به نظرم پلسک یا enkompass خیلی بهتر هست اما در کل ممنون از اموزشتون
به نظرم پلسک یا enkompass خیلی بهتر هست اما در کل ممنون از اموزشتون
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
سلام .
اون hyper-v بود . برا enkompass گفتم دوستان سرور بدن فیلمش رو پر کنم ( فیلم نصب و کانفینگ اولیه شو ) ولی کسی سرور نداد .
خودمم تستش نکردم ببینم چی به چیه .
ولی بزرگ ترین مشکل وب سایت پنل و enkompass بخش بک اپ گیریشون هست و برنامه نویسی ضعیفی هست که دارن و سریع ارتباطشون با iis قطع میشه .
چیزی که تو Plesk اصلا قابل مشاهده نیست .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
iiis به درستی نصبه و ازش به عنوان هاست دانلود هم استفاده میکنیم net 2.0 هم ok مشکلی نداره
کلا اصابمو از صب بهم ریخت بیخیالش میشم
وقتی که نصبش این همه دردسر داره 100% خود برنامه هم هزارتا مشکل داره و برای سایت های حرفه ای استفاده از websitepanel اصلا مناسب نیست
ممنون از آموزش
توی نصب websitepanel این ارور میاد ن
میدونم چیکاررش کنم
iis هم نصب هست تو سرور
win server 2008
کمک کنیدددددددد
باید از طریق server manager شما برید و ASP.Net رو نصب کنید.
موفق باشید
سلام دوستان
من کنترل پنل وب سایت پنل و sql server express2008 را بدون مشکل نصب کردم
من با این کنترل پنل به عنوان یوزر هست آشنایی کامل دارم اگر هم دوستان سئوالی دارند در خدمتم
تنظیم dns هم در بخش دامنه است و باید دامنه را ثبت کنی و dns را تنظیم کنی
یه چیزی رو نمی دونم من میخوام یه دامنه را به عنوان پیش فرض سرور قرار بدم و نیم سرور براش تعریف کنم و دامنه های دیگر را با dns اون ست کنم نمی دونم با این روش اگر اون دامنه را تنظیم کنم درست میشه و یا باید برم تو تنظیمات خود سرور دست کاری بکنم
در ضمن شرکت هایی مثل ****** و ایران سرور و خیلی ها بدون کوچکترین مشکلی برای هاست ویندوز از این کنترل پنل استفاده می کنند پس نگید پلسک بهتره
یه چیزی هم است اینکه تو کنترل پنل از ftp و mail خبری نیست البته من قبلا که از یه جا vps داشتم سرویس دهنده بعد از نصب وب سایت پنل اینا رو تنظیم می کرد خوب منم یوزر بودم و از مسائل فنی اطلاعی نداشتم
کسانی که در این زمینه اطلاع دارند لطفا پاسخ بنده رو بدهند
طراحی سایت اختصاصی با ASP.NET MVC - سیستم همکاری در فروش - سیستم همکاری در فروش فایل - سیستم خرید پستی COD
فروشگاه فایل سیدو فایل
برای هماهنگی با 09147457274 تماس بگیرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)