دوستان آيا كسي از وي پي اس هاي burst خريداري كرده و ibsng نصب كرده باشه ... آيا ميشه روي وي پي اس هاي لينوكس burst براي و-ي-پ-ي-ا-ن كار كرد ؟ ؟
دوستان آيا كسي از وي پي اس هاي burst خريداري كرده و ibsng نصب كرده باشه ... آيا ميشه روي وي پي اس هاي لينوكس burst براي و-ي-پ-ي-ا-ن كار كرد ؟ ؟
تا الان كه من خيلي با burst حال كردم
دوستان مثل اينكه بورستي ها با اسپم مشكي ندارن .... من روزي 30 هزارتا ايميل ميفرستم ... همشم تو اينباكسه .... حال ميكنم ...
البته روش خاص خودمو دارم![]()
ر.فارسی / پشتیبانی 24 ساعته / شرکت پارس سرور - شماره ثبت :12903
▉ ارائه خدمات Colocation ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی با ترافیک بالا در ایران ▉ نماینده رسمی (LIR) وب سایت Ripe.net
Parserver.net / ParsServer iSatis DataCenter >> Datacenter Map / Portal.Parserver.net
10 درصد تخفیف برای وی پی اس های بورست در MIAMI FLORIDA
BurstNET® MIAMI FLORIDA (US South East) VPS Promotional Code
BurstNET® - A World-Wide Leader in Web Hosting & Internet Solutions
▉ ارائه خدمات Colocation ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی با ترافیک بالا در ایران ▉ نماینده رسمی (LIR) وب سایت Ripe.net
Parserver.net / ParsServer iSatis DataCenter >> Datacenter Map / Portal.Parserver.net
سلام
دوستان کسي اين جا هست بتونه يه سرويس vps از برست برام بخره؟ خيلي فوري لازم دارم.
من خودم با يه ايميل خارجي با وي پي ان رفتم حساب ساختم سفارش دادم تلفن و آدرس رو هم توي آمريکا دادم اما آخرش گفت يک کد 4 رقمي براتون مي فرستيم در صورتي که تاييد شديد!! اما هيچ چيزي نيومد. من هم خيلي فوري لازم دارم.
ممنون
ایمیلمو برات میفرستم ، من تا حالا 10 تا سرور مجازی ازشون گرفتم ، الان پیغام میدم
خواستی برات انجام میدم
تو کنترل پنل خودت
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
به بخش فروش تیکت بزن و بگو من این سرویس با این فاکتور را سفارش دادم ، و بگو که فاکتورتو برای تو آماده پرداخت کنن ، شماره تلفن ایرانم از کنترل پنلت بردار
20 درصد تخفیف سرور مجازی لینوکس بورست
برای استفاده از تخفیف اینجا را کلیک کنید
کد تخفیف
MEMBANK20
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
BurstNET® Memorial Day (US) & Spring Bank Holiday (UK) Linux VPS Sale!
The following discount code is available for our global Linux VPS services:
20% OFF ALL LINUX VPS SERVICES: USE PROMO CODE "MEMBANK20" **
VALID THRU JUNE 6TH 2011
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)