سلام از هلند
با هارد 200 گیگ
و با هارد 500 گیگ
hdd
بهمون افر میدید
رم بالای 2 گیگ
با تشکر
سلام
آمریکا اون دو تا دی سی که دارین به اسکن گیر میدن ؟
سروریزو هلند رو قبلا تست کردم ***** شدید میکنن برای اسکن و تقریبا به درد نمیخورد
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews
با سلام دوست من
امریکا شدیدا به ابیوز حساس هست. دلیل اینکه هلند بیشتر وارز هست اینه که کشور هلند از بابت قوانین سایبری خیلی سخت گیر نیست ولی در امریکا تقریبا خیلی سخت هست که چنین موردی پیاده بشه
متاسفانه سیستم *****ینگ انجمن فعال هست و منظورتون رو در باره اینکه سرویوز چه مشکلی داره رو متوجه نشدم!
منظورتون اینه که خود دیتاسنتر باعث ایجاد مشکل برای شما می شه ؟ اگر منظورتون همین باشه باید خدمتتون عرض کنم خیر - برای این مورد گارانتی می شه
ولی حتما باید نوع مخصوص وارز رو از ما خریداری بفرمایید
سرور هلند مناسب هست
می تونیم پلان ویژه رو خدمتتون تقدیم کنیم با 120 گیگ هارد اضافه که سرجمع 200گیگ می شه
قیمتش هم 63 هزار تومان ماهیانه می شود
هلند همین دیتاسنتر شما من یک سرور اختصاصی گرفته بودم برای اسکن از یکی از همکاران dns و چند تا چیز دیگه رو محدود یا به طور کل قطع کرده بود نمیشد اسکن نت بزارم روی این پورت ها
توی شمارش گر سرعت رسیو 0 میداد
نمیدونم مشکل از دیتاسنتر بود یا فایروال یا چیز دیگه
با نرم افزار zmap این لیست هارو اسکن میگیرم
اگر مایلید تست کنید اگر دیدین اوک هست تهیه کنم اتفاقا تعداد بالایی در ماه هم نیاز میشه که متاسفانه خیلی وقته جای مناسبی پیدا نکردم
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews
سلام. من سایت روی وی پی میخوام بالا بیارم.ای پی سایت را جدیدا مدام مسدود میکنن. آی پی اضافه هرچندتا که بخوام ارائه میکنید؟ هزینه هر ای پی اضافه چنده؟ کانفیگ رایگان(نصب دایرکت ادمین یا سی پنل نال شده) برای بالا آوردن سایت هم برای بنده انجام میدید؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)