-
January 27th, 2016, 12:20
عضو دائم
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)

نوشته اصلی توسط
pardishosting
به نظرم فعلا برید ببینید چی می گن .. به خصوص در مورد تاریخ فعالیت قبلی شما ... ولی هیچ پرونده تشکیل ندید و تهدیدهاشون هم اعتنا نکنید.
بعد هم با چند کارشناس مالیاتی مشورت کنید. در انجمن هر کس تجربه و نظر شخصی خودش رو بیان می کنه که از یک حوزه تا حوزه دیگه کلی فرق دارند.
بنده مراجعه کردم میگن باید پرونده تشکیل بدید... از هر تاریخی هم نماد داشتید مالیات میگیرن مثلا 2 سال نماد دارید 2 سال مالیات میبرن... اما فعلا پرونده تشکیل ندادم گفتم چند روز صبر کنم..
خوشحال میشم نظر دوستان دیگه رو بدونم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
GREAT
دوستان نماد رو ریپ کنید
خودتونو راحت کنید!
معمولا بازدید کننده ها هم نمیان در مورد صحتش تحقیق کنن فقط ظاهر رو میبینن
من بزودی 5 ستارشو ریپ میزنم!خخخ
فرقن میکنه الان هم نماد رو برداریم.. مالیات از قبل اومده نامه از سازمان بازرسی کشور به شهرها اومده... و اون مالیات چند سالی که نماد داشتیم رو میخوان بگیرن..
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
-
January 27th, 2016 12:20
# ADS
-
January 27th, 2016, 12:27
عضو دائم
پاسخ : اخذ مالیات از کلیه کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی (حقیقی و حقوقی)
سلام
من این مورد رو جایی دیدم:
مالیات از خریدار :اگر مایلید از خریدار مالیات بگیرید باید به صورت شفاف میزان مالیات مشخص باشه .مالیات از فروشنده : طبق گفته ی کارشناس نماد : دریافت نماد به منزله ی معرفی شما به سازمان مالیات نمی باشد ولی اگر درخواست از طرف سازمان مالیات بیاد شما رو معرفی می کنند .
البته ظاهر امر این هست که سراغ همه نرفتند.
یک نظر کاملا شخصی هم دارم:
شاید دوستانی که مشتری شرکتی زیاد داشتند . شرکت ها نام شما رو توی مالیت رد کردند و بعد سراغ شما اومدن
-
-
January 27th, 2016, 12:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
شاید دوستانی که مشتری شرکتی زیاد داشتند . شرکت ها نام شما رو توی مالیت رد کردند و بعد سراغ شما اومدن
درود
جابر جان طبق تماس گفتن از روی نماد بوده اصلا هم کاری به حقیقی و حقوقی ندارن میگن به هر نجوی اگه پولی در میاری باید مالیات بدی چه حقیقی چه حقوقی ..
02191300834
-
-
January 27th, 2016, 12:34
من از همون ابتدا فقط سایت هایی که مرتبط با بیتکوین بود راه انداختم به هیچ احدی هم یک قرون مالیات ندادم و نمیدم
به شما ها هم توصیه میکنم واسه خودتون درگاه پرداخت بیتکوین راه بندازید و خریدار رو با بیتکوین آشنا کنید
سوالی که پیش میاد الان که نفت شده ۲۲ دلار میخوان پول کسری درآمد نفتی که قرار بود بیاد سر سفره هامون رو از خودمون بگیرن؟
اگر نفت دوباره بشه ۱۰۰ دلار آیا این مالیات ها رو حذف میکنن اون موقع؟
برید مالیات بدید تا آقا زاده ها پول کافی واسه اخلاس کردن داشته باشن
-
تعداد تشکر ها ازk0tkin به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2016, 12:45
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
جابر جان طبق تماس گفتن از روی نماد بوده اصلا هم کاری به حقیقی و حقوقی ندارن میگن به هر نجوی اگه پولی در میاری باید مالیات بدی چه حقیقی چه حقوقی ..
آخه مالیات چی رو بدیم ؟ سروری که هتزنر مالیاتشو از ما میگیره ؟ یا دیتاسنتر های ایرانی که مالیاتشون رو دو سه برابر می گیرن ؟
چند بار چند بار که مالیات نمی دن .
-
-
January 27th, 2016, 13:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
سلام
حرفهای جابر عزیز هم میتونه درست باشه ، منم از کارشناس نماد سوال کردم گفتن که ما لیست سایت های دارای نماد رو به دارایی ندادیم ولی خود دارایی به وزارت خونه درخواست داده و لیست تمام سایت ها رو گرفته.
مورد دوم هم احتمالش هست که شرکت هایی که سرویس دادیم بهشون اسمی از ما توی هزینه هاشون اورده باشن ، ولی تا جایی که اطلاع دارم دارایی به ریز هزینه ها کاری نداره و یکی یکی چک نمیکنن که کجاها هزینه شده است.
-
-
January 27th, 2016, 13:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
اقا ما قبلا برای گرفتن نماد اقدام کرده بودیم
منتهی نگرفتیم و ناقص رها کردم
دو سه روز پیش تماس گرفتن باهام گفتن از وزارت صنعت معدن شمارمو گیر اوردن و الان هم یک پکیج هست برای مدیریت فروش و... و یکسری سوال پرسیدن از جمله ادرس-تلفن ثابت-و من گفتم باید فکر کنم
و بعدش هم تماس گرفتن
گفتم ن نیازی ندارم و گفت شما رو از لیست حذف کنیم پس منم گتم اره(منظورش بود به قید قرعه این کار رو کردن)
ایا این اطلاعاتی که از من گرفتن ممکنه برای ما هم درد سر مالیاتی درست کنن یا ن؟
یا اصلا با دوستان چنین تماسی در این مورد گرفتن؟
ویرایش توسط GREAT : January 27th, 2016 در ساعت 13:10
-
-
January 27th, 2016, 13:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
asrhosting
آخه مالیات چی رو بدیم ؟ سروری که هتزنر مالیاتشو از ما میگیره ؟ یا دیتاسنتر های ایرانی که مالیاتشون رو دو سه برابر می گیرن ؟
چند بار چند بار که مالیات نمی دن .
از لحاظ قانونی مالیات ارزش افزوده رو مشتری باید پرداخت کنه ، کاری به مالیاتی که شما پرداخت کردید نداره.
-
تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2016, 13:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
da6276
سلام
حرفهای جابر عزیز هم میتونه درست باشه ، منم از کارشناس نماد سوال کردم گفتن که ما لیست سایت های دارای نماد رو به دارایی ندادیم ولی خود دارایی به وزارت خونه درخواست داده و لیست تمام سایت ها رو گرفته.
مورد دوم هم احتمالش هست که شرکت هایی که سرویس دادیم بهشون اسمی از ما توی هزینه هاشون اورده باشن ، ولی تا جایی که اطلاع دارم دارایی به ریز هزینه ها کاری نداره و یکی یکی چک نمیکنن که کجاها هزینه شده است.
شما نرفتید امروز؟
کاش میپرسیدید اگه کسی نره پرونده تشکیل بده چه پیامدهایی واسش داره...
02191300834
-
-
January 27th, 2016, 13:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nginxweb
شما نرفتید امروز؟
کاش میپرسیدید اگه کسی نره پرونده تشکیل بده چه پیامدهایی واسش داره...
راستش نه نرفتم دیدم رفتنم به دارایی فایده نداره ، چون دارایی که فقط میخواد پول بگیره و اگر واقعا هم مالیات تعلق نگیره هیچوقت این حرف رو نمیزنن!
دنبال یه اشنا هستم که توی دارایی هست و میخوام از اون بپرسم ، ولی امروز موفق نشدم باهاش صحبت کنم.
-