صفحه 10 از 26 نخستنخست ... 6789101112131420 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 259

موضوع: فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

پیش فرض پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir

با دیتاسنتر صحبت کردم و قرار بر این شد که سرور رو با اطلاعاتش به ما بدن و ما تمدیدش رو انجام بدیم و از این بابت مشکلی نیست. (با کمال لطفی که به ما داشتن قبول کردن و گرنه حالا دیگه سرور بطور کامل پاک شده بود.)
    ولی مشکلی که هست اینه که این سرورها یه مقدار بدهی قبلی داره. دوستانی که براشون بک آپ هاشون مهمه اگه میخوان یه هزینه ای بذارن تا کم کم پول بدهی قبلی جور بشه و حداقل بک آپ هاشون بدستشون برسه . بعداً هر کدوم خواستن که میتونن تمدید کنن اونایی هم که میخوان انتقال میدن به جای دیگه.
    با توجه به تعداد افرادی که با من تماس گرفتن حدوداً هر کسی 20.000 تومان اگه پرداخت بکنه میشه خسارت رو جبران کرد. در صورتی هم که تعداد افراد زیاد بشه این مبلغ به ازای هر نفر کمتر میشه که مبلغ اضافی به حساب کاربرا برگردونده میشه.
    در صورتی که با این موضوع موافق هستید پیغام خصوصی جهت دریافت حساب بدید.
    اگر هم اطلاعاتتون در حد 20 تومان ارزش نداره که هیچی.
    در صورتی که این مبلغ تا 6 ساعت دیگه جور بشه میشه سرور رو نگه داشت در غیر این صورت سرور به طور کامل حذف میشه. ما هم بطور کامل یه سرور جدید سفارش میدیم.

در ضمن بابت این هزینه با دکتر سعید هم هماهنگ شده اما ایشون نمیتونن کل اون مبلغ را جور کنن.

بعضی ها ممکنه بگن ما پول رو دادیم و الان هم اطلاعات رو میخوایم. عملاً با این حرف به هیچ نتیجه ای نمیرسید چون نه دیتاسنتر سروری برای شما نگه میداره نه دکتر سعید میتونه خسارت مربوطه رو پرداخت کنه.

پس اگه اطلاعاتتون براتون مهمه بگید تا سریعتر پیگیری بشه.

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

پیش فرض پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir

تاپیک باز شد تا هر کدوم از دوستان حرفی یا نظری دارن ارسال کنند. فقط لطفاً نظم انجمن بهم نریزه !

3. تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    627
    تشکر تشکر شده 
    385
    تشکر شده در
    246 پست

بنده یک سرور مجازی داشتم که براتون ایمیل زدم بک اپ و... مهم نیست و برای تمدیدش فکر کنم یه هفته اینا مونده باشه ( سرور هم برای خودم نیست برای یکی دیگست)
    مشخصات رو به شما (sajad) ارسال کردم.
    برای این یه هفته سرور دیگه ای از امریکا هست با همون مشخصات؟
    تغییر نام گروه طراح و توسعه ...

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

واقعا من با چه کسانی طرف هستم نمیدونم ! غیر از یک سری تهمت توهین چیزی به ما برنگشت ! یه سری هم میان میگن پول ما رو تو بده ! یه سری هم میگن سرور جایگزین به ما بده !

تا چند ساعت آینده کسی تمایلی به حل موضوع داشت من کمکش میکنم کسی هم نداشت خودتون میدونید ....

6. تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    627
    تشکر تشکر شده 
    385
    تشکر شده در
    246 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad نمایش پست ها
    واقعا من با چه کسانی طرف هستم نمیدونم ! غیر از یک سری تهمت توهین چیزی به ما برنگشت ! یه سری هم میان میگن پول ما رو تو بده ! یه سری هم میگن سرور جایگزین به ما بده !

تا چند ساعت آینده کسی تمایلی به حل موضوع داشت من کمکش میکنم کسی هم نداشت خودتون میدونید ....
    دوست من مگه شما خودت به عهده نگرفتید که بررسی کنید؟ مگه از شما سرور خواستیم؟؟!
    بنده مسئولیت مدیریت سرور مجازی دوستی رو به عهده گرفتم پس بنده جواب گو هستم.
    دیگه نمیگم به من ربطی نداره!
    شما از طرف خودتون مگه دارید صحبت میکنید؟ شما دارید قضیه رو بررسی میکنید و میخواید کمکی بکنید پس باید جوابهایی هم که بهتون داده میشه رو اینطور در نظر بگیرید که ایا جناب دکتر و رفقا میتونن با هزینه هایی که داده شده برای یه هفته مثلا از همکاران سرور و.. جایگزین کنند؟ یا باید یه کم هم اضافه بدیم تا یه هفته باز گرده؟؟؟!!!
    به حق چیزای ندیده و نشنیده.

دوستان بیاید 20 هزار تومان بدیم تا + هزینه سرور بشه و دو روز سرور برگرده!!
    تغییر نام گروه طراح و توسعه ...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

نتونستید درستش کنید یه قیمتی دادید که همه بیخیال بشن دیگه ...
    nanoprocessor

عضو انجمن reza115 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    1,175
    تشکر شده در
    833 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan 261 نمایش پست ها
    نتونستید درستش کنید یه قیمتی دادید که همه بیخیال بشن دیگه ...
    این دکتر خودش یه قیمتی تعیین کرده که هم به صرفه باشه و هم سود هم بکنه

ولی حالا متاسفانه قیمت نجومی شد

کسی که اینکاره باشه و وقت داشته باشه همین امشب راحت می تونه حداقل 20 تا مشتری ثابت رو به سمت خودش بکشونه
    با هزار تومان هم میتوانید اثر بخش باشید

لطفا 1 هزار تومان عیدی بدین !

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

لا اقل به آقای امیری اطلاع بدید که زرین پال این آقا رو مسدود کنن ، من که گفتم اگه همه بگن این اتفاق می افته ، لا اقل اگر پول هارو از زرین پال برداشت نکردن بره به حساب خیریه !!!
    شایدم بشه ازون طریق با پلیس سایبری در میون گذاشت اگر شکابت ها به حد نصاب برسه و وجوح تراکنش ها بازگشت زده بشه
    nanoprocessor

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    11 پست

سلام

البته که ما کار جناب سجاد رو ستایش میکنیم که گندکاری جناب دکتر رو درست کردن اما جناب سجاد این هزینه خیلی زیاده حداقل میشه با این پول یه وی پی اس سه ماهه گرفت.
    ما از بکاپ سرورمون گذشتیم و جناب دکتر کارت خیلی زشت بود...

شاد باشید

عضو انجمن reza115 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    1,175
    تشکر شده در
    833 پست

جناب سجاد

با تشکر از پیگیری های شما

شما لطف کنید مشخصات کامل دیتاسنتر + اطلاعات تماس رو اینجا قرار بدین تا شاید سایر دوستان بتونن با شرایط بهتری دست ما به سرور برسند و برای یکی دو ساعت هم که شده سرور رو روشن کنند و ما بک آپ رو بگیریم

مطمئنا اگر با دیتا سنتر صحبت کنیم این اجازه رو به ما خواهد داد

لطفا آمار تعداد نفراتی که این هزینه رو پرداخت کردند به ما بگین
    با هزار تومان هم میتوانید اثر بخش باشید

لطفا 1 هزار تومان عیدی بدین !

صفحه 10 از 26 نخستنخست ... 6789101112131420 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)