چنین قدرت سروری در وب هاستینگ تالک با این قیمت فکر نمیکنم کسی کار کنه دوست خوب من همچنین کشور ها متفاوت هستند انشاالله سی پی پو سرور هم ارتقا داده خواهد شد ولی بلاخره باید یه فرقی بین ما که 35 میلیون تومان سرور خریدیم تا افرادی که از کشور المان سرور میگیرن 32 گیگ رم 300 تومان با 30 تا ای پی باشه دیگه البته منظورم شما نیست ها .... کلا میگم دیگه خیلی ها فقط و فقط دنبال کشور انگلیس هستند یا دنبال قیمت پایین هستند علت فروش بالای ما قیمت ما نصف دقیقا همکارا دیگه هستش واسه همین بازار خوبی الحمد الله داریم خیلی ها هستند سرور لینوکس میگیرن برای بات تلگرام که اصلا سی پی یو مصرف نمیکنن خیلی ها برای مصرف دیگه از جمله میکروتیک که حداقل نصف سرور رو این جور افراد پر کردن و در حال حاضر با این همه مشتری فقط 70 درصد سرور پر هستش
ولی در کل شما مایلی سرمایه گذاری کنید خوشحال میشیم به جمع کلوکیشن ها بپیوندید ولی خیلی از مشتری هستند کور اضافه دریافت میکنن روی رم 4 و 8 و 16 دو کور هستش خیلی هاهزینه بیشتر میدن کور بیشتر بهشون اختصاص میدیم از قدیم گفتن هر قدر پول بدید همون قدر اش میخورید قرار نیستش سرور که مثلا شما از هتزنر میگیری 300 تومان من بدم با همون سی پی یو 50 توماندر هر صورت این روال ما هستش که خدا رو شکر موفق هم بودهتا به الان
حالا مشکلی پیش اومده شما یوزر ما شدید یا هستیدیا عرصه فروش برای شما تنگ کردیم یا ... در هر صورت موفق باشید.
ویرایش توسط princeserver : August 16th, 2017 در ساعت 18:27
(KVMVirtualizor (https://t.me/KVMVirtualizor@09332099911-نجیمی
هتزنر سرور DELL هم داره 32 هسته ای ... اینطور نیست همه سرورهاش معمولی باشند.
سرور 12 کور هم داره که قیمتش همچین پایین هم نیست. بعد اینکه قیمت سرور به خیلی چیزها بستگی داره .. سرور های شرکتی مثل Dell و HP گرون تر هستند به خاطر گارانتی و کیفیت و ... سوپرمایکرو که خود هت زنر روی سرورهای 1650 ش داره استفاده می کنه و کلا جزو برند های cheap است. من نظرم رو گفتم و قصد بدی نداشتم .
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
خواهش میکنم داره بله ولی خوب همه میرن المان به خاطر ارزونی خیلی کم پیدا میشه سرور گرون بگیرن و همچنین اقلب دوستان یا هزینه کلوکیشن نداره یا هزینه برای سرور قوی نمیکنن چون اون وقت قیمت اجاره سرور دو برابر یا شاید 3 برابر قیمت مامیشه و ازشون نمیگیرن البته من جسارت به شما نمیکنم نظرم رو گفتم اگر کسی باشه هزینه کنه چنین قیمت نمیدن البته ببخشید شما همکار هستید حق دارید مثل خیلی از همکار دیگه در تعجب تو قیمت ما هستند زنگ میزنن سوال میکنن و غیره .... در هر صورت خوشحال میشیم هزینه کنید شما هم به جمع کلوکیشن ها بپویندید قطعا پولتون بر میگرده نترسید البته همین الان کسی این ریسک نمیکنه 35 میلیون تومان چنین سرور بخره با این قدرت مثل ما بعد سرور اجاره بده 15 تومان![]()
ویرایش توسط princeserver : August 17th, 2017 در ساعت 21:56
(KVMVirtualizor (https://t.me/KVMVirtualizor@09332099911-نجیمی
سلام روز بخیر سرور موجود رو اعلام کنید آیا به صورت نمایندگی فعالیت میکنید ؟ ایا امکان نصب ابونتو برای بات تلگرام وجود دارد یا خیر ؟
سرور هاشون خیلی با کیفیته
یه مورد تهیه شد
سلام
آیدی تلگرام نذاشتید...؟
سلام خدمت شما بزرگوار گذاشته شده توی امضا بنده هستش تلگرام رو خصوصی اعلام کنید براتون ارسال کنم سرور رم 2 و 4 و 8 موجود هستش هارد از 500 تا 1 ترابایت موجود هستش همچنین سرور لینوکس برای تبچی و .... اماده شده برای ارائه در خدمت حضرت عالی هستیم
(KVMVirtualizor (https://t.me/KVMVirtualizor@
ویرایش توسط princeserver : September 11th, 2017 در ساعت 09:52
سلام میخوام سرور رو تست کنم نصب به دفعات سرور رایگان هستش یا شامل هزینه میشه؟
رم 16 گیگ با هارد 1 ترابایت 20 تومان
این سرویس رو موجود دارید؟
آیا امکان جابجایی هارد موجود با هارد ssd هم هست؟
آدرس سایتتون؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)