حرفتان کاملا اشتباه است .
بنده از سال 2011 دارم با دیتاسنتر با مدارک کاملا حقیقی کار میکنم و بیش از 290 سرور اختصاصی سفارش دادیم که پس از کنسل کردنشون الآن چیزی در حدود دو رک فول سرور داریم به نظرتون احمقانه نیست بخواهیم با مدارک جعلی اطلاعات کاربرانمان را به خطر بیاندازیم؟
دیتاسنتر یا حتی پیپال یا هر جای دیگر با ایرانی های مقیم خارج کاری ندارند این اطلاع رسانی اشتباه را نکنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
کاملا موافق هستم
مشتری داشتیم سرور بیش تر از دو ماه فعال نبوده و بعد به دلایلی از طرف دیتاسنتر مسدود شده
مشتری هم داریم که حدود 1 سال بودن مشکل داره از سرور استفاده میکنه....
فقط به خود مدیر سرور بستگی داره - در ارتباط با دیتاسنتر خداروشکر همکاری های خوبی و مشاهده کردیم تا الان....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
با سلام
دوستان اگر شماره چیزی از ایشون دارن باهاشون تماس بگیرن لطفا!
متاسفانه اطلاعات زیادی که براشون به دلار هزینه کردم در سرور نگه داشته ام چیزی حدود 950 فایل (120گیگابایت)که جمع اوریش هم دو ماه طول کشیده اگر بپره که دیگه...........
بازم امیدوارم حل بشه مشکلات..........
تعداد فروشنده ها سرور از ovh محدود است ای پی قرار بدین شاید رابط مالی پاسخگو باشد مشکل از تمدید است یا خیر.
142.4.205.177
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)