من با nod کار کردم جواب کارامو داده ولی شما باید ببینید برای چه سیستمی میخوایید این آنتی ویروس رو و چه چیزهایی رو ازش میخوایید هر آنتی ویروس از یک جهت قویه و از جهت دیگر ضعیف.
من با nod کار کردم جواب کارامو داده ولی شما باید ببینید برای چه سیستمی میخوایید این آنتی ویروس رو و چه چیزهایی رو ازش میخوایید هر آنتی ویروس از یک جهت قویه و از جهت دیگر ضعیف.
اول برند رو انتخاب کن - بعدش شرکت و گارانتی معتبری که ازش بخری و بعدش نوع و کلاس محصولت رو : آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی یا نه مثلآ ماگزیمم سکیوریتی . به همین سادگی .
ما آویرا استفاده می کنیم
مشکلی نبوده و راضی هستیم
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
سیستم های شرکت مخابرات خراسان همه کسپراسکای هستند و خوب هم جواب داده
سلام
از هر چی استفاده می کنید از نسخه ک.ر.ک شده استفاده نکنید نه تنها به درد نمیخوره بلکه ممکنه سیستم رو دچار ویروس کنه
عزیزانی که از ESET NOD32 Antivirus و یا ESET Smart Security استفاده میکنن در سایت ما هر سه روز یکبار لایسنس اورجینال به صورت یکماهه گذاشته میشه و هر سه روز یکبار یوزر و پس جدید گذاشته میشه از لایسنس های ما هم میتونید استفاده کنید.
ESET لایسنس رایگان کمپانی
بنده به دوستان پیشنهاد میکنم حتما ترند میکرو رو امتحان بکنند . شاید به گوش شما آشنا نیست ولی یکی از بزرگترین شرکت های فعال در دنیا است و ما در تمامی سیستم های خودمون از اون استفاده میکنیم . راضی هستیم و البته ، تمامی کاربر هایی که به صورت رایگان و یا با پرداخت هزینه تحویل گرفته اند نیز اعلام رضایت کردند و هیچ مشکلی گزارش نشده .
ترندمیکرو ؟ رایگان ؟
- - - Updated - - -
آوست نه آپدیت میشه نه رجیستر !!! خوبی شما ؟ بعدش شما ی غول امنیتی مثل ترند میکرو رو ول میکنی میری دنبال آوست ؟!!! شوخی میکنین ؟
- - - Updated - - -
خرید نسخه های اصلی و معتبر آنتی ویروس ها ( پلیس فتا )
به نظر منم اوست خیلی خوبه راحته سریع هم هست
درود
بله دوستان نظر و تجربه شخصیشونو میگن که خیلی هم محترمه یا چیزی رو که خودشون میفروشن.ولی فکر کنم بد نباشه به آخرین آماری که سایت معتبر av-test.org داده هم یه نگاهی بندازین وافعا راهگشاست:
برای استفاده روی pc البته خودتون ویندوزتونو انتخاب کنید:
Test antivirus software for Windows 7 - August 2014 | AV-TEST
برای استفاده روی سرور و شرکت:
Test antivirus software for Windows 7 - August 2014 | AV-TEST
- - - Updated - - -
اینم برای گوشیهای اندروید:
http://www.av-test.org/en/antivirus/...vices/android/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)