مگه من تو ام! نه قراره به دوستان طبق فعالیتشون یه کادو بدیماما آمار دقیق ندارم چند نفرن!
در ضمن ممسن نزار جا بسته فرهنگی برات آینه دق بیارم
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
باشه فقط لیست بسته رو بفرست
در ضمن برای بسته خودم هم والا چشمم م.ب رو گرفته با م.پاگر فهمیدی که هیچ نفهمیدی بهم بگو تا بهم بگم راستی فرهاد هم یادت نره با آِی ت!
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
والا در حال بارگیری هستیماحتمالا شب چهارشنبه اعلام میکنیم
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
اونایی که از شهرتان میان شمارشون رو به من بدن از صبح به کمک یک سری دوستان مشغول به چرخ زدن میشیم اگر هم عین پارسال نشه یه کلپچ! میزنیمپارسال وحید گم شد برنامون خراب شد
![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
متاسفانه من ۱۹ام اونجا هستم با بچه های شرکت و ۱۰۰٪ ۲۰ام هم باید برگردم چون اینجا سمینار دارم.
امیدوارم به دوستان خوش بگذره
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
سجاد شمارتو بفرست برام، شاید با علی یه سر اومدیم پیشت.
---------- Post added at 05:13 AM ---------- Previous post was at 03:43 AM ----------
هم اکنون خبر بسیار دردناکی به گوشم رسید
جناب آقای میرزاخانی بزرگ انصراف دادن و متاسفانه امسال در خدمتشون نیستیم که از کمالات ایشون برخوردار بشیم
پ.ن: مثه اینکه رفته اتریش کیف و حال![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)