Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
من این رو که جناب rn4j1m1 گذاشتن بلا آوردم و کار میکنه و ارور نمیده ، فقط لایسنس میخواد و کرک نیست چون ای دی تغییر میکنه
پست شماره 4 صفحه اولکد:قبلش توضیح بدم که هدفم از گذاشتن این پست فقط جلوگیری از برخی سو استفاده ها هست و قبلش هم از کاربران (دوستان) عذر میخام (مخصوصا آریا عزیز) لینک دانلود (فایل مربوط به هارد مجازی وی ام ور + فایل لایسنس) Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! پسورد فایل : rn4j1m1
ای بابا یعنی ایینجا کسی واسه سیتزیکس نداره؟ همه با vmware کار میکنن؟ من به آقای تقی خانی پخ دادم اما جوابی ندادن....
دوستان خیلی ممنون
من اولین بارم هست که میکروتیک نصب می کنم
. نسخه اولی که آقا مسعود گذاشته بود رو نصب کردم
و ای پی ... و کانفیگ کردم
این نسخه از اس اس تی پی پشتیبانی می کنه ؟
و ببخشید چطور به میکروتیک خارج از محیط wmvare ریموت کنم
نسخه های 5 به بعد از پروتکل sstp پشتیبانی میکنند
برای کنترل سرور میکروتیک نیاز به برنامه Winbox دارید که از لینک زیر میتونید دانلود کنید و پس از دریافت مشخصات رو وارد کرده و سرور رو کنترل کنید :
http://up8.iranblog.com/images/guu9l516zv381s61u6q6.zip
![]()
با سلام من تازه با میکروتیک اشنا شدم
اگه امکان داره لطف کنید بگید چطوری میتونم رابط گرافیکی رو بیارم
ایپی هایی که روی این میکروتیک ست شده رو برایم بنویسید لطفا
از پست بالا دانلود کنید!و کلیک کنید باز میشه! تو شکلی که گذاشتن کاملا مشخصه! منظورتون از ایپی میکروتیک کدام میکروتیک هست؟
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
دوستان یه نسخه ای بود
170 مگابایتی
کسی اون رو نداره؟
سلام
به چه صورت باید ای پی رو داد ؟ مگه نباید با پسورد روت وارد شد ؟ رمز روت چیه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)