دوستان خبر جدیدی ندارید؟
دوستان خبر جدیدی ندارید؟
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
شر برا خودتون درست نکنید برید دارایی قشنگ محترمانه پر کنید
جریمه می خوره هاااااااااااا حالا نرید دست دست کنید
وقتی از کسبه بابت جواز کسب متغییر از 500 هزار تا 1.5 میلیون هر سال پول می گیرند و بعد دوباره از راه دارایی مالیات می گیرند و دوباره بابت نصب تابلو سردر مالیات می گیرند و دوباره هزینه برق مغازه رو با نرخ تجاری پول می گیرند ( هر کیلووات 200 تومن تجاری و مسکونی 50 تومن ! ) و مالیات اب می گیرند و مالیات ....
حالا شما پیدا کنید پرتغال فروش را !
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
دوستان حقیقی کسیس مراجعه نکرده این چند روز دارایی؟ خبر جدیدی ندارید؟
من که نماد دارم و مالیاتم نمیدم و نخواهم داد چون از هیچکدوم از زیر ساختهای کشور استفاده نمیکنم که بخوام مالیات بدم
مالیاتی که اینا میخوان بگیرن از گوشت سگ نجستره و بالاخره یک جایی هرچی که خوردن بالا میارن
همه وبمسترها دارن با هزار بدبختی خودشون توی این بازار خراب زنده نگه میدارن به امید اینکه روزی همچی درست بشه و اگه قرار باشه درصدی به مالیات هم بدن که نمیشه
اگه قرار به مالیات باشه من با برند دیگری شروع میکنم
ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi
ساده ترین راه حل ،مالیات رو مگر از اون کسی که نماد داره نمیگیرند مگر بر اساس واریزی ها نیست خوب واسه درگاه باز کردن از کارت بانکی مادر یا پدر یا اقوام استفاده کنید خوب!!!!
ویرایش توسط hostorder : January 30th, 2016 در ساعت 01:34
طبق نظریه دوستان الان باید مالیات بر ارزش افزوده رو بر روی تمامی فاکتور ها اضافه کنیم؟ یعنی 9% ؟!
دوستان بنده امروز مراجعه کردم.. گفتن اگه تشکیل پرونده ندید ما مشکلین داریم اما ملیانتتون 10 برابر میشه... مالیات 100 تومن میشه +1 میلیون تومان و تازه جریمه هم اضافه میشه...
اگر نرید تشکیل پرونده بدید ضررشو خودتون میکنید و بعدا یهو چندین میلیون ضرر سنگین مالی رو باید متحمل شید در صورتیکه با تشکیل پرونده و هر سال ارائه اظهارنامه هزینه مالیات به هرحال خیلی کم خواهد شد
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)