سلام دوست عزیز. استفاده سرور فوق را برای هاستینگ پیشنهاد می کنید؟
حدود 20 سایت که حجمی معادل 20 گیگ دارند و البته هنوز پهنای باند زیادی مصرف نمی کنه...
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند...
سلام دوست عزیز. استفاده سرور فوق را برای هاستینگ پیشنهاد می کنید؟
حدود 20 سایت که حجمی معادل 20 گیگ دارند و البته هنوز پهنای باند زیادی مصرف نمی کنه...
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند...
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
کیفیت سرور ایشون تائید میشه و دلیل بن شدن هم احتمالا بحث راجع به چیز پی ان بوده.
من ثبت نام کردم پولو هم ریختم. از طریق پرداخت آنلاین بانک ملت دورازه پرداخت گفت با موفقیت انجام شده. اما وقتی به قسمت پرداخت خود سایت منتقل شد میگه پرداخت نشده.
رفتم موجودی کارتو دیدم. پول کم شده اما پرداخت نشده. حالا چیکار کنم؟؟
کارت من مال بانک ملی هستش
پول به حساب ما نیومده
تا 24 ساعته آینده برگشت داده میشه توسط خود سیستم بانک ملت ( معمولا 2 ساعته هست )
اگر برگشت داده نشد تیکت کنید تا از طریق بانک مشکل رو حل کنیم
با سپاس
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
الان چک کردم مشکل حل شده
سفارش شما به زودی تحویل داده خواهد شد
خیلی ممنون جمعا 8 تومن تو کارت پول بود که 7 تومنش رفت. امشب هم که نمیتونم از کارتم پول بریزم. فعلا منو تو اولویت قرار بدین. چون گفتین 4 تا vps باقی مونده. ممنونم.
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
پول به حساب اومده؟؟
2عدد باقی مانده است![]()
عزیز من فقط میخوام فایل دانلود کنم و با نصب نرم افزار Hjsplit به چند پارت تقسیمش کنم و دوباره آپلودش کنم . سرور ویندوز میخواستم.
بنده مبتدی در بحث VPS . میتونم از شما خرید کنم ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)