خب جیگر
بار دیگه بنده مخالف هستم
اولا سایتت اون چنان معتبر نیستش یه سایت زدی و اعدا منبع میکنی
دوما منبع خارجی که دادی بنده مطالعه کردم
با ترجمه دست پا شکسته اصلا درباره مشکل حرف نزده
گفته در نسخه جدید نمیدونم چند تا مشکل برای ویندوز 8.1 بوده که رفع شده
بعد بگم عزیز من
دیسنا شما سایت معتبری نیستش
هر وقت مثلا سایت گوگل یا یاهو یه خبری رو منعکس کرد
یا اینکه سایتی 20:30
یا یه خبرگزاری معتبر منتشر کرد اون موقع سند میشه
شما هم قطعا میخوای کسپر رو بد نشون بدی
بنده هم دیگه حرفی ندارم
به قول دوستمون اگر همین الان بس کنیم بهتره
شما هم تا اینجا زیاد گند زدی
برو پیکارشناس و سیاستگذار شرکتها و محصولات امنیتی و آنتی ویروس ها
انشا الله در آینده به راه راست هدایت شی
یادت باشه مسخره نکن کسی رو
چون آدمی که مسخره میکنه خودش مسخره هستش
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
فقط و فقط BitDefender Total Security بعد از اون BitDefender Internet Security و بعدش Quick Heal بقیه دیگه چیز خاصی ندارن و اصلاً توصیه نمیشه.
خوب دیگه وقتی مجبور باشی برای کسی توضیح بدی که ی کاربر آماتور هستش " تو حوزه امنیت اطلاعات ، شرکتها و نرم افزارهای آنتی ویروس " همین میشه .
عزیزم 20:30 و خیلی از خبرگزاری های به شدت آماتور و ناشی هستن و تا امروز دهها خبر نادرست و اشتباه و کذب از تو سایتهاشون در اوردیم و براشون فرستادیم که درست کنن .
خیلی از اخبارشون هم چون از ی شرکتهای خاصی پول میگیرن دارن منتشر میکنن .
نه فقط خبرگزاری ها بلکه خیلی از نشریات و وب سایتهای به ظاهر معتبر هم اینطوری هستن .
نمونه بارزش همین باشگاه خبرنگاران جوان - روزنامه عصر ارتباط و دنیای اقتصاد و وب سایتهایی مثل ایتنا و افتانا هستش که در انتشار مطالب نادرست و کذب درباره شرکتها و نرم افزارهای آنتی ویروس ید طولانی دارن و کار امروز و دیروزشون نیست .
- - - Updated - - -
اگر لینکی دادم خبر فارسی داره و در متن یا انتهای خبر هم منابع و مستندات و پرینت اسکرین زده . لینک
- - - Updated - - -
![]()
![]()
فکر کرده تو آی دیش از ایران و سایبری استفاده کرده ی شبه شده متخصص خبره امنیتی .خدایا ما با کیا اومدیم سیزده بدر .
- - - Updated - - -
میدونی خیلی بده آدم کمی اهل فکر نباشه . نه ؟
اصلآ فرض کنیم همه دامنه ها به نام ی شخص باشه . که چی ؟؟
مهم مطالب هست که معتبر و موثق باشه .
بعدش شما از مطالب سر در نمیاری یا متخصص این حوزه نیستی یا دوست داری چشمت رو روی مستندات و منابع ببندی تقصیر دیگران چیه ؟
آدم عقل داره . چشم داره . میخونه و بعدش باور میکنه .
یارو خودش نماینده کسپرسکی هست رسمآ اعتراف کرده که کسپرسکی کلاهبرداری کرده و ی سایت فقط اومده مدارک و مستندات رو کنار هم گذاشته و خبرش رو منتشر کرده .
نمیخوایی هم باور نکن .
به قول معروف ی آدمی که خواب هست رو میشه بیدار کرد ولی ی آدمی که خودش رو به خواب زده هیچوقت نمیشه بیدار کرد .
ی ضرب المثل دیگه میگه برای ی آدم نابینا همیشه شب هستش حتی اگه خورشید اینقدر به زمین نزدیک باشه که همه موجودات در حال سوختن باشن .
حالا من یا هر کسی تا فردا بگه آقا این اینطوریه و مدارک و مستندات هم بیاره . شما وقتی نخوایی ببینی باز میایی میگی اینا معتبر نیست .
میخوایی بخون میخوایی نخون .
- - - Updated - - -
حرفه ای بودن یا غیر حرفه ای بودن تاثیری در انتخاب برند نداره .
اینطوری که حرف زدین و گفتین نود32 انگار درباره همین ضد ویروسهای جعلی و تقلبی و fake av صحبت کردین .
اول بد نیست مشخص بشه دوستان دارن درباره ضد ویروسهای fake av حرف میزنن یا اصلی و معتبر .
ویرایش توسط amirsafari : November 13th, 2014 در ساعت 08:36
یکی اینو از برق بکشه![]()
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
من با nod کار کردم جواب کارامو داده ولی شما باید ببینید برای چه سیستمی میخوایید این آنتی ویروس رو و چه چیزهایی رو ازش میخوایید هر آنتی ویروس از یک جهت قویه و از جهت دیگر ضعیف.
اول برند رو انتخاب کن - بعدش شرکت و گارانتی معتبری که ازش بخری و بعدش نوع و کلاس محصولت رو : آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی یا نه مثلآ ماگزیمم سکیوریتی . به همین سادگی .
ما آویرا استفاده می کنیم
مشکلی نبوده و راضی هستیم
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
سیستم های شرکت مخابرات خراسان همه کسپراسکای هستند و خوب هم جواب داده
سلام
از هر چی استفاده می کنید از نسخه ک.ر.ک شده استفاده نکنید نه تنها به درد نمیخوره بلکه ممکنه سیستم رو دچار ویروس کنه
عزیزانی که از ESET NOD32 Antivirus و یا ESET Smart Security استفاده میکنن در سایت ما هر سه روز یکبار لایسنس اورجینال به صورت یکماهه گذاشته میشه و هر سه روز یکبار یوزر و پس جدید گذاشته میشه از لایسنس های ما هم میتونید استفاده کنید.
ESET لایسنس رایگان کمپانی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)