سلام
بنده هم قبلا اکانت امریکا ساختم و با اتصال به بانک وریفای کردم. سئوالی که دارم، عموما همون موقع یا بعد از مدتی لیمیت می کنند (لیمیت کم!) که Social Security Number و کارت اون رو ارسال کنید.
برای کارت اجتماعی چه می کنید؟
یا علی
سلام
بنده هم قبلا اکانت امریکا ساختم و با اتصال به بانک وریفای کردم. سئوالی که دارم، عموما همون موقع یا بعد از مدتی لیمیت می کنند (لیمیت کم!) که Social Security Number و کارت اون رو ارسال کنید.
برای کارت اجتماعی چه می کنید؟
یا علی
سلام
حسابهایی که با هویت معتبر افتتاح نشوند ( مثل حسابهای شما) در همان لحظه و یا مدت کوتاهی بعد از آن لیمیت خواهند شد. اضافه نمودن حساب بانکی و ... چیزی رو حل نمیکند.
حسابهای پی پال ما با اطلاعات قانونی و ولید اعم از اسم -آدرس - حساب بانکی - تلفن و... باز شده و توسط پی پال ورفای میشود به همین دلیل حتی در طولانی مدت هم اتفاقی برای این حسابها نمیفتد.ssn یک گزینه الزام آور در حسابهای ما نیست و بدون آن هم میتوانید براحتی از حساب استفاده نمایید. بدلیل حساسیت این موضوع و جلوگیری از بروز مشکلات بعدی در حساب ssn ارائه نمیشود.
با آرزوی موفقیت
- - - Updated - - -
با عرض پوزش به دلیل آغاز سال نو میلادی و تغییرات در سیستم پی پال افتتاح حسابها با کمی تاخیر انجام میشود. لطفا" مراحل افتتاح حسابتون رو از طریق ایمیلی که سفارش رو ارسال کردید پیگیری نمایید.
با تشکر از شما
ویرایش توسط hadipro : January 21st, 2016 در ساعت 14:43
افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
>>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<
الان از دو هفته گزشته و هیچ کس متاسفانه جوابگو نیس .قبل از واریز پول میگفتند پنج تا یه هفته ولی متاسفانه بعد از واریز پول همه چی عوض میشه .
آقا قیمت رو می فرمایید؟من سریعا نیاز دارم.
سلام
قیمت؟
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
سلام
تو یک سایت یکمقدار پول دارم ولی متاسفانه بدلیل هویت ایرانیم پول رو بلوکه کردند. بعد از کلی ایمیل و صحبت در نهایت قرار شد از طریق پی پال یا وسترن یونیون معتبر پولمو دریافت کنم. از اونجایی که هنوزم شک دارم که پولمو برام بفرستن میخوام اول تو پی پال ثبت نام اولیه بکنم ( بدون وریفای و درج حساب بانکی ) بعد که پولو بهم واریز کردند اقدام به وریفای و مابقی کارها بکنم تا در نهایت بتونم به پولم برسم.
چند تا سوال داشتم
میشه با ثبت نام ساده تو پی پال پول دریافت کرد؟ ( مطمعن نیستم ولی تا جایی که میدونم ای کار شدنیه )
امکان داره بعدا که پول بحسابم واریز شد شما بقیه کارهای افتتاح حساب اعم از وریفای و ایجاد حساب بانکی رو انجام بدین؟
اگه من با ای پی اروپا یا امریکا با اسامی خارجی ثبت نام کنم بعدا تو وریفای کردنش با حسابی که شما ایجاد و متصل میکنین به پی پال مشکلی پیش نمیاد؟
آیا خدمات دیگه ای اعم ارائه وی پی ان برای استفاده از حساب انجام میدین؟
و در نهایت هزینه ها ؟
اگر شما حساب پی پال با هویت نامعلوم باز کردید حتی اگر پول برای شما واریز هم بشود باز در خارج کردن آن از پی پال ( نقد کردن ) به مشکل بر خواهید خورد.
در جواب همه سوالات شما خدمات ما به 2 صورت ارائه میشود:
خدمات با تضمین یعنی همه موارد افتتاح حساب تا تحویل به شما توسط ما انجام میشود و حساب شما مسدود و یا لیمیت نخواهد شد.
خدمات بدون تضمین یعنی شما خودتون حساب را با آی پی و مشخصات نا معتبر باز کنید و ما فقط ورفای بانکی و ... انجام بدهیم در صورت لیمیت شدن هیچ تضمینی برای بازگشایی مجدد حساب نخواهد بود.
هزینه ها ارسال شد خدمتتون.
- - - Updated - - -
در زمان سفارش به شما گفته شده که حسابهای ما چه امکانات و مدارکی بهمراه دارد قرار نیست شرایط افتتاح حساب ما با دیگران یکی باشد . حسابهای پی پال ما از آمریکا و با هویت معتبر باز میشود و با کشورهای دیگر تفاوت بسیار دارد ( برای مدتها لیمیت و یا مسدود نمیشوند)و شما به مرور زمان و استفاده از حساب متوجه آن خواهید شد.
هزینه تمام شده حسابهای ما از جمله پاسپورت و... با توجه به کشور پی پال محاسبه شده و مدارک دیگری برای آن نیاز نیست . اگر شما به مدارک دیگری برای فعالیتهای دیگرتان مثل ثبت نام در دیتا سنترها و.... نیاز دارید شامل هزینه مجزا میشود و در محدوده سرویس پی پال نمیباشد.
با آرزوی موفقیت
- - - Updated - - -
ارسال شد.
ویرایش توسط hadipro : February 6th, 2016 در ساعت 21:04
افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
>>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<
با سلام
ایشون اصلا پیشنهاد نمی شن
ما یدونه پی پال ازشون خریدیم
فقط پاسپورت میدن
دوباره برا بقیه مدارک باید اندازه پول پی پاله پول بدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)