا میره کسی که سرور داره و تو کارش واردهست افزایش قیمت میده تو سرویس هاش و 40% این هاستینگی ها و سرور فروش ها که چون افرادی
هستند که می خواهد مثلاٌ با ماهی 20 تومن سرمایه 100 تومان سود کنند یواش یواش از میدان رقابت کنار میرند.
و در آینده ای نه چندان دور قیمت سرور ها و قیمت هاستینگ متاناسب خواهد بود.
الان قیمت ها انقدر خراب شده یارو سرور گذاشته 7 تومان!!!! هاست نامحدود 2 تومان!!!!
همین میشه که ارزش کار می آید پایین و کیفیت ها هم ناخودآگاه جایگاه خودشونو از دست می دهند.
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------

نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
و یه خبر هم برای اساتید دارم
فروشنده هایی که بازار کار رو خراب کرده و قیمیت های پایین داده بودن ، بعد از شنیدن اوج قیمت ارز و مخصوصا دلار . جا زده و کلا کنار کشیدن
خبر های کنار کشیدنشون تا چند روز آینده یکی ، یکی به گوش خواهد رسید.
باید هم همین بشه تا کیفیت کار دوباره زیاد بشه.
-
-
December 21st, 2011, 01:59
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011, 11:40
عضو جدید
سلام به دوستان عزیز،
داشتم صفحات رو چک می کردم که چند نکته جالب دیدم که شاید گفتنش بد نباشه!
دوستان شما فقط به گرونی دلار داخل کار هاستینگ توجه می کنین ولی مابقی ماجرا رو فراموش کردین!
وقتی دلار گرون میشه، تمام کالاها گرون میشه و از جایی که حقوق های افرادی که کار می کنن افزایش پیدا نمیکنه، حجم درخواست ها واسه خرید کالاهای لوکس خیلی کمتر میشه! به نظر من هاستینگ هم یکی از موارد لوکس هست و وقتی شما دوستان مجبور به افزایش قیمت هستین، مشتری هاتون به شدت کم میشن....
نکته دیگه ای هم هست در رابطه با افزایش نرخ دلار که به نکات دوستان اضافه می کنم، افرادی که کارشون شده بود خرید سکه طلا، با طرح جدید اکثرا روی به خرید دلار آوردن واسه همین تقاضا هم به شدت بالا رفته و با مابقی نکات دوستان الان می تونم نرخ اسکناس 1580 تومن رو اعلام کنم.
خدا رحم کنه به ما!
-
تعداد تشکر ها از EasyPay به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011, 11:45
من امروز لیسانس سی پنل گرفتم شده 60 خداییش گرون دلاری 1580 تومان با کارمزد
-
-
December 21st, 2011, 14:16
در فرومهای مرتبط دیدم که نوشته بودند:
منم امروز برای خرید لپ تاپ رفته بودم (1390/9/30)
میگفتن دلار شده 1600 واسه همین فقط دارن لپ تاپ میخرن و هیچ فروشی ندارن
در ضمن میگفتن روابط با امارات هم قطع شده و این باعث میشه قیمتا سرسام آور بره بالا
-
-
December 21st, 2011, 14:18

نوشته اصلی توسط
brilliant
در فرومهای مرتبط دیدم که نوشته بودند:
دوست عزیز معلومه کسی الان لب تاپ نمی فروشه!
ما خودمون امروز هرکی لب تاپ می خواست ندادیم بهش چون 3 روز دیگه با سود بیشتر میشه فروخت!
-
-
December 21st, 2011, 14:19
-
-
December 21st, 2011, 14:19
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 14:00 چهارشنبه 30/09/90 |
ارز |
خريد |
فروش |
دلار آمريکا |
1505 |
1530 |
قيمت ارز در بانک (ريال) ساعت به روز رسانی: 09:40 چهارشنبه 30/09/90 |
ارز |
خريد |
فروش |
دلار آمريکا |
11010 |
11045 |
-
-
December 21st, 2011, 14:28
سایت دولتی خبرآنلاین که خبرهای لحظه ای دلار را میداد از امروز صبح ف.ی.لتر شده است،در این چند روزه انتقادات شدیدی از دولت در زمینه ارز می کرد.
-
تعداد تشکر ها از brilliant به دلیل پست مفید