به نظر من کاری که به ضرر ماست انجام میدن اگر تحریمو بردارن حتما برداشتنشم به ضرر ماست
به نظر من کاری که به ضرر ماست انجام میدن اگر تحریمو بردارن حتما برداشتنشم به ضرر ماست
فکر نمیکنم یه همچین چیزی بشهبه نظر من کاری که به ضرر ماست انجام میدن اگر تحریمو بردارن حتما برداشتنشم به ضرر ماست
اگر تحریم برداشته بشه ما 360 درجه بر میگردیم
چرا باید در مورد پیپال ها تحریم باشیم
چرا لایسنس لایت تایم ما الان باید بسته بشه
چرا هر موردی اگر بفهمند ایرانی هستیم حتی اگر سرویس هم پرداخت کرده باشیم میبندن سرویس رو
همین مونده حق توحش هم بگیرن
مگر این که خودمون بخایم تا به مسیر که اونا برامون درست کردن نریم وگر نه به همین سادگی ها نیست که بیان زندگیو الکی واسه ما خوب کنن احساس میکنم فکر ها پشتشه
360 درجه تغییر اقتصادی در مقابل 360 درجه تغییر فرهنگی؟ نمیدونم چی فکر میکنن ولی میدونم اصلا خیر ما رو کسی نمیخاد فقط خودمون میتونیم نجات بدیم خودمونو
دوستان برنامه نویس نمیخوان یک اسکریپت ملی ارائه کنند؟
یعنی ما نمیخوایم به درجه ای برسیم که خود کفا باشیم؟؟
عزیزان بسازید لایسنس دارش کنید همون هزینه لایسنس whmcs
ولی حداقل ملی باشه
هی ......
- - - Updated - - -
دوستان برنامه نویس نمیخوان یک اسکریپت ملی ارائه کنند؟
یعنی ما نمیخوایم به درجه ای برسیم که خود کفا باشیم؟؟
عزیزان بسازید لایسنس دارش کنید همون هزینه لایسنس WHMCS
ولی حداقل ملی باشه
هی ......
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1461336
فرض محال هم که حمایت و اعتمادی از جانب کاربران ایرانی صورت بگیره ؛
اگر تیمی قدرتمند و منسجم حاضر به فعالیت در این زمینه بشه، در خوش بینانه ترین حالت، حداقل 3 ماه زمان لازمه تا فقط یک نسخه اولیه و صد البته آزمایشی ارائه بشه!!! گزارشات، توسعه و ... جای خود دارد!!!
با اخلاق فعلی که وبمستران و مدیران اجرایی در محیط مجازی کشور دارند، چنین پروژه هایی هیچ وقت توجیه اجرایی نداره
سلام
طبق ایمیلی که برای دوستان من فرستادن قرار نیست پول لایف تایم هارو پس بدن . نه تنها لایف تایم ها و بلکه هیچ کدوم از لایسنس های ماهانه - 6 ماهه و... !
دوستانی که برنامه نویسی بلد هستن یه اسکریپت ناقص هست توی پ.خ اعلام کنن ، هزینه کامل پرداخت میشه که اسکریپت رو کاملش کنید و فعلا در اختیار همکاران قرار بدیم
بروزباشید
همینه... وقتی میگم کپی رایت رو رعایت کنید که حداقل ۴ نفر یه طرح با کیفیت ارائه بدن و بدونن حمایت میشن!
وقتی مشکلات ریشهای داریم از همه جا آسیب می بینیم.
----------
ولی بگذریم.. قصد داشتم یه لایسنس لایف تایم whmcs بگیرم، حالا از خودم بخاطر اینکه به تعویق انداختم تشکر میکنم!
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
سلام
جسارت به تمام دوستان نباشد
این همه صحبت ، بحث ... نظر ؟ بکجا چنین شتابان ... ایا مفید هستند این نظرات ؟
1- ماشاا.. ما ایرانها که متخصص حرف زدنیم نه عمل
2-ماشاا.. ما ایرانها که متخصص دور زدن تحریم ها هستیم ... نگران چی هستید ؟!!!
این بحث هم مثل بحث های دیگه اخرش به ناکجااباد میرسه مثل گذشته و تجربه های قبلی ... صبح بحث بسته بود و مجدد باز شده !!!!!!
این همه متخصص و برنامه نویس داریم متاسفانه تو ایران اما چیزی به نام تیم وجود ندارد ،
اینجا جا داره بگیم واقعا حوصله دارید ؟ فقط برای دوستانی که لایسنس دائمی دارند متاسفم که لایسنس انها حذف میشود و زور الکی نزنید ... اتفاقی بود که قرار بود دیر یا زود بیافتد
و در مورد تحریم ها :::::::!!!!!!!!!!!!!!!!
طبق قوانین و متون اتحادیه اروپا و امریکا بعد از توافق تحریم های نرم افزاری و بانکی و حسابی لغو میشود اما نه همه سیستم ها و ... و ماها زمان نیاز دارد
نه خوشحال باشید نه ناراحت
ادامه ندهید بهتر هست ، یک خبر بود که اعلام شد توسط استاتر ... و ممنون بابیت این خبر
موفق باشید
ویرایش توسط company_hosting : January 16th, 2016 در ساعت 14:41
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
یعنی چی ادامه ندهید بهتر است دوست عزیز؟ گویا شما نفست از جای گرم در میاد. کلی آدم وجود دارن که در حال حاضر دارن از این سیستم استفاده می کنند و کلی کاربر روی این سیستم دارند. صرف نظر از دوستانی که اینجارو با فروم سیاسی اشتباه گرفتن و شعارهای واهی میدن بعضی از دوستان هم هستند که دنبال راهکار میگردن که مشکلات و مضرات ناشی از این تصمیم رو به حداقل برسونن. به عنوان مثال خود بنده از صبح دارم وب رو زیر و رو میکنم تا به یه راهکار جایگزین برسم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)