چی شد که یه دفه اینجوری شد ؟
چی شد که یه دفه اینجوری شد ؟
سه سیب دنیا رو دگرگون کرد:
سیبی که حوّا خورد،
سیبی که به سر نیوتون خورد،
سیبی که استیو جابز ساخت!!!
هیچی عزیز. شما خودتو ناراحت نکن. همون بلایی که سر هاست دی ال و... امدچی شد که یه دفه اینجوری شد ؟
ممنون.با نهایت تشکر ..
امیدوارم با شروع دوباره کارتون ، موفق باشید .
واینکه بتوانم دوباره از شما سرویس خریداری کنم .
چون واقعا اون مدتی که رو سرور شما بودم ، خیلی هاست خوب و پرسرعتی به مشتریانتون ارائه می دادید ...
و از همه مهمتر پشتیبانی عالیتون .
موفق باشید .
خواستم اینجا دوباره تاپیک رو بالا بیارم تا دوستان احیانا از من خاطره بدی نداشته باشن. و بعضیا تا اسم منو میشنون فکر نکنن که کلاه بردارم.
خب اونایی که سر ماه پرداخت کردن و 3-4 روز بعد ترکید هاستشون چی میشه تکلیفشون ؟![]()
سلام بنده یه دامین از این سایت سرور و هاست داشتم تکلیف چیه ؟
کنترل پنل دامنه رو ندارم
ما سرویس دهیمون با اینکه نبودیم تا مدت 2 ماه همچنان فعال بود. اگه کسی بدهی نداشته باشه ، ما بدهی نداریم. کلیه حساب های شخصی من هم بسته شده.خب اونایی که سر ماه پرداخت کردن و 3-4 روز بعد ترکید هاستشون چی میشه تکلیفشون ؟
دوستانیی هم که سالانه گرفته بودن که تعداد کمی دارند، بعد از راه اندازی مجدد سرویس هاستینگ(در صورتی که سایتشون مجاز هست) میتونن دوباره سرویس بگیرن.
متاسفانه دامنه های بین المللی همگی ترنسفر شده. اما اگه دامنه IR دارید میتونم پنل + خودشو همین الان تقدیم کنم.سلام بنده یه دامین از این سایت سرور و هاست داشتم تکلیف چیه ؟
کنترل پنل دامنه رو ندارم
در مورد دامنه های بین المللی مثل com , net , in , or , info و... در صورتی که مجاز بودن میتونید از طریق مراجع قانونی اقدام به دریافت کنید. در غیر این صورت طرفش نرید به نفعتونه. البته اگر هم قانونی بوده بازم نرید بهتره. بازم حق انتخاب با شماست.
یعنی دیگه به هاست های موزیک و فیلم نمیدی هاست ؟
سلام من از این سایت 3 تا دامین داشتم
پس الان شما بهم پسشون میدین؟؟
www.kal2kal.com
www.real-design.ir
www.pishkhan-safir.ir
این دو تا رو میتونید توی nic.ir عضو شید و نیک هندلتون رو به آدرس زیر ارسال کنید:
php.source@live.com
فعلا به هیچ کس قادر به سرویس دهی نیستیمیعنی دیگه به هاست های موزیک و فیلم نمیدی هاست ؟
kal2kal.com رو نمیشه هیچ کاریش کرد؟؟؟ این یکی مهم تر از اون 2 تای دیگستتو گوگل ثبت شده!!! و زود تر میاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)