با اجازه veria و metalik به امید خدا فردا من هم یک آموزش برای ریموت دسکتاپ لینوکس میزارم
با اجازه veria و metalik به امید خدا فردا من هم یک آموزش برای ریموت دسکتاپ لینوکس میزارم
Server refused to allocate ptyنوشته اصلی توسط smseifi
هنگام اتصال به SSH ارور زیر رو می ده:
Server refused to allocate pty
همچنین صفحه ی VNC رو باز نمی کنه و ارور زیر رو می ده:
Connection refused
چه باید کرد؟
مشکل رم و سی پی یو دارید.
چطوری حل میشه ؟
به نام خدا
سلام دوستان
من می خواهم این برنامه رو طبق آموزشش نصب کنم. ولی به ارور زیر بر می خورم:
پنل دایرکت ادمین است.کد PHP:
[admin@server ~]$ yum -y groupinstall "X Window System"
Loading "installonlyn" plugin
You need to be root to perform this command.
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
کمک![]()
ویرایش توسط Veria : February 13th, 2010 در ساعت 13:48
سلام
من همه رو به ترتيب انجام دادم ولى موقع استفاده از VNC Viewer تو ويندوز، اين خطا رو ميده
سلام
آموزش عالی بود و به راحتی نصب شد
الان دوتا مشکل دارم من
1. فارسی
2. سرعت خیلی پایینه. با وجود اینکه من 512 کانکت شدم و کیفیت هم روی low هست باز هم رفرش کامل تصویر حدود 15 ثانیه طول میکشه. در حالی که قبلا با 128 به ویندوز ریموت زده بودم و وضعیتش خیلی بهتر از این بود
لطفا روش درست کردن مشکل زبان فارسی رو بگین
و اینکه چطوری میشه تصویر رو سیاه و سفید کرد (اگه همچین چیزی ممکنه) و رزولوشن رو پایین اورد تا سرعت یکم بره بالا
وقتی میخوام رزولوشن رو پایین بیارم ارور پایین رو میگیرم
سلام
عزیز من در سرورم hypervm دارم و در یکی از vps هایی که با openvz نصب کرده ام ، این دستورات رو اجرا کردم نصب شدند اما اررور زیر رو می گیرم . حالا خوندم و یک سری کامند پیدا کردم برای openvz اما شما هم اگر راهنمائی خاصی می دونید ممنون میشم ...
2- اصلا در vps قابل نصب هست یا باید در روت اصلی سرور نصبش می کردم ؟؟کد:root@server2 [~]# startx xauth: creating new authority file /root/.serverauth.3859 X Window System Version 7.1.1 Release Date: 12 May 2006 X Protocol Version 11, Revision 0, Release 7.1.1 Build Operating System: Linux 2.6.18-128.1.10.el5PAE i686 Red Hat, Inc. Current Operating System: Linux server2.pdhost.net 2.6.18-164.11.1.el5.028stab068.3 #1 SMP Wed Feb 17 15:22:30 MSK 2010 i686 Build Date: 05 January 2010 Build ID: xorg-x11-server 1.1.1-48.67.el5_4.1 Before reporting problems, check http://wiki.x.org to make sure that you have the latest version. Module Loader present Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting, (++) from command line, (!!) notice, (II) informational, (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown. (==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Wed Mar 17 18:25:37 2010 (EE) Unable to locate/open config file Fatal server error: xf86OpenConsole: Cannot open /dev/tty0 (No such file or directory) XIO: fatal IO error 104 (Connection reset by peer) on X server ":0.0" after 0 requests (0 known processed) with 0 events remaining. Couldnt get a file descriptor referring to the console root@server2 [~]#
3-بعد از نصب ، سرعت کل سایتهای روی وی پی اس خیلی کند شده اند اصلا ربطی می تونه داشته باشه؟ همه چی نرماله . کانکشن های apache یا مقدار رم آزاد یا مقدار لود سرور یا وی پی اس ها نرمال هستند اما کند شده سایت ها . همه چی مثل قبل از نصبه امار وی پی اس .
service named restart
service httpd restart
service network restart
رو هم زدم اما باز هم همینطوری کند هست سرور.
به نظرتون پاک کنمش ؟کد:root@server2 [~]# free -m total used free shared buffers cached Mem: 11991 2428 9563 0 0 0 -/+ buffers/cache: 2428 9563 Swap: 0 0 0 root@server2 [~]#
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)